Dag van de geboorte

Vandaag, 9 september is het de Dag van de Geboorte, een dag waarbij gevierd wordt dat de meeste kinderen gezond ter wereld komen, maar er ook bij stil wordt gestaan dat dit niet vanzelfsprekend is. Deze dag is in het leven geroepen door het Fonds Gezond Geboren.

Deze dag staat zo dichtbij ons vakgebied en zo dichtbij de geboorteverhalen die wij vastleggen. We realiseren ons des te meer dat het allemaal niet vanzelfsprekend is en dat iedere geboorte uniek en wonderlijk is. Juist daarom zijn foto’s zo belangrijk en dat geven wij jou. Een herinnering om te koesteren wanneer je kindje gezond ter wereld komt maar ook wanneer het allemaal net even iets anders verloopt.

Wij willen deze bijzondere dag niet zomaar voorbij laten gaan, daarom hebben we komende week tal van leuke acties op ons instagram account. En een mooie actie bij het boeken van jouw geboortereportage.

Lees snel verder..

Cadeau t.w.v. € 100,- voor jou!

Verwacht jij een kindje?
Kijk jij ook al zo uit naar dat moment wanneer je hem/haar voor het eerst ontmoet?
Lijkt het jou ook zo waardevol om met foto’s terug te kunnen blikken op de geboortedag van jou kindje?

Dan hebben wij speciaal voor jou een waardevol cadeau* t.w.v. €100,- bij het boeken van zo’n mooie geboortereportage. Je ontvangt van ons 20 extra digitale bestanden om zo het geboorteverhaal nog completer te maken.

Twijfel jij of twijfelt je partner nog?
Kom vrijblijvend langs voor een kennismakingsgesprek zodat jullie daarna een besluit kunnen maken voor wel/geen geboortefotograaf.

* je ontvangt dit cadeau wanneer je uiterlijk 16 september 2020 jouw kennismakingsgesprek aanvraagt. 

Interesse in geboortefotografie?

Via het formulier kun je contact met ons opnemen.


  Wanneer kan ik jou het beste bereiken?


  Winactie

  De afgelopen weken hebben wij hard gewerkt en we zijn verheugd dat wij een week lang cadeautjes mogen weg geven. Komende week zullen wij iedere dag om 8u een winactie delen via ons instagram account. Vandaag beginnen we rond de middag en maak jij kans op een gratis fotosessie.

  Wat zijn wij dankbaar dat wij met onderstaande partners er een heerlijke feestweek van mogen maken. Bedankt!

  Tip: volg deze leuke pagina’s alvast op instagram.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *