Day in the life

Hoe bijzonder zijn die gewone momenten, het gewone dagelijkse; met z’n allen aan tafel ontbijten, op de fiets naar de sportclub, samen met lego spelen, stoeien met papa, blije snoetjes met pindakaas… Wij koesteren die gewone dagelijkse dingen, dat samen genieten en huilen, het samen zijn. Dat gewone maakt het juist zo bijzonder! Juist die gewone dingen vertellen jullie verhaal als gezin, wie jullie zijn, wie jullie samen zijn en dat verhaal leggen we vast met een Day in the Life reportage.

Een dag van jullie leven vast leggen is een pure gezinsdocumentaire, er wordt niet geposeerd maar jullie gezin wordt op een eerlijke en ongedwongen manier gefotografeerd tijdens jullie dag. Je zult dingen zien die je normaal gesproken niet ziet omdat je je aandacht ergens anders bij hebt, je zult zien hoeveel mooie momenten jullie in een dag hebben, hoe hard je als ouders werkt voor je kinderen en hoe dat gewaardeerd wordt, hoe jullie omgaan met conflicten, hoe geliefd je bent en hoeveel jullie van elkaar houden. Het laat precies zien wie jullie als gezin zijn die ene dag in dat jaar. Jullie verhaal wordt in een boek vastgelegd want ieder mooi verhaal verdient een prachtig boek.

Tijdens jullie day in the life reportage zullen wij ook korte momentjes filmen, de ene lach, het gieren van de pret, liedjes zingen tijdens het wandelen etc. Deze filmfragmentjes zullen jullie terug vinden in het filmpje van jullie dag.

Fantastisch die mooie momenten, met die herkenbare prachtige uitdrukkingen. Precies zoals ze zijn!