Elke dag een foto – 365 dagen project

Al 1,5 jaar lang maak ik elke dag een foto van mijn gezin. Gewoon een foto van onze dagelijkse bezigheden, die gewone momenten en natuurlijk alle bijzondere momenten. Van onze uitstapjes, onze maandbelevenis, tandenpoetsen, stoeien, koken, samen eten, hangen in de tuin, spelletjes spelen, huiswerk maken en natuurlijk ook van onze dagelijkse momentjes tijdens de corona periode.

Verhuizen

Wat ben ik, nu wij gaan verhuizen, extra blij met deze foto’s! Ik hoef nu geen foto’s meer te maken van hoe ons huis er uit zag, wat onze favoriete plekjes waren en waar we wat beleefden. Door die ene foto per dag hebben we nu prachtige foto’s die van onschatbare waarde zijn! De foto’s laten ons gewone leven en de gewone momenten in ons huis zien. Foto’s van de schommelstoel in de tuin waarin geknuffeld, gelezen en gehangen is, onze postzegel tuin waarin je prima kunt kamperen of een nachtje in een hangmat kunt slapen, spelletjes die niet aan tafel werden gespeeld maar op de grond, de heerlijke regenboogtrap naar de zolder, de brandgang waardoor zoonlief naar school fietst, de pluimpjes die we regelmatig van het schuurdak moesten halen, onze knuffelplek in de zon in de voortuin… zoveel mooie momenten met ondertussen op elke foto ook een stukje van het huis, de tuin en de omgeving.

Afscheid nemen

Deze waardevolle foto’s laten al onze mooie gewone bijzondere momentjes zien in en om ons huis. Het Huis dat we na 15 jaar gaan verlaten voor ons droomhuis. Geniet je mee van al die prachtige momentjes in ons ‘oude huis’?

 

 

p.s. wil je ook zulke waardevolle foto’s maken van en voor jouw gezin maar weet je niet waar je beginnen moet of wil je nog meer leren over hoe je het beste uit je camera kunt halen?  Kom dan naar de workshop kinderfotografie voor ouders!

 

workshop kinderfotografie voor ouders

Wil jij ook heerlijke foto’s leren maken?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *