Week 3:

Week 3 van het 365 dagen fotoproject is al weer aangebroken (stiekem ben ik al verder qua dagen). wat is het leuk om dit te doen, zelfs het gezin gaat mee denken, mee fotograferen en geeft zelf ook aan wat zij waardevol vinden. Zo leuk om dat te horen en samen op een andere manier naar die dagelijkse momenten te kijken. Geniet mee van deze nieuwe week vol mooie momentjes.

Maandag 14 januari 2019: Vast ochtendritueel: zelf je ontbijtje maken (yoghurt met een lepel kwark en crusli) terwijl papa de vaatwasser leeg ruimt. Deze trui haalt overigens de kast niet, hij gaat aan, in de wasmachine en dan gelijk weer aan want ‘hij is zo lekker zacht’
hoogbegaafd gezin

Dinsdag 15 januari 2019: Voor het slapen gaan lezen we vaak nog samen een boek, dit keer Wolf. Hoewel meneer veel liever informatie boeken leest over de aziatische olifant en andere dieren. Het rariteitenkabinet is ook helemaal verslonden. Een echt geniet momentje zo samen?

Woensdag 16 januari 2019: Samen aan tafel is iets wat we ‘s avonds altijd doen. Of je nou wel of niet eet, we zitten wel samen aan tafel, bespreken de dag en alles wat ons bezig houdt. Vandaag eten we Vistaco’s van Karlijns Kitchen (fodmap). Voor dochterlief werden het uiteraard taco’s met kaas.
hoogbegaafdgezin

Donderdag 17 januari 2019: Samen ontbijten? haha nou soort van dan… samen ontbijten maar dan wel allebei met hun eigen filmpje en koptelefoon. ?
hoogbegaafd kind

Vrijdag 18 januari 2019: Jij met je grote vriend, je alles, je knuffel, je steun en toeverlaat. Wat vind je het fijn dat je je onvoorwaardelijke liefde aan Baloe kan geven en dat je hem tegenwoordig ook zelf kan tillen.
hb

Zaterdag 19 januari 2019: Jaaaa zaterdagavond is ‘Wie is de Mol’ avond. Met z’n 3-en genieten jullie van “wie is de Mol’ er wordt gespeculeerd, geoordeeld, gepraat en van alles geroepen. Benieuwd wie jullie als mol in gedachten hebben.
gifted

Zondag 20 januari 2019: Geocachen is toch wel onze favoriete buitenactiveit. Ondanks de enorme kou zijn we toch weer op zoek gegaan. Weer een stukje verder met de Suske en Wiske cache, voor de Sidonia cache moeten we nog eens een hengel meenemen.
hoogbegaafd
Weer veel vaste rituelen en waardevolle momentjes deze week. Zijn er meer mensen die geocachen en die nog tips hebben voor leuke caches? En hoe zit dat met jullie Mol? Hier 3 mensen, 3 meningen en dus ook 3 verschillende mollen 🙂

Liefs,
Annemiek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *