Investering

Je pasgeboren kindje vasthouden, bewonderen, de eerste blik, de overweldigende liefde, die pure intense sfeer laat je op een integere manier vastleggen tijdens een geboortereportage. Het meest bijzondere moment in je leven, het moment dat alle andere momenten overtreft, de weg er naar toe, de samenwerking, de bewondering voor elkaar en dan dat prachtige moment dat jullie kleintje geboren wordt… die emotionele achtbaan is precies wat je terug ziet in jullie persoonlijke geboortereportage en voor altijd zult koesteren.

Voor alle reportages werken wij met een volledige collectie inclusief een album en digitale bestanden.

Inbegrepen voor de geboortereportage:
* overleg over de wensen en mogelijkheden voor de reportage (kennismakingsgesprek aan onze keukentafel)
* 24 uur per dag stand-by vanaf het moment van boeking
* geboortereportage vanaf actieve weeën fase tot ongeveer 2 uur na de geboorte
* persoonlijk geboorteverhaal
* professioneel nabewerkte selectie van beelden
* reistijd
* overleg over welk eindresultaat jullie verzorgd willen hebben
* professioneel filmpje van een selectie van de foto’s en de korte filmfragmentjes voor op jullie smartfoon, tablet of tv (geboortereportage)
* bestelsessie waarin we jullie wensen voor het eindresultaat omzetten naar een persoonlijk voor jullie ontwikkelt eindproduct (geboortereportage)

Exclusief:
* reiskosten meer dan 20km à 0.35 ct/km
* parkeerkosten
* verzendkosten
* overige fotoproducten.

GEBOORTEREPORTAGE

€ 850,-
Betaling in meerdere termijnen.
De reportage bestaat uit een volledige collectie, inclusief een album van 20×20 met 6 spreads (10 foto’s) en digitale bestanden. De selectie van foto’s ontvang je als hoge resolutie bestanden op gepersonaliseerde usb.

Upgrade naar een volledig album van 25×25cm met 15 spreads  € 235,-
Upgrade naar een volledig album van 30×30cm met 15 spreads  € 295,-

Voor het boeken van een geboortereportage of een geboortefilm of het het aanvragen van een kennismakingsgesprek kun je ons hier bereiken

GEBOORTEFILM

€ 850,-
Betaling in meerdere termijnen
De reportage bestaat uit een volledige collectie, inclusief een geboortefilm. De film ontvang je in hoge resolutie op een gepersonaliseerde usb.


BABYPLAN

Wil je meer dan de geboorte van je kindje vast laten leggen kies dan voor het fantastische babyplan. We leggen al die waardevolle momenten rondom de geboorte van jullie kindje vast, vanaf het moment dat je/ jullie weten dat er een kindje komt tot en met die prachtige eerste verjaardag.
Inbegrepen in het babyplan:
* zwangerschapsreportage (incl 3 digitale bestanden)
* geboortereportage (incl. een 20×20 cm album met 10 foto’s en alle geselecteerde foto’s als digitaal hoge resolutie bestand)
* newborn lifestyle reportage (incl een 20×20 album met 8 foto’s en deze 8 foto’s als digitaal hoge resolutie bestand)
* puur baby reportage gecombineerd met een verjaardagsshoot (cakesmash) (incl een 20×20 album met 8 foto’s, deze 8 foto’s als digitaal hoge resolutie bestand en een digitale collage voor de verjaardagskaart)
*  Mini gezinssessie in het eerste jaar (incl een 20×20 album met 8 foto’s en deze 8 foto’s als digitaal hoge resolutie bestand)

Normaal: € 1860,- in het babyplan voor € 1675,-

Voor het boeken van een babyplan kun je ons hier bereiken

Wat zeg je nou als er geen woorden zijn…
Jemig, wat mooi!!!!

Tjonge wat een tranentrekkers de foto’s, in 1 woord fantastisch! Wij zijn er erg blij mee, onze complimenten, echt super!

DOEN! Het is een investering maar zulke prachtige foto’s krijg je nooit!!