Foto's laten maken van je overleden baby
Afscheidsfotograaf Drenthe Groningen Friesland

Afscheidsfotografie – Een fotoreportage ter herinnering aan je dierbare

Het gemis van een dierbare, een intense en verdrietige periode ligt voor jou/jullie of daar zit je misschien al middenin. Alles wat overblijft zijn de herinneringen, de liefde en het gemis. Er komt veel op je af en het afscheid wil je liefdevol, respectvol en mooi vormgeven. 

Uit eigen ervaring (ik vertel hier mijn verhaal) weet ik dat tijdens een uitvaart ontzettend veel langs je heen gaat. Je hebt intens verdriet, je probeert afscheid te nemen en leeft helemaal in het moment. Wat is het dan betekenisvol om terug te kunnen kijken op die emotionele dag van het afscheid aan de hand van respectvolle en integere foto’s. Foto’s van hoe de dag was, wie er waren om afscheid te nemen, hoe alles er uit zag en wat er allemaal gebeurde. 

Het zijn foto’s om deze met liefde ingevulde momenten te kunnen koesteren. 

Neem contact op Uitvaartfotografie

OMDAT ER LIEFDE IS, BESTAAT ER GEEN VOORBIJ

Fotograaf overleden baby drenthe groningen Friesland

Zien en voelen dat er liefde is, dat is wat ik wil vastleggen voor jou. Een herinnering waardoor je ziet dat er ook verwondering en liefde is naast het intense gemis. Een kleine aanraking, een trotse blik, alle kleine details die je je wilt blijven herinneren. Foto’s brengen je weer terug in de tijd en al zou je de eerste periode de foto’s (nog) niet willen zien, wetende dat de herinneringen er zijn is alleen al zo betekenisvol. Met liefde en respect ben ik er graag voor jou/jullie. 

Na het overlijden spreken we af of ik bij jou thuis kom of wellicht nog in het ziekenhuis. Deze reportages zijn echt een aanvulling op het werk van de geweldige vrijwilligers van de mooie stichtingen die er zijn. Veel gezinnen kiezen voor én een afscheidsreportage én een fotograaf van een stichting. Zou je juist of ook de uitvaart willen laten vastleggen? Je leest er op deze pagina meer over. 

Naast de foto’s kan ik ook korte momentjes filmen. Je kunt hierbij denken aan het strelen door de haartjes, een kus op de wangen, wiegen, liefdevol de handen of voetjes strelen. 

Kosten afscheidsfotografie

♥ Afscheidsreportage 1,5 uur incl. album van 20×20 cm met 8 foto’s en alle (minimaal 75) bewerkte foto’s digitaal | 295,-

Inbegrepen bij deze kosten zijn alle overleg momenten. 
Bij de reportage zit een mini-album inbegrepen. Nadien nodig ik jou/jullie uit voor een adviesgesprek om zo samen de meest waardevolle foto’s te kunnen bundelen in een prachtig album. Ik laat je dan ook graag de mogelijkheden zien van een design album. De kosten voor een design album gaan vanaf 295,- 

Fotograaf overleden kindje groningen drenthe Friesland
Foto's laten maken van je overleden baby
Fotograaf afscheid baby groningen drenthe Friesland
Foto's van je overleden baby Groningen Drenthe Friesland
Marloes
Trieneke
José
fotograaf afscheid baby in drenthe groningen en Friesland
Foto's laten maken van je overleden baby
Fotograaf overleden baby drenthe groningen Friesland

 

Hoe gezinnen mij omschrijven als fotograaf

Persoonlijk – meelevend – rustig – integer – bekwaam – gevoelsmens – onzichtbaar aanwezig – kalm – professioneel – vertrouwen – inschattingsvermogen – betrokken – lief – puur – vriendelijk – kundig – voelsprieten – warm – gefocust – empathie – liefdevol – verbindend

Een cadeautje om deze woorden te mogen lezen en ze sluiten zo aan bij wie ik ben als persoon en waarom ik fotografeer. Benieuwd naar mijn persoonlijke verhaal? 
Ik stel me graag aan je voor.

Meer over mij
Marjolein Roossien Verwonder fotografie

Ik wil graag meer weten over afscheidsfotografie

 Ben jij een dierbare verloren en zou je meer willen weten over de mogelijkheden van afscheidsfotografie?
Ik hoor graag van je over alle herinneringen die er zijn en waarin ik qua fotografie betekenisvol voor jou kan zijn.

Via het formulier kun je contact opnemen of je mag me gewoon bellen op 06-57583272

    Wanneer kan ik jou het beste bereiken?