Eerste momenten met je pasgeboren baby

Die eerste momentjes met je pasgeboren kindje zijn zo bijzonder en speciaal. De verwondering, kleine vingertjes en teentjes, klein neusje, zo veel moois. Echt even samen genieten en verwonderen.
Direct na de geboorte van Noud hebben wij de eerste momentjes vast gelegd. De eerste keer vingertjes voelen, de kleine baby voetjes bewonderen, samen knuffelen. Papa en mama die zich verwonderen over dit nieuwe kleine babytje die nu bij hun gezin hoort. Kleine Noud sloten ze direct in hun hart. Prachtig om al die liefde vast te leggen.

Eerste ontmoeting met grote broer

De eerste kennismaking met de wereld en met de grote broer waren heerlijke lieve momenten. Grote broer was lekker nieuwsgierig en wilde heel graag zijn cadeautje aan mama geven. Na de eerste momentjes samen als gezin kwam de rest van de familie de kleine Noud ook bewonderen. Er werd gelachen, bewonderd en lief gehad.

Newborn fotoshoot

Eenmaal lekker thuis en aan elkaar gewend mochten we die prachtige Newborn details ook nog eens vastleggen tijdens een newborn fotoshoot. ook nu hebben we al die kleine details bewonderd. En natuurlijk hebben we die lieve Noud met zijn eigen karaktertje vast gelegd in een mooi newborn fotoalbum.

You will

forever

be our

always

Wil jij die eerste momenten van verwondering, bewonderen en dat prille begin van je pasgeboren baby professioneel en vooral liefdevol laten vastleggen?
Reserveer dan jouw fotoshoot hier

 

bevallen in het umcg geboorte umcg baby umcg foetushoudingbaby geboren in het umcg geboortefotograaf in het umcg bevallen in het umcg baby fotograaf umcg pasgeboren baby umcg baby handjes eerste ontmoeting grote broer pasgeboren baby baby fotograaf Groningen bevalling umcg Groningen bevallen in het umcg Groningen geboortefotograaf Groningen newborn pasgeboren geboortefotograaf umcg babyfotograaf Groningen

Geboortefotografie

Wil jij ook zo’n prachtige fotoshoot?