BLACK FRIDAY – KORTINGEN

Het (laten) vastleggen van herinneringen is zo betekenisvol.
Ik ben er graag voor je. ♥

Geboortefotograaf assen
portfolio dag uit het leven van

Herinneringen om te koesteren

Om jou een klein duwtje te geven om nu toch echt die waardevolle herinneringen vast te laten leggen heb ik drie leuke kortingen voor jou. Stuur je me een berichtje?!

Geboortefotograaf Leek groningen bevallings fotograaf
GEBOORTEFOTOGRAFIE
€ 100,- korting

Een herinnering aan die unieke dag, de geboortedag van je kindje(s). Beeld je maar eens in dat jouw zoon of dochter ooit zelf ouder mag worden. Hoe waardevol en bijzonder is het om dan samen door het geboortealbum heen te bladeren en herinneringen op te halen. Foto’s zullen door de jaren heen alleen maar waardevoller worden. Je ontvangt in jouw geboortereportage mooie en krachtige foto’s die het verhaal vertellen van de geboorte van jouw kindje.

“Ik dacht dat de stap naar iemand bij de bevalling hebben heel groot was,
Je gaat toch geen onbekende foto’s laten maken op dát moment?”
Neem contact op!
portfolio dag uit het leven van
Dag uit het leven van.. fotoshoot
€ 100,- korting

Foto’s van die bijzondere gewone dagelijkse momenten; met z’n allen aan tafel ontbijten, op de fiets naar de sportclub, samen met lego spelen, stoeien met papa, blije snoetjes met pindakaas… Kortom een Dag uit het leven van… Ik koester die gewone dagelijkse dingen, het samen genieten en huilen, het samen zijn. Laten we dit moment onvergetelijk maken en een klein stukje van jullie gezinsleven, gewoon precies zoals het is, vastleggen. Jullie dagelijkse leven is juist zo bijzonder!

Boek nu jouw dag uit het leven.. fotoreportage met € 100,- korting*.

Neem contact op!
ZWANGERSCHAP OF NEWBORN FOtografie
10% korting

Je zwangerschap laten vastleggen en/of de periode met je pasgeboren kindje. De liefde die er onderling is en de prachtige details van je groeiende buik of jullie kindje die zo snel veranderd. Foto’s op een ongedwongen manier.

Nu met 10% korting* op jouw fotoreportage.

Neem contact op!

Overzicht kortingen voor een waardevolle fotoshoot

Marjolein Roossien Verwonder fotografie

  Ontwikkel jezelf als fotograaf

  ONLINE CURSUS GEBOORTEFOTOGRAFIE
  25% korting!!

  Het fotograferen van een geboorte is een unieke gebeurtenis die het leven van héél veel mensen verandert. Dat mógen fotograferen is een hele eer. En dat wil je dan wel goed en zelfverzekerd doen. Op een manier die eer doet aan het moment.

  In de cursus geboortefotografie leer ik je alles wat je nodig hebt (inclusief praktische tips en tricks). Zo maak jij vól zelfvertrouwen krachtige en pure foto’s van een superbijzonder moment. Met meer dan 150 geboortes op mijn naam, geef ik je alle handvatten die je nodig hebt.

  Kortingscode: BFkorting

  Cursus geboortefotografie
  Weekend workshop GEBOORTEFOTOGRAFIE
  € 50,- korting

  Een vliegende start als geboortefotograaf!
  Het is zo’n mooi vakgebied waarvan wij nog iedere keer opnieuw verwonderd raken. 

  De vraag naar geboortefotografen is groeiend en als jij die sparkle voelt om jezelf (verder) te ontwikkelend als geboortefotograaf nodig ik jou (in samenwerking met Kirsten Mulder fotografie) graag uit voor dit compleet verzorgde weekend! Je gaat geïnspireerd raken, vertrouwen voelen, fotograferen in verschillende lichtomstandigheden (en dus met portfolio materiaal naar huis), voelen wie jij bent als geboortefotograaf en een invulling bedenken hoe jij geboortefotografie kunt gaan combineren met je (gezins)leven. 

  Kortingscode: blackfriday2023

  Weekend workshop geboortefotografie
  COACHING
  10% korting

  Je hoeft het niet alleen te doen! Samen stemmen we de coaching echt volledig af op jouw wensen en jouw groeipunten. Ik neem je aan de hand mee en laat je na de coaching niet zomaar los. Samen gaan we een dag(deel) zitten en duiken we echt de diepte in. Ik help je graag vooruit! 

  Mail je me als ik je mag helpen? 

  Coaching
  cursus basisfotografie
  CuRsus basisfotografie
  1+1 gratis! 

  Leer hoe je je camera handmatig in kunt stellen en de meest mooie foto’s kunt maken van jouw gezin.

  In de online leeromgeving neem ik je stap voor stap mee. Iedere module is gevuld met makkelijk te begrijpen theorie en veel voorbeeld foto’s. Aan de hand van de voorbeelden laat ik je zien wat je camera doet en hoe je met een kleine aanpassing de mooiste foto’s maakt. 
  Je volgt de cursus in je eigen tijd. Iedere module wordt afgesloten met leerzame opdrachten. Je brengt het geleerde dus gelijk in de praktijk waardoor je op je eigen camera ziet wat er gebeurd en welke aanpassingen je kunt doen. 

  Na het volgen van de online workshop basisfotografie ga jij met veel plezier die heerlijke verwonder momentjes van jouw gezin vastleggen! 

  Koop nu beide basiscursussen voor 35,- (i.p.v. 59,-)
  Kortingscode: BlackFriday

  Cursus basisfotografie

  Overzicht kortingen om jezelf te ontwikkelend als fotograaf

  Marjolein Roossien Verwonder fotografie