Doelendag

Breek jij je hoofd over hoe je voldoende klanten krijgt?
Wil je duidelijkheid, structuur én een goed plan voor het komende kwartaal?
Lukt het je niet om dit in je eentje duidelijk op papier te krijgen en zou je graag wat extra motivatie en input ontvangen? Dat snap ik helemaal! Samen plannen uitwerken is echt veel fijner!

Samen delen, van elkaar leren, inspireren en vooral hulp en inspiratie ontvangen. 

Al die mooie dromen en waardevolle plannen voor de groei van je bedruif schuiven stilletjes vooruit. Nog geen nieuwsbrief, weer geen blog, je portfolio op je website nog niet aangepast en die toffe portfolio shoot die al langer door je gedachten dwaalt blijft erbij. Betaalde shoots gaan immers voor en zolang je maar bezig bent is het goed toch? 

Jep, dit was ik 100%
Maar.. het KAN anders en dat is zo’n lekker gevoel! 

Doe wat je altijd doet en krijg wat je altijd krijgt

Ik vind dit zo’n mooie quote en nadat de bekende man met de hamer bij mij voorbij kwam heb ik mijn bedrijf anders ingericht. Gaat het dan nu altijd goed? Nee joh! Het is alleen zo’n verademing om signalen te herkennen en snel bij te sturen. 

Marjolein Roossien Verwonder fotografie
Hoe ik dit doe?

Bewust stil staan! Terug blikken, dankbaarheid voelen, lessen leren, dromen opschrijven, plannen maken en prioriteiten stellen. Geloof me, het klinkt zo easy maar mij lukt het ook niet echt lekker zonder die stok achter de deur. ‘dat doe ik volgende week wel’ 😉 

Laat mij die stok achter de deur zijn en maak één werkdag vrij om vol focus en energie aan de slag te gaan! Geloof me, het gaat je meer brengen dan je nu verwacht.

Ja, dit wil ik!

Enkele berichtjes van de fotografen die de doelendag begin 2023 hebben gevolgd

29 maart 2023

Gisteravond te horen gekregen dat bruiloft nummer 3 in de agenda genoteerd mag worden, dit was 1 van mijn doelen. 

Award!

Ooooooh ik heb een master gewonnen!! Nog nooit wat ingestuurd en dit jaar is dat mijn doel en jaaa ik heb er eentje. Ik sta helemaal versteld van mezelf. Dit doel kan ik dus afstrepen.

28 april 2023

En een mailtje van nummer 10 met een akkoord! Ik heb m’n jaardoel gehaald!! 

Dit kan jij ook zijn voor het laatste half jaar van 2023!! 

Kwartaal plan

Maak in één werkdag een plan voor het komende kwartaal. 
En dan nu ook echt! niet zomaar online iets volgen en er dan verder weinig (tot niks) mee doen… Nee! we gaan samen aan de slag! Actie in de taxi, we gaan samen hard aan het werk om er een succesvol kwartaal van te maken! 

Ik ben de gehele dag online voor jou én geef je alle informatie en tools die jij nodig hebt om een ontzettend goed en fijn plan voor het komende kwartaal te maken, een plan dat precies bij jou past. 

Aan het einde van de dag heb jij een duidelijk plan om vol focus en structuur aan de slag te gaan.

Je ontvangt mijn kritische blik en eindeloze inspiratie om dromen uit te laten komen. Je ontvangt mijn tips en tricks voor focus en structuur om vol enthousiasme de eerste stappen te zetten richting een succesvol nieuw jaar. Planning zorgt ervoor dat je ook kunt werken AAN je bedrijf i.p.v. vooral IN je bedrijf!

Hier ga jij heel veel energie van krijgen!

Je betaald slechts 120euro (excl) voor deze volle dag en ik ben er van overtuigt dat je dit bedrag met gemak terug verdient. Lees alle toffe berichtjes hierboven maar van de dames die begin 2023 zijn gestart. 

Als je ook maar ergens voelt dat dit misschien iets voor jou is dan hoop ik dat je jezelf deze dag gunt en erbij bent! 

Ik ben erbij

DROOM – DOEL – DOEN

Laat je bedrijf groeien!

Energie stroomt daar waar de aandacht naar toe gaat! Keer op keer zie ik het gebeuren binnen de doelendag. Onverwachte droom aanvragen, doelen die omhoog worden bijgesteld etc. 

Mooie dingen gebeuren als je je focus legt

Van dromen naar doen!

Welke dromen heb je? = droom
Welke dromen ga je realiseren? = doel
Wat moet je hiervoor doen? = actie

Droom – Doel – Doen

Uitgebreid werkboek

Ruim 20 waardevolle pagina’s vol vragen, opdrachten en handige tools om je doelen te stellen en je acties in te plannen. 

workshop newbornfotografie
doelendag
workshop newbornfotografie

 

Wat gaan we doen?

We starten gezamenlijk om 09.00u en beginnen met een live moment. De dag wordt verdeeld in tijdsblokken waarin we steeds een onderdeel pakken.

♡ We blikken terug
♡ Jouw bedrijf, waar krijg je energie van?
♡ Wat is je omzetdoel? Welke sessies doe je? Hoe haal je hiermee je omzetdoel? 
♡ Wat zijn jouw dromen en ideeën? + prioriteiten stellen
♡ Doelen
♡ Actiepunten per doel
♡ Doelen concreet inplannen 

Ik ben de gehele dag online voor jou om mee te denken, mee te sparren en samen werken we stap voor stap naar een concreet plan. Je ontvangt vooraf een uitgebreid werkboek waarmee je echt even stil gaat staan bij je mooie bedrijf. In het werkboek werk je je dromen, doelen en acties uit. Zo ga jij vol energie aan de slag. 

Ga met focus en energie AAN je bedrijf werken

Data voor 2024:
– Vrijdag 12 januari 2024
– Vrijdag 12 april 2024
– Vrijdag 5 juli 2024
– Vrijdag 4 oktober 2024

Kosten: 120 euro (excl)
Inclusief uitgebreid werkboek

Ik ben erbij
EEN DOEL IS EEN DROOM MET EEN DEADLINE

Meest gestelde vragen:

We plannen ieder kwartaal één werkdag in. We starten we om 09.00u online vanuit je eigen huis. Je ontvangt een uitgebreid werkboek waarmee we aan de slag gaan en rond 15.30u ronden we af met een duidelijk plan voor het komende kwartaal. 

Past de komende datum jou niet? stuur me even een mailtje.. misschien kan ik 1 op 1 iets voor je betekenen a.d.v. het werkboek. 

Zeker, juist in die opstartfase zie je soms door alle bomen het bos niet meer. Waar begin je, welke stappen zet je, welke volgorde. Soms kan het lijken alsof je een enorme berg moet bewandelen. In kleine overzichtelijke stapjes naar de top wandelen is dan zo helpend en geeft je focus om de schouders eronder te zetten. Ik denk graag met je mee!

Ja zeker! Het is zo herkenbaar als creatieve ondernemer. Zoveel mooie dromen en plannen maar helaas heeft een dag maar 24 uur en een jaar maar 365 dagen. Door focus, overzicht en structuur aan te brengen in jouw planning voorkom je dat je enkel IN je bedrijf aan het werk bent. Je voorkomt dat je dagen gevuld zijn met werkzaamheden voor de klant. Je gaat nu echt tijd nemen om alle dromen en doelen te realiseren.

Absoluut! Ik ben open en eerlijk en werk op basis van vertrouwen. Ik werk graag met kleine groepen omdat ik belang hecht aan opvolging na deze workshopdag. De fotografen die ik ondersteun staan allen open voor feedback en groei. Herken jij je daarin? Dan zijn we een goede match!

Herken jij het dat je dagen snel gevuld zijn en dat er vaak te weinig uren in een dag zitten voor alle plannen? We gaan samen kijken waar jouw krachten liggen en waar jij energie van krijgt. Waar komt jouw focus te liggen? Door focus en structuur zul je meer bereiken en meer doelen halen. Als jij jouw klanten kring wilt uitbreiden gaan we dit als 1 van de hoofddoelen uitwerken. We gaan een concreet stappenplan maken zodat je keer op keer een houvast hebt om te werken aan groei en marketing. Daarbij deel ik natuurlijk al mijn eigen tips en tools zodat jij stappen zult gaan maken en zult groeien.

Er ligt een uitgebreid werkboek voor jou klaar en alle stappen zijn opgedeeld in tijdsblokken. Gezamenlijk gaan we de dag stap voor stap door. Iedere keer komen we live samen en gedurende de gehele dag ben ik online voor jou om even te sparren of mee te denken. Mocht je een bepaalde stap niet binnen het tijdsblok af krijgen dan heb je voldoende input van mij om deze stap nadien compleet uit te werken. Ook dan denk ik nog graag met je mee.

Ik ben van waarde delen en samen groeien. Daarbij heb ik ook de ervaring dat je van sommige workshops hoge verwachtingen hebt maar toch ietwat teleurgesteld thuis komt. Ik wil jou echt helpen groeien en jou tijdens deze dag een duidelijk ondernemersplan laten maken. Geen half werk maar echt vol focus en overzicht aan de slag. Als het niets voor jou is dan zal ik dat ook zeker met je delen. Neem zeker even contact op via onderstaand formulier als je twijfelt. Dan gaan we samen kijken of deze dag aansluit bij jouw verwachtingen.

Yes, let's do it!
Marjolein Roossien - geboortefotograaf Assen

Marjolein Roossien

Samen delen en van elkaar leren is het mooiste dat je voor elkaar kunt doen.