Bedrijfsfotografie groningen
Bedrijfsreportage
Bedrijfsfotograaf zwangerschapsmassage
Bedrijfsreportage

Bedrijfsreportage

Zichtbaar zijn als ondernemer is zo belangrijk.
Een kijkje achter de schermen; wie ben jij, waar staat jouw mooie onderneming voor, wat maakt jouw bedrijf uniek.

We delen vaak ons product op social media, terwijl jouw potentiële klant juist wil zien wie jij bent, hoe jij werkt en wat jou uniek maakt. Juist dat persoonlijke geeft haar het laatste zetje om daadwerkelijk contact met jou op te nemen.

Ik help je daar graag bij!
De foto’s zijn een combinatie van documentair en gestyled. Ik loop mee om jou en jouw bedrijf in actie vast te leggen. Je hoeft niet in de camera te kijken en te poseren, ik leg juist die waardevolle unieke momenten vast in eerlijke sfeerbeelden waaruit betrouwbaarheid spreekt. We maken een aantal mooie stralende foto’s van jou/jullie als ondernemer waarbij we sfeer, gevoel en emoties overbrengen. Foto’s waarbij je in je kracht staat en je die twinkeling ziet waarom jij zo van je werk houdt. Foto’s die jouw persoonlijkheid weergeven, de sfeer van jouw bedrijf laten zien, die vertrouwen wekken en waarmee je jouw klant een stukje van jezelf laat zien.Samen kijken we hoe we jouw verhaal kunnen vertellen. Hoe we kunnen laten zien waar jouw bedrijf voor staat. Ik denk met je mee in sfeerbeelden, locatie, zakelijke portretten en momenten.

Mensen kopen geen goederen en diensten. Ze kopen relaties, verhalen en betrokkenheid

Investering

Heb jij behoefte aan meer beelden van en voor je bedrijf? Ik creëer voor jouw bedrijf een prachtige beeldbank met mooie sfeerbeelden. Foto’s voor jouw website, social media kanalen, persberichten en reclame uitingen (flyers, brochures, banners etc). Dit doen we uiteraard in een ontspannen sfeer.

Wil je meer dan alleen foto’s?
Wat dacht je van een mooi promotie filmpje waarin we juist laten zien waar jouw bedrijf voor staat, wat jouw onderneming uniek maakt. Een film die jouw potentiële klant net dat extra zetje zal geven om bij jou te komen.

2 uur fotografie op 1 locatie naar keuze, Inclusief 30 foto’s digitaal in hoge resolutie en in social media formaat, vrij te gebruiken online en offline. We kunnen zowel binnen als buiten fotograferen. € 295,- (ex btw)

3,5 uur fotografie tijdens jouw werkdag, inclusief 50 foto’s digitaal in hoge resolutie en social media formaat, vrij te gebruiken online en offline. Ik ga met je mee op pad tijdens jouw werkdag. Tussendoor maak ik portretfoto’s en zal ik ook detailfoto’s van jouw werkomgeving maken. Zo heb je heel veel eigen beelden om te gebruiken voor jouw bedrijf. Doordat ik echt een aantal uur met je meeloop krijg je veel verschillende beelden. € 475,- (ex btw)

moxa therapie bedrijfsfoto
Bedrijfsfotografie
Bedrijfsfotogaaf babymassage SparkleBabySpa

Interesse in zo’n waardevolle bedrijfsreportage?

Heb je nieuwe foto’s nodig van jou en je bedrijf? Laat ons dan een prachtige en waardevolle bedrijfsreportage maken!We bespreken jouw wensen zodat we echt het unieke van jouw onderneming kunnen laten terug komen in de reportage.We laten daarmee zien waar jij voor staat!

    Wanneer kan ik jou het beste bereiken?