First 48 hours

Je pasgeboren kindje vasthouden, bewonderen, de eerste blikken, de overweldigende liefde is wat je vast laat leggen tijdens een first 48hours reportage. Wij komen in de eerste 48 uur na de geboorte van jullie kindje ongeveer 2 uurtjes meegenieten van het prille geluk van jullie gezin; die eerste uurtjes samen met je kindje, de ontmoeting met broer(s) en/of zus(sen) of de eerste kennismaking met de familie. Die prachtige eerste kennismaking vol liefde en bewondering is precies wat je terug ziet in jullie persoonlijke first 48hours reportage en voor altijd zult koesteren. De verwonderde blikken van grote broer(s) en/of zus(sen) zijn er om volop van te genieten en te koesteren maar ook de trotse blikken van opa(‘s) en/of oma(‘s) die verheugd hun kleinkind komen bewonderen.

We staan voor deze reportage stand-by en zodra de bevalling begint breng je ons op de hoogte. Vooraf zullen we afstemmen welke momenten belangrijk zijn. Veelal zullen we binnen 48uur na de geboorte van jullie kindje aanwezig zijn om prachtige herinneringen te maken aan die eerste bijzondere uren.

Wil je een First48hours reportage laten maken dan is het handig om ons dit op tijd te laten weten, boek de reportage tijdens je zwangerschap zodat je zeker bent van een plekje. Wij kunnen dan rondom je uitgerekende datum rekening houden met jullie reportage in onze agenda en staan vanaf boeking 24 uur per dag stand0by voor jullie. Je ontvangt van ons een uitgebreide welkom gids met alle informatie rondom de reportage en we bespreken jullie wensen zodat alles van te voren duidelijk en goed geregeld is.

Investering
Voor de First48hours reportage werken wij met volledige collecties inclusief een album en digitale bestanden. De volledige collecties kun je bij ons opvragen, de basis collectie begint bij € 495,-
Een Firts48hours reportage kan in meerdere termijnen worden voldaan.

Voor alle reportages werken wij met een volledige collectie inclusief een album en digitale bestanden.

Inbegrepen voor de fist 48hours reportage:
* overleg over de wensen en mogelijkheden voor de reportage
* vanaf de boeking 24 uur per dag stand-by
* first 48hours reportage van het moment dat wij hebben afgesproken
* professioneel nabewerkte selectie van beelden (minimaal 35 foto’s)
* album 20×20 cm met ruimte voor 8 foto’s
* reistijd
* bestelsessie waarin we jullie wensen voor het eindresultaat omzetten naar een persoonlijk voor jullie ontwikkelt eindproduct

Exclusief:
* reiskosten meer dan 20km à 0.35 ct/km
* parkeerkosten
* verzendkosten
* overige fotoproducten.


De geboortereportages maken wij met veel liefde voor de ouder(s) en met regelmaat mogen wij zo’n prachtige geboortereportage delen. Alle foto’s, films en geboorteverhalen op de website delen wij met toestemming van de ouder(s). 

Voor het boeken van een First48hours reportage kun je ons hier bereiken

Fresh 48u Groningen Drenthe Friesland
broer zus foto

Wauw ik ben helemaal ontroerd! Geweldig wat een mooie foto’s