Net klaar met de laatste baby inkopen bij de Ikea, wanneer de geboorte zich aankondigt met 32 weken. Wij verzorgden een liefdevolle fotoreportage in Assen van Finn & Senna. Vanuit Stichting Earlybirds genoten wij eventjes mee en legden we een verzorgingsmoment vast.

Tijdens wereld prematuren dag fotografeerden we in het Wilhelmina ziekenhuis in Assen (WZA). Op dat moment waren José & Alain ook in het ziekenhuis, hopende dat hun tweeling nog even wat langer bleef zitten.  Ze waren net klaar met de laatste inkopen bij de Ikea in Groningen als de vliezen breken.

Nog wel een aantal weken te vroeg maar net de grens van 32 weken voorbij waardoor ze worden opgevangen in het streek ziekenhuis in Assen.  Daar krijgt José longrijping en weeënremmers. Gelukkig wordt de belangrijke 48uur gehaald en daarna is het afwachten. De bevalling lijkt daarna toch door te zetten. De jongens liggen alleen dwars en daarom worden ze gehaald met een keizersnede. Twee prachtige jongens met een mooi geboortegewicht worden geboren, Senna & Finn.

Een aantal weekjes later mag ik een momentje meegenieten van de verzorging. Ik maak een prachtige fotoreportage in het ziekenhuis in Assen. De jongens liggen op dat moment fijn in een open wiegje. Oma is creatief en heeft prachtige setjes gemaakt voor de jongens in de kleine maatjes. De jongens maken mooi stapjes vooruit! Alleen Finn ligt nog aan de monitor omdat hij af en toe nog wat dipjes heeft. Na een verschoningsronde is het tijd voor de voeding. Senna laat zien hoe mooi hij aan de borst kan drinken en Finn krijgt een flesje van zijn vader. Wat een mooi team zo samen!

Lieve Senna & Finn, groei maar goed!
Zorg maar dat oma straks ook zulke mooie kleertjes in de grote maatjes kan maken 🙂
Veel geluk met elkaar.

fotoreportage assen
Fotoreportage Assen
Fotoreportage Assen
Fotoreportage Assen
Fotoshoot Assen
Fotoshoot Assen
Geboortefotograaf Assen
fotoreportage tweeling assen
Stichting Earlybirds

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *