De laatste loodjes met een schommelende bloeddruk

De laatste loodjes zijn voor Stefanie behoorlijk pittig. Haar bloeddruk schommelt waardoor er extra controles in het ziekenhuis bij komen en ze heeft ook nog een keelontsteking. Gelukkig blijft de bloeddruk binnen de perken en is de keelontsteking na 2 weken ook weer over. En dan worden we op zaterdag ochtend vroeg gebeld dat de vliezen vannacht gebroken zijn en dat de weeën op gang komen. Spannend het gaat beginnen…

De weeën bouwen zich gedurende de dag langzaam op, van onregelmatig naar mooie regelmatige weeën . De verloskundige komt af en toe kijken hoe het gaat. Rond 19.00 uur krijgen we een berichtje dat ze samen met de verloskundige naar het ziekenhuis gaan. Rond een uur of 21.00 hebben we weer even contact en vertelt Albert dat  de weeën heftiger zijn en dat er daardoor nog niet naar de ontsluiting is gekeken. We spreken af dat ik ook naar het Martini Ziekenhuis kom.
weten opvangen in het martini ziekenhuis

Weeën

Stefanie en Albert hebben oma als steun bij hun in de verloskamer. De andere opa en oma zitten in de wachtkamer voor de verloskamers. Stefanie heeft pittige weeën en heeft alle steun van Albert en haar moeder nodig. Na een lange dag met weeën en nu hele pittige weeën raakt Stefanie uitgeput en besluit ze aan het einde van e avond om toch een ruggenprik te laten zetten. Na terugkomst van de ruggenprik proberen we allemaal onze rust te pakken en slapen de aanstaande papa en mama wat. Oma en ik kletsen de halve nacht en de opa en oma in de wachtkamer proberen al hangend op de stoel en een bankje ook wat slaap te pakken. Doordat iedereen natuurlijk veel te opgewonden is wordt er weinig geslapen en zoeken ze elkaar af en toe even op om te kletsen. En zo gaat de nacht voorbij… gelukkig vordert met de tijd de ontsluiting ook.
weten opvangen martini ziekenhuis
‘s Ochtends worden de weeën weer behoorlijk voelbaar en heel pittig. En dan eindelijk na een lange dag en nacht weeën opvangen en geduld hebben mag Stefanie gaan persen. Haar moeder ondersteunt haar hierin en wat gaat het goed. Net iets voor tienen wordt de prachtige Kaylee geboren. Moeder worden op moederdag, een mooier cadeau kun je je niet wensen voor moederdag.
bevallen martini ziekenhuis geboortefotograaf

baby geboren in het martini ziekenhuis

geboortefotografie martini ziekenhuis Groningen

pasgeboren baby martini ziekenhuis

Eerste ontmoeting met grote broer

Een uurtje nadat Kaylee is geboren komt grote broer kennis maken met zijn nieuwe kleine zusje. Zo mooi om te zien hoe zo’n klein dapper ventje vol spanning onderweg is naar zijn nieuwe zusje.
pasgeboren baby Groningen geboortefotografie

eerste ontmoeting met grote broer martini ziekenhuis

baby's eerste voeding

Familie

Na een lange, lange nacht was het heerlijk samen met de familie genieten van dit kleine meisje. Samen genieten van die eerste mooie wonderlijke momenten.
familiebezoek pasgeboren baby martini ziekenhuis

Wij wensen jullie alle geluk samen <3

Geboortefotografie

Wil jij ook zo’n prachtige fotoshoot?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *