Verwonder je samen over de mooie momenten in je leven – een jaaralbum voor onze dochter

Wat zijn herinneringen als je ze niet kunt delen? Hoe meer je je herinneringen kunt delen met je geliefden hoe waardevoller ze worden. Dat is nou precies waarom we voor onze dochter een prachtig jaaralbum hebben gemaakt. Een album dat ze op haar verjaardag krijgt en waar iedereen een persoonlijk verhaaltje of een mooie wens voor haar in kan schrijven. Zo kan ze altijd genieten van die bijzondere dingen, eigenaardigheden, mooie momenten en fantastisch lieve berichtjes van vrienden en familie.

fotoalbum voor je kind jaaralbum

Een foto op de voorkant waar alle eigenzinnigheid van onze dochter uit spreekt, haar pittige karakter, haar lieve karakter. De foto die eigenlijk alles zegt, de foto waar wij om moeten glimlachen omdat hij zo weergeeft wie ze is, zo puur en eerlijk.
Een persoonlijk verhaal over het afgelopen jaar siert de eerste pagina, wat heeft ze allemaal gedaan afgelopen jaar, wat was haar karakter, wat vond ze leuk, wat was haar lievelingsbroek (die eigenlijk het liefst ook nog in bed aan bleef), waar genoot ze van en natuurlijk een mooie opsteker voor de prachtige dame die ze is.

wensalbum

Dochterlief wilde een prinsessenjurk en daarmee tussen de herfstblaadjes op de foto voor haar wensalbum. Wat heeft ze genoten (en het koud gehad), springen, dansen,  met heliumballonnen rennen totdat ze ze per ongeluk los liet, gekke bekken en ze heeft zelfs nog geregeld dat ze prachtig werd geschminkt. Het was echt haar moment. En wat is ze nu blij met haar album; ze kijkt er regelmatig in, leest alle lieve berichtjes steeds opnieuw en laat hem graag aan iedereen zien en haalt dan de herinneringen weer op van de foto’s en de verhalen die in het album staan.  Zal ze het album en alle wensen later ook met haar kindjes delen? ” Kijk dit is mama toen ze zo oud was als jij nu bent” 🙂 Hoe waardevol kan een fotoalbum zijn… herinneringen worden echt waardevoller als je ze kunt delen.

fotoalbum
fotoalbum wetsalbum

kinderfotoalbum

Wil jij nou ook zo’n prachtig wetsalbum voor je zoo/ dochter laten maken zodat jullie die waardevolle herinneringen ook samen kunnen delen? Neem dan hier contact met ons op
Wij maken wetsalbums in combinatie met een fotosessie (eerste aarssessie – cakesmash – puur babysessie – gezinssessies – kinderfoto’s) maar ook met jouw eigen foto’s. Teksten en de foto’s worden door jou zelf bepaald (uiteraard helpen wij graag) en dan maken wij een prachtig waardevol album voor jullie zodat jullie dei waardevolle momenten samen kunnen delen