Investering

Die eerste dagen met je pasgeboren baby zijn zo wonderlijk en overweldigend… Om die tijd voor altijd te kunnen koesteren laat je een mooie reportage maken met foto’s van dat moment, heerlijke ontspannen en natuurlijke foto’s. Jullie kindje met zijn eigen karaktertje is onze leidraad voor alle reportages. We maken foto’s die je mee laten kijken tijdens de kraamtijd (newbornlifestyle) of juist foto’s die dat kleine pure natuurlijke van jullie newborn laten zien (newborn geposeerd). En als je kindje wat groter is leggen we alle unieke details en mijlpalen zoals zitten, kruipen of wankel staan vast in een prachtige puur baby reportage.

Voor alle reportages werken wij met een volledige collectie inclusief een album en digitale bestanden.

Inbegrepen voor alle reportages:
* overleg over de wensen en mogelijkheden voor de reportage
* professioneel nabewerkte selectie van beelden
* album met ruimte voor 8 foto’s en deze 8 foto’s ook digitaal
* bestelsessie waarin we jullie wensen voor het eindresultaat omzetten naar een persoonlijk voor jullie ontwikkelt eindproduct

Alle reportages bestaan uit een volledige collectie, inclusief een album en digitale bestanden. De foto’s in het album ontvang je als hoge resolutie bestanden op gepersonaliseerde usb.

Wil je een newbornlifestyle, geposeerde newborn reportage of een puur babyreportage laten maken dan is het handig om ons dit op tijd te laten weten, boek de newbornreportage tijdens je zwangerschap zodat je zeker bent van een  plekje. Wij kunnen dan rondom je uitgerekende datum rekening houden met jullie reportage in onze agenda Je ontvangt van ons een uitgebreide welkom gids met alle informatie rondom de reportage en we bespreken jullie wensen zodat alles van te voren duidelijk en goed geregeld is.

INVESTERING

€ 295,-
De reportage bestaat uit een volledige collectie, inclusief een album van 20×20 met 4 spreads (8 foto’s) en deze 8 foto’s ook als digitale bestanden. De 8 foto’s ontvang je als hoge resolutie bestanden op gepersonaliseerde usb.
Upgrade naar een 20×20 cm album met ruimte voor 15 foto’s € 195,-
Upgrade naar een volledig album van 25×25cm met ruimte voor 25 foto’s  € 235,-
Upgrade naar een volledig album van 30×30cm met ruimte voor 30 foto’s  € 295,-

 Voor het boeken van een pasgeboren reportage kun je ons hier bereiken

BABYPLAN

Wil je al die prachtige unieke momenten van jullie kindje vast laten leggen kies dan voor het fantastische babyplan. We leggen al die waardevolle momenten rondom de geboorte van jullie kindje vast, vanaf het moment dat je/ jullie weten dat er een kindje komt tot en met die prachtige eerste verjaardag.
Inbegrepen in het babyplan:
* zwangerschapsreportage (incl 3 digitale bestanden)
* newborn lifestyle reportage (incl een 20×20 album met 8 foto’s en deze 8 foto’s als digitaal hoge resolutie bestand)
* puur baby reportage (incl een 20×20 album met 8 foto’s en deze 8 foto’s als digitaal hoge resolutie bestand)
*  Mini gezinssessie ergens in het eerste jaar (incl een 20×20 album met 8 foto’s en deze 8 foto’s als digitaal hoge resolutie bestand)
* Verjaardagshoot (cakesmash) (incl. een digitale collage voor de verjaardagskaart en een cadeau-album

Normaal: € 1010,- in het babyplan voor € 900,-

Voor het boeken van een babyplan kun je ons hier bereiken

newborn lifestyle
newborn lifestyle

De foto’s zijn nog mooier dan verwacht.

Fijn dat je er was en geweldig hoe je het deed. Hij vond het ook allemaal prima. De foto’s zijn fantastisch geworden!