Puur baby

Het eerste jaar van je kindje gaat zo ontzettend hard. De tijd vliegt door je handen en de ontwikkeling van je kindje staat geen week stil. Zo heb je je baby al slapend op je borst liggen, het volgende moment rolt hij/zij door de kamer en voor je het weet staan ze aan je hand. Tijdens een puur baby sessie leggen wij de unieke kenmerken van jullie kindje vast. Die lieve voetjes die worden vastgepakt en in het mondje gaan, een trots snoetje wanneer hij kan zitten of op het buikje ligt óf dat duimpje dat zo lekker is.

Een reportage van jullie kindje in bijvoorbeeld een rompertje. Puur en met de volledige aandacht op jullie kindje en zijn eigen ontwikkeling die hij doormaakt.

Voor deze reportage ontvangen we jullie graag in de daglichtstudio.

Wil je een Puur Baby reportage laten maken dan is het handig om ons dit op tijd te laten weten, zodat je zeker bent van een plekje. Wij kunnen dan een passend plekje in onze agenda zoeken, rekening houdend met slaapjes. Je ontvangt van ons een uitgebreide welkom gids met alle informatie rondom de reportage en we bespreken jullie wensen zodat alles van te voren duidelijk en goed geregeld is.

Investering
Voor alle reportages werken wij met volledige collecties inclusief een album en digitale bestanden. De volledige collecties kun je bij ons opvragen, de basis collectie begint bij € 295,-
Inbegrepen voor de basis collectie:
* overleg over de wensen en mogelijkheden voor de reportage
* professioneel nabewerkte selectie van beelden in een online galerie
* een prachtig album van 20x 20cm met ruimte voor 6 foto’s en deze 6 foto’s ook als digitaal bestand
* bestelsessie waarin we jullie wensen voor het eindresultaat omzetten naar een persoonlijk voor jullie ontwikkelt eindproduct
* een reportage kan altijd in meerdere termijnen worden voldaan.

Voor het boeken van een Puur Baby reportage kun je ons hier bereiken.

baby foto

Bizar hoe hard het gaat, echt prachtig die pure portretten van mijn kleine vent