Puur cakesmash | Finn 1 jaar
Een cakesmash zonder toeters en bellen, felle kleurtjes maar gewoon PUUR.
Alle focus op de kleine, die prachtige details en de verschillende uitdrukkingen die jouw kindje zo uniek maken.

Als fotograaf maak je zeker veel foto’s van je eigen kinderen?
Ja dat zeker maar eigenlijk maak je er tegelijk ook te weinig tijd voor om echt een moment te pakken en door middel van foto’s de tijd even stop te zetten.
De tijd glipt door je vingers en ieder jaar wanneer mijn dochter richting haar verjaardag gaat realiseer ik me dat we een momentje moeten pakken om haar vast te leggen zoals ze op dat moment is. Die foto’s gebruiken we gelijk als uitnodiging en wat gaaf om door de jaren heen nu haar groei te zien! Van baby naar al een hele dame van 5 jaar.

Onze kleine man zijn eerste verjaardag kwam steeds dichterbij. Je hoort vaak dat zo’n eerste jaar nog sneller gaat wanneer het niet je eerste kindje is. Maar dat het ZO snel zou gaan. Geef me alsjeblieft nog een jaartje extra voor dat eerste jaar!! Waar is dat kleine mannetje gebleven die zo lekker op je borst kon liggen te slapen? Nu is het een enorm ondernemende dreumes die geen moment stil zit en al helemaaaaaal niet rustig op schoot wil zitten om te knuffelen. Klimmen en klouteren op schoot is wel weer heel tof 😛 Vast herkenbaar voor sommige mama’s.

Een cakesmash had ik wel in gedachten maar eigenlijk was ik opzoek naar iets anders dan anders..
Wat minder uitgesproken dan de reguliere cakesmashes die we verzorgen. Feestelijke foto’s maar met de focus op de eigenheid van de kleine man.
Dus dook ik zoals zoveel mama’s Pinterest op en vond ik na een lange zoektocht het sfeertje waar ik blij van werd.

Pure lichte foto’s maar wel met een feestelijk tintje door een ballon en een lekkere taart
Ik word heel blij van deze reeks en vind het prachtig om te zien hoe zijn eigenheid naar voren komt in de foto’s.
Dat vingertje in zijn mondje en de verwondering over de ballon geeft zo mooi zijn karaktertje weer.

Van de foto’s heb ik een mooie uitnodiging gemaakt en heb ik een mooi wensalbum opgemaakt.
In het album heeft iedereen tijdens zijn verjaardagsfeestje een lieve boodschap geschreven.
Dat lijkt mij nou echt een waardevol document voor de kleine man als hij later het huis uit gaat.
Prachtige foto’s gecombineerd met ontzettend lieve woorden over zijn karaktertje, de dingen die hij heeft gedaan met iedereen en mooi wensen voor de toekomst.

puur cakesmash
puur cakesmash
puur cake
cakesmash puur