Als je mensen vraagt: wat neem je mee als je huis in brand staat? dan hoor je niet een usb stickie waar foto’s op staan, de playstation, de iPad, de tv… maar wat dan wel?  Juist het fotoalbum! die waardevolle herinneringen die in een prachtige fotoalbum zijn verwerkt.

Wat zijn herinneringen als je ze niet kunt delen? Hoe meer je je herinneringen kunt delen met je geliefden hoe waardevoller ze worden. Er zijn verschillende manieren om je herinneringen te delen, daarvan zijn foto’s, film en tekst de meest waardevolle. En dat is nou precies wat wij van Verwonder Fotografie voor jullie doen, wij helpen je die prachtige herinneringen te delen. Wij leggen jullie meest waardevolle herinneringen vast en maken daar prachtige albums van zodat jullie die mooie momenten door de jaren heen kunnen delen met jullie geliefden.

Worden onze kinderen onderdeel van de ‘verloren generatie’? De ‘verloren generatie’ zoals de Professional Photographers Association de generatie noemt die nu jong zijn en de prachtige foto’s van hun kindertijd dreigen kwijt te raken.. en daardoor ook een sterk gevoel van hun verleden, hun herinneringen zullen gaan missen.
Aan de ene kant zijn onze kinderen van de generatie die het meest wordt gefotografeerd met meer dan 400 miljoen kiekjes die dagelijks op Instagram en Facebook worden ge-upload. Prachtig zou je denken, maar zeg nou zelf… hoe vaak kijk je die foto’s terug? Wanneer wordt er weer naar gekeken?
Nog geen 20% van al die foto’s beland in een fotoalbum en één derde van de totaal gemaakte foto’s blijft op accounts staan waarvan we het wachtwoord niet meer weten, staat op kapotte harde schijven of op usb sticks die we kwijt raken of in een la blijft liggen. Hierdoor zien we al die prachtige foto’s dus nooit meer. En ook de toekomstige generaties zullen ze niet zien. Zullen onze kinderen later op zondagmiddag samen met hun kindjes op de bank zitten, een fotoalbum pakken en vertellen over hun jeugd? ” Kijk ik ging altijd in bad voordat ik naar bed ging en dan mocht ik met een fles pap nog een verhaaltje lezen, daarna tandjes poetsen en in bed” ” Wat een verschrikkelijk bloemetjes behang hadden we toen, maar wat vond ik het toen mooi” “Kijk hier had ik mijn haar kort geknipt.” “Ooh kijk dan hoe lief… hier ben jij net geboren”

Het verlies van al die digitale foto’s is zo jammer, niet alleen voor onszelf maar juist ook voor de komende generaties. Foto’s van je familie en van je jeugd bekijken geeft je een indentiteit, geeft je het cadeau van een verleden, een cadeau van herinneringen delen. Want was is het prachtig om samen die prachtige herinneringen te delen aan de hand van zo’n waardevol foto-album!

Bij alle reportages leveren wij een prachtig album, wij geven jullie graag die prachtige herinneringen in een uniek en heel waardevol persoonlijk foto-album zodat jullie die prachtige herinneringen kunnen delen met wie je maar wilt.
Een album is tastbaar, je hebt het in handen, bekijkt het af en toe of regelmatig en je hebt het zo gepakt. Hoe waardevol is het om samen op een zondagmiddag die prachtige herinneringen op te halen aan de hand van een persoonlijk fotoalbum. Foto’s in een album maken het zo veel makkelijker om de herinneringen op te halen, om een verhaal compleet te maken, om er samen van te genieten. Je bladert er zo even samen in. Je hoeft niet eerst je computer op te starten, de juiste usb te vinden en dan 1 voor 1 door de foto’s te klikken. En hoe lang zullen we foto’s nog bekijken op computers en iPads? Een foto-album heeft in al die jaren laten zien dat het nog altijd waardevol is en dat mensen ook zeker fotoalbums blijven bekijken, het is tijdloos en gaat generaties lang mee.

Een fotoalbum wordt steeds waardevoller naarmate de jaren verstrijken. Hoe leuk is het om bij je ouders je eigen baby foto’s te bekijken, of je eigen babyalbum te vergelijken met dat prachtige album van je eigen kleintje. Een foto-album vertelt het verhaal van jouw gezin, jullie unieke ik, jullie waardes, jullie liefde voor elkaar. Het bevriest dat moment in de tijd, bewaart het voor altijd en laat je zien waar het leven om draait.

Een album legt jullie uniek persoonlijkheid vast in jullie gepersonaliseerde album. Onze albums zijn altijd handgemaakte albums die wij helemaal naar jullie persoonlijke wensen vormgeven, er is dus geen album gelijk. De kwaliteit is uitermate goed, mooie dikke bladzijdes, covers helemaal te personaliseren en altijd zo ingebonden dat de foto over 2 pagina’s door kan lopen.

Zeg nou zelf, wat zijn herinneringen als je ze niet kunt delen…