First 48 hours

Je kindje veranderd zo snel en die eerste momenten zijn om diep in je hart te bewaren. Kleine details die zo snel verdwijnen en die je wilt koesteren.
Het gevoel dat je kreeg toen je je kindje zo heerlijk tevreden zag slapen in het wiegje, die kleine voetjes verstopt in vaak nog te grote sokjes of die heldere blik terwijl je in de armen van papa ligt.
De verwonderde blikken van grote broer(s) en/of zus(sen) zijn er om volop van te genieten en te koesteren maar ook de trotse blikken van opa(‘s) en/of oma(‘s) die verheugd hun kleinkind komen bewonderen.

We staan voor deze reportage stand-by en zodra de bevalling begint breng je ons op de hoogte. Vooraf zullen we afstemmen welke momenten belangrijk zijn. Veelal zullen we binnen 48uur na de geboorte van jullie kindje aanwezig zijn om prachtige herinneringen te maken aan die eerste bijzondere uren.

Wil je een first48hours reportage laten maken dan is het handig om ons dit op tijd te laten weten, boek de reportage tijdens je zwangerschap zodat je zeker bent van een plekje. Wij kunnen dan rondom je uitgerekende datum rekening houden met jullie reportage in onze agenda Je ontvangt van ons een uitgebreide welkom gids met alle informatie rondom de reportage en we bespreken jullie wensen zodat alles van te voren duidelijk en goed geregeld is.

Wij werken met een compleet pakket voor de first48hours, alle informatie over de investering lees je hier.

Voor het boeken van een first48hours reportage kun je ons hier bereiken

Wauw ik ben helemaal ontroerd! Geweldig wat een mooie foto’s