Doelen stellen voor 2022, let’s do it!

Breek jij je hoofd over hoe je volgend jaar klanten krijgt?
Wil je duidelijkheid, structuur en een goed plan voor 2022?
Lukt het je niet om dit in je eentje duidelijk op papier te krijgen en zou je graag wat extra motivatie en input ontvangen? Dat snap ik helemaal! Samen plannen uitwerken is echt veel fijner!

Samen delen, van elkaar leren, inspireren en vooral hulp en inbreng krijgen van een doorgewinterde fotograaf. Daarbij gaan we in het jaartraject ieder kwartaal opnieuw de focus leggen op de plannen die jij hebt voor jouw bedrijf én natuurlijk gezamenlijk successen vieren!

Je wilt een duidelijk plan wilt met toffe doelen die perfect bij jou passen voor 2022! Top, dat gaan we samen realiseren! Tijdens de online “Doelendag 2022” maak jij een uitgebreid plan voor 2022 én in het jaartraject zullen we ieder kwartaal opnieuw focussen, bijstellen en alle dromen en plannen concreet maken. Samen gaan we dus echt een jaar lang vol structuur en overzicht knallen. We maken een ondernemingsplan die jou het hele jaar houvast geeft.

Niet meer het gevoel dat je 101 ideeën hebt die maar niet tot uitvoering komen, niet meer nadenken over wat je op je socials moet inplannen en niet langer het gevoel hebben dat je niet weet hoe je je marketing moet inzetten. We gaan nu alles duidelijk maken voor 2022 en ieder kwartaal opnieuw aanscherpen zodat jij het komende jaar elke keer naar je plan kan kijken wat nu je volgende stap is. Een leidraad, een fijne houvast als ondernemer.

Een jaar lang samenwerken en vol focus en structuur het 2022 door als fotograaf.

Ja, dit wil ik!
geboortefotograaf assen

Marjolein Roossien

Ik deel graag vol enthousiasme mijn kennis en ervaring. Kenmerkend voor mij is dat ik enorm denk ik mogelijkheden en dat ik jou echt het mooie uit jouw bedrijf wil laten halen. Samen delen en van elkaar leren is het mooiste dat je voor elkaar kunt doen.

Doelendag 2022

Maak in 1 werkdag jouw ondernemersplannen voor 2022.
En dan nu ook echt! niet zomaar online iets volgen en er dan verder weinig (tot niks) mee doen… Nee! we gaan samen aan de slag! Actie in de taxi, we gaan samen hard aan het werk om volgend jaar jouw jaar te maken!

Ik ben de gehele dag online voor jou én geef je alle informatie en tools die jij nodig hebt om een ontzettend goed en fijn plan voor 2022 te maken dat precies bij jou past. Aan het einde van de dag heb jij een fantastisch plan met duidelijke doelen voor 2022. Jij gaat helemaal goed voorbereid het nieuwe jaar in!

Je ontvangt mijn kritische blik en eindeloze inspiratie om dromen uit te laten komen. Je ontvangt mijn tips en tricks voor focus en structuur om vol enthousiasme de eerste stappen te zetten richting een succesvol nieuw jaar. Planning zorgt ervoor dat je ook kunt werken AAN je bedrijf i.p.v. vooral IN je bedrijf!

Hier ga jij heel veel energie van krijgen!

€ 99,- excl

Jaartraject doelen stellen voor fotografen

Een jaar lang vol focus en structuur als fotograaf werken binnen je mooie bedrijf. Hoe heerlijk zou dat zijn?Je ontvangt mijn jarenlange ervaring in het ondernemerschap als fotograaf en ik laat écht het achterste van mijn tong zien. Ik wil jou namelijk écht vooruit zien gaan!

We starten gezamenlijk met de doelendag op dinsdag 7 december en zullen ieder kwartaal (online) bij elkaar komen om opnieuw focus en structuur aan te brengen. We zullen als collega’s elkaar adviseren en stimuleren én ik ben het gehele jaar beschikbaar voor al jouw vragen.

De fotografen die vorig jaar de doelendag hebben gevolgd sluiten (op 1 na) allemaal weer aan bij dit jaartraject én dat is niet zonder reden! Ze kennen mijn toewijding, enthousiasme, expertise en ervaring. Ik laat je namelijk niet zomaar los na de doelendag. Ik ben er het gehele jaar voor al jouw vragen, om samen successen te vieren en oplossingen te zoeken voor de uitdagingen welke het ondernemerschap soms meebrengt. De enige fotograaf die dit jaar niet aansluit verwacht binnenkort haar kindje waardoor ze eerst als moeder volop gaat genieten en daarna weer gaat werken IN haar bedrijf.

Zoek je dus een jaartraject waarbij de niet wordt losgelaten en waarin we echt onze focus leggen op doelen, plannen, dromen en het werken IN je bedrijf? Schrijf je vandaag nog in!

€ 200,-

Lieve woorden

Laura

Jullie enthousiasme werkt enorm aanstekelijk!

Ik ben van mening dat je moet doen wat je leuk vind en jij bent daar echt het voorbeeld van. Je staat zo positief in het leven en je kan je enthousiasme zo goed overbrengen. De beste investering is de investering in jezelf.

Bianca

Je geeft mij het gevoel dat je mij echt vooruit willen helpen en niets achterhoudt.

Ik heb ontzettend veel structuur en overzicht gekregen voor het opzetten en laten groeien van mijn eigen bedrijf. In korte tijd was mijn lang verwachte website eindelijk klaar, had ik mooie investering pakketten samengesteld en zag ik het klantenbestand groeien! Dit was zonder duidelijke actiepunten nooit gelukt.

Emmie

Ik ga nu echt een volgende stap zetten in mijn bedrijf!

Wat mij aanspreekt is de persoonlijke aanpak, de openheid, de deskundigheid en de eerlijke feedback. De groepen zijn klein en je blijft me ook door het jaar heen motiveren en stimuleren. Het is zoveel meer dan alleen 1 dag samenwerken. Ik ga druk aan de slag met mijn website, mijn focus en dat allemaal omzetten naar mijn eigen bedrijf. Ik kan nu echt een volgende stap zetten in mijn bedrijf!

Doelendag 2022 | Jaartraject doelen stellen

Voor elke fotograaf die vol focus en overzicht van 2022 een energiek en succesvol jaar wil maken!


  DOELENDAG 2022

  We starten gezamenlijk om 09.30u en beginnen met een live moment. De dag wordt verdeeld in tijdsblokken waarin we steeds een onderdeel pakken.

  ♡ We blikken kort terug op jouw 2021
  ♡ Jouw bedrijf, waar krijg jij energie van?
  ♡ Welke sessies doe je en hoeveel wil je doen in 2022
  ♡ Wat zijn jouw dromen en ideeën? + prioriteiten stellen
  ♡ Doelen
  ♡ Actiepunten per doel
  ♡ Doelen concreet inplannen voor 2022

  Ik ben de gehele dag online voor jou om mee te denken, mee te sparren en samen werken we stap voor stap naar jouw ondernemersplannen voor 2022.

  Maak nu jouw ondernemersplan voor 2022

  Kosten: € 99,- (excl)
  Inclusief uitgebreid werkboek en een verrassing via de post om er een hele productieve dag van te maken!

  Wil jij na de doelendag samen met een klein clubje fotografen écht samen aan de slag? Boek dan gelijk het gehele jaartraject “Jaartraject doelen stellen voor fotografen”.

  Jaartraject doelen stellen voor fotografen

  We gaan echt kijken hoe je concreet jouw dromen kunt realiseren. We starten gezamenlijk met de doelendag op dinsdag 7 december en vanuit daar gaan we ieder kwartaal opnieuw focus leggen.

  ♡ Je gaat voelen dat je niet alleen staat
  ♡ Je gaat dromen realiseren en doelen halen
  ♡ We gaan successen (groots) vieren
  ♡ Je gaat alle doelen inplannen voor geheel 2022 én krijgt van mij een liefdevolle ‘schop onder de kont’ om stappen te blijven zetten
  ♡ Je gaat inzicht krijgen in je valkuilen en uitdagingen waarom je bij bepaalde doelen wellicht niet voldoende vooruit komt én daar gaan we natuurlijk oplossingen voor vinden!
  ♡ Je ontvangt mijn jarenlange ervaring in het ondernemerschap als fotograaf en ik laat écht het achterste van mijn tong zien. Ik wil jou namelijk echt vooruit zien gaan!
  ♡ We zullen als collega’s elkaar adviseren en stimuleren én ik ben het gehele jaar voor jullie beschikbaar voor jullie vragen.

  Ga 2022 vol focus en structuur door als fotograaf

  Kosten: € 200,- (excl)

  Inclusief uitgebreide werkboeken, een verrassing via de post én mijn online aanwezigheid voor al jouw vragen.

  LET OP: Persoonlijk contact, openheid en vertrouwen vind ik ontzettend belangrijk, daarom biedt dit traject ruimte voor maximaal 8 fotografen! De eerste 4 plekken zijn reeds gevuld dus wacht niet te lang met jouw aanmelding!

  ondernemersplan

  Ja, ik wil vol focus en structuur van 2022 een succesvol jaar maken als fotograaf!Ik meld me hieronder aan..


   EEN DOEL IS EEN DROOM MET EEN DEADLINE

   Meest gestelde vragen:

   Ik zit nog in de opstartfase van mijn fotografie, kan ik dan meedoen?

   Zeker, juist in die opstartfase zie je soms door alle bomen het bos niet meer. Waar begin je, welke stappen zet je, welke volgorde. Soms kan het lijken alsof je een enorme berg moet bewandelen. In kleine overzichtelijke stapjes naar de top wandelen is dan zo helpend en geeft je focus om de schouders eronder te zetten. Ik denk graag met je mee!

   Ik heb 101 ideeën, help je om prioriteiten te stellen?

   Ja zeker! Het is zo herkenbaar als creatieve ondernemer. Zoveel mooie dromen en plannen maar helaas heeft een dag maar 24 uur en een jaar maar 365 dagen. Door focus, overzicht en structuur aan te brengen in jouw planning voorkom je dat je enkel IN je bedrijf aan het werk bent. Je voorkomt dat je dagen gevuld zijn met werkzaamheden voor de klant. Je gaat nu echt tijd nemen om alle dromen en doelen te realiseren.

   Ik ben opzoek naar een veilige omgeving om te kunnen leren en groeien, vind ik dat bij jou?

   Absoluut! Ik ben open en eerlijk en werk op basis van vertrouwen. Ik werk graag met kleine groepen omdat ik belang hecht aan opvolging na deze workshopdag. De fotografen die ik ondersteun staan allen open voor feedback en groei. Herken jij je daarin? Dan zijn we een goede match!

   Hoe krijg ik meer klanten?

   Herken jij het dat je dagen snel gevuld zijn en dat er vaak te weinig uren in een dag zitten voor alle plannen? We gaan samen kijken waar jouw krachten liggen en waar jij energie van krijgt. Waar komt jouw focus te liggen voor 2022. Door focus en structuur zul je meer bereiken en meer doelen halen. Als jij jouw klanten kring wilt uitbreiden gaan we dit als 1 van de hoofddoelen uitwerken. We gaan een concreet stappenplan maken zodat je keer op keer een houvast hebt om te werken aan groei en marketing. Daarbij deel ik natuurlijk al mijn eigen tips en tools zodat jij stappen zult gaan maken en zult groeien.

   Hoe ziet het eruit wanneer we online aan de slag gaan?

   Er ligt een uitgebreid werkboek voor jou klaar en alle stappen zijn opgedeeld in tijdsblokken. Gezamenlijk gaan we de dag stap voor stap door. Iedere keer komen we live samen en gedurende de gehele dag ben ik online voor jou om even te sparren of mee te denken. Mocht je een bepaalde stap niet binnen het tijdsblok af krijgen dan heb je voldoende input van mij om deze stap nadien compleet uit te werken. Ook dan denk ik nog graag met je mee.

   Ik twijfel of het iets voor mij is

   Ik ben van waarde delen en samen groeien. Daarbij heb ik ook de ervaring dat je van sommige workshops hoge verwachtingen hebt maar toch ietwat teleurgesteld thuis komt. Ik wil jou echt helpen groeien en jou tijdens deze dag een duidelijk ondernemersplan laten maken voor 2022. Geen half werk maar echt vol focus en overzicht het nieuwe jaar in. Als het niets voor jou is dan zal ik dat ook zeker met je delen. Neem zeker even contact op via onderstaand formulier als je twijfelt. Dan gaan we samen kijken of deze dag aansluit bij jouw verwachtingen.

   Yes, let's do it!

   Marjolein Roossien

   Samen delen en van elkaar leren is het mooiste dat je voor elkaar kunt doen.