Newborn Lifestyle

Is er een week waarin je meer foto’s maakt van je kindje dan de eerste weken na de geboorte? Uit ervaring weten wij van niet. Hoe fantastisch is het om de prachtige momenten van de kraamperiode ook echt mooi vastgelegd te hebben. Prachtige details van jullie kindje die zo snel veranderd. En juist die liefdevolle momenten tussen ouder(s) en de kleine zijn zo waardevol om op terug te kunnen blikken.

Een reportage die jullie kersverse gezin laat zien en de liefde die er onderling is. Je partner die geniet van zijn zoon of dochter en een ouder die heerlijk knuffelt met de kleine. De details in jullie woning en het kamertje van jullie kindje. Foto’s op een ongedwongen manier waarin we een paar uurtjes meegenieten van jullie geluk en de emoties.

Tijdens jullie newborn lifestyle reportage zullen wij ook korte momentjes filmen, het knuffelen, het wiegen op papa of mama’s arm etc. Deze filmfragmentjes zullen jullie terug vinden in het filmpje van jullie dag.

Voor deze reportage maken we ruimte in onze agenda om binnen de 21 dagen na de geboorte langs te komen voor de lifestyle newbornsessie.

Wil je een newbornlifestyle reportage laten maken dan is het handig om ons dit op tijd te laten weten, boek de reportage tijdens je zwangerschap zodat je zeker bent van een plekje. Wij kunnen dan rondom je uitgerekende datum rekening houden met jullie reportage in onze agenda Je ontvangt van ons een uitgebreide welkom gids met alle informatie rondom de reportage en we bespreken jullie wensen zodat alles van te voren duidelijk en goed geregeld is.

Voor het boeken van een newbornlifestyle reportage kun je ons hier bereiken

Wat een onbetaalbare herinnering aan deze bijzondere periode!