Day in the life


Hoe bijzonder zijn die gewone momenten, het gewone dagelijkse; met z’n allen aan tafel ontbijten, op de fiets naar de sportclub, samen met lego spelen, stoeien met papa, blije snoetjes met pindakaas… Wij koesteren die gewone dagelijkse dingen, dat samen genieten en huilen, het samen zijn. Dat gewone maakt het juist zo bijzonder! Juist die gewone dingen vertellen jullie verhaal als gezin, wie jullie zijn, wie jullie samen zijn en dat verhaal leggen we vast met een Day in the Life reportage.

Een dag van jullie leven vast leggen is een pure gezinsdocumentaire, er wordt niet geposeerd maar jullie gezin wordt op een eerlijke en ongedwongen manier gefotografeerd tijdens jullie dag. Je zult dingen zien die je normaal gesproken niet ziet omdat je je aandacht ergens anders bij hebt, je zult zien hoeveel mooie momenten jullie in een dag hebben, hoe hard je als ouders werkt voor je kinderen en hoe dat gewaardeerd wordt, hoe jullie omgaan met conflicten, hoe geliefd je bent en hoeveel jullie van elkaar houden. Het laat precies zien wie jullie als gezin zijn die ene dag in dat jaar. Jullie eigen persoonlijke dag, die mooie momenten, het gewone dat juist zo bijzonder is vereeuwigen we zoals jullie zijn in een prachtig album. Zeg nou zelf welk verhaal wordt er nou niet in een album vertelt.

Tijdens jullie day in the life reportage zullen wij ook korte momentjes filmen, de ene lach, het gieren van de pret, liedjes zingen tijdens het wandelen etc. Deze filmfragmentjes zullen jullie terug vinden in het filmpje van jullie dag.

Investering
Voor alle reportages werken wij met volledige collecties inclusief een album en digitale bestanden.
Hele dag day in the life  € 800,- incl. album van 20×20 cm met 8 foto’s en 150 digitale bestanden
Halve dag day in the life € 550,- incl. album van 20×20 cm met 8 foto’s en 75 digitale bestanden
Mini Day in the life (2 uurtjes) € 359,- incl. een album van 15×15 cm met 6 foto’s 40 digitale bestanden
Een reportage kan altijd in meerdere termijnen worden voldaan.

Voor het boeken van een day in the life reportage kun je ons hier bereiken


gezin fotografie

Fantastisch die mooie momenten, met die herkenbare prachtige uitdrukkingen. Precies zoals ze zijn!


De foto’s zijn echt geweldig! Wordt er helemaal blij van als ik ze zie en weer terug denk aan die super leuke dag.Wij vonden het leuk jou een dagje in huis te hebben en nu na te genieten van de super leuke, vooral niet standaard foto’s, die we er aan over hebben gehouden.