Een heel fijn familieweekend in Huningaheerd Beerta ter ere van het 45 jarig huwelijk van (groot)ouders. Een weekend vol gezelligheid, plezier en vooral samen zijn. Op een prachtige locatie in Noord-Groningen was de hele familie samen, dit moest vastgelegd worden en dus waren wij er een hele middag bij om mooie ongedwongen foto’s te maken van iedereen. Een heerlijke dag uit het leven van.. reportage.

Rond het middaguur kwamen wij aan bij de Huningaheerd voor de fotoshoot van het familie weekend. We kregen allereerst een rondleiding door deze prachtige locatie. De kinderen hadden allemaal al veel plezier gemaakt in het zwembad maar waren nu eerst allemaal in de kleren voor onze komst. Oma opperde al snel om bingo te gaan doen en daar hadden de kinderen wel oren naar. Na de bingo werd er even in het gras gespeeld en daarna konden de kinderen Happy Stones zoeken. Wat een prachtige creaties zijn er gemaakt door 1 van de moeders. Na een foto van alle kleinkinderen gezamenlijk kon de zwemkleding weer aan en was het een wedstrijdje wie als eerst in het water lag. Wat een feestje zeg voor kinderen wanneer er een binnen zwembad op locatie is.

Daarna werd er een heerlijke high tea bezorgd, inclusief speciale schalen voor de kinderen. Het weer was perfect en aan de lange tafel buiten werd gezellig gekletst en gegeten. Daarna was het feest helemaal compleet toen opa samen met de kinderen ging zwemmen.

Een dag uit het leven van..
Voor mij een cadeautje om deze fotoshoots te maken. Ongedwongen de tijd even stil zetten. Het unieke vastleggen van een gezin of van meerdere gezinnen zoals tijdens deze fotoshoot van een familie weekend. Het echte leven vastleggen, wetende dat deze foto’s door de jaren heen alleen maar waardevoller worden.

 

Dag uit het leven van..

Wil jij ook zulke waardevolle foto’s?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *