De geboortes van onze kinderen zijn de mooiste momenten in ons leven. Vanaf het moment dat onze kindjes in onze armen lagen, dat eerste huiltje, even ruiken, alien, knuffelen, allemaal even dierbaar. Een prachtig kindje met kleine vingertjes en teentjes, plooien en rimpeltjes een prachtig uniek mensje dat voor altijd in je hart thuis hoort.

Een geboortefilm is voor ons veel meer dan filmen tijdens de geboorte. Het is het gevoel van het moment vastleggen, de steun, de emoties en die unieke details. De verwondering over jullie kindje en jullie nieuwe gezin vertelt jullie unieke geboorteverhaal, die prachtige dag dat jullie kindje geboren is. Jullie bijzondere en liefdevolle geboorteverhaal leggen wij met integriteit voor jullie vast. Het grote voordeel is dat jullie samen alle momenten kunnen beleven. Jullie hoeven niet na te denken over het zelf vast leggen van al die mooie waardevolle momenten, dat doen wij met alle liefde voor jullie.   Zo kan de partner er zijn om te steunen en om die eerste momenten te genieten zonder met trillende handen een herinnering vast te moeten leggen. De film zal mooi beeld van de tijdslijn geven en kan heel waardevol zijn voor de verwerking. Juist die subtiele details in de steun van je partner, dat eerste huiltje en die eerste verwondering naar elkaar is zo kostbaar om op een prachtige film vastgelegd te hebben.

Uit ervaring weten wij hoe waardevol het is om belangrijke gebeurtenissen in je leven vast te leggen en hoe fijn het is om die momenten te kunnen herbeleven door middel van een prachtige film met unieke details. Een film die je vaak terug zult kijken om samen de waardevolle herinneringen op te halen en te genieten van al die eerste unieke momentjes.

Kennis maken
Wij drinken graag een kopje thee of koffie met je/ jullie aan onze keukentafel om samen alles te bespreken over geboortefilm. Zo creëren we een rustig moment om jullie vragen, ideeën en wensen te bespreken zodat we weten wat voor jullie belangrijk is en waar jullie je goed bij voelen.

Vanaf het moment van boeking staan wij  24/7 stand-by voor jullie. Vervolgens hebben we regelmatig contact via de telefoon of mail, vanaf week 37 iets actiever. Zodra er rond de 4/6 cm ontsluiting is komt één van ons zo spoedig mogelijk naar jullie toe. De reportage wordt gemaakt van de actieve weeën fase tot ongeveer 2 uur na de geboorte. Na de bevalling zullen we de controles, de eventuele eerste ontmoeting met de dierbaren en vooral het genieten vastleggen.
Als geboortevideograaf voelen wij aan dat wij aanwezig zijn tijdens een ontzettend intieme gebeurtenis, daarom stellen wij ons op de achtergrond en zoveel mogelijk onzichtbaar op. Op de achtergrond leggen wij de eerste waardevolle herinneringen van jullie gezin vast.

Geplande keizersnede
Soms weet je van te voren al dat je middels een geplande keizersnede gaat bevallen. Één van ons komt bij jullie in het ziekenhuis voordat je naar de o.k. gaat en filmt de voorbereidingen, de spannende momenten voordat jullie een gezin worden. Als we toestemming hebben van de artsen gaat de videograaf met jullie mee naar de operatiekamer en legt de bevalling vast, alle details, de waardevolle momenten en de controles. Ook als de kleine met papa/ de partner mee gaat worden deze momenten vastgelegd zodat mama later aan de hand van de film ook mee kan genieten. Zodra jullie weer op de afdeling zijn filmen we die mooie momenten van jullie samen en eventuele familie.

Investering
Voor alle geboortefilm reportages werken wij met volledige collecties inclusief een volledige film. De volledige collecties kun je bij ons opvragen, de basis collectie begint bij €875,-
Een geboortereportage wordt in meerdere termijnen voldaan.

Inbegrepen voor het basis collectie geboortereportage:
* overleg over de wensen en mogelijkheden voor de reportage (kennismakingsgesprek aan onze keukentafel)
* 24 uur per dag stand-by vanaf het moment van boeking
* geboortereportage vanaf actieve weeën fase tot ongeveer 2 uur na de geboorte
* professioneel nabewerkt geboortefilm in hoge resolutie op een usb stick
* reistijd
* overleg over welk eindresultaat jullie verzorgd willen hebben

Voor het boeken van een geboortereportage of een geboortefilm of het het aanvragen van een kennismakingsgesprek kun je ons hier bereiken


De geboortereportages maken wij met veel liefde voor de ouder(s) en met regelmaat mogen wij zo’n prachtige geboortereportage delen. Alle foto’s, films en geboorteverhalen op de website delen wij met toestemming van de ouder(s). 

Mail ons

Ik had op een Facebook bericht gereageerd om een geboortefilm te laten maken, wat ben ik daar blij mee.
De eerste 5minuten dacht ik even: oja er is iemand extra. Maar later heb ik het niet meer gemerkt!
Wat hebben wij een ontzettend waardevolle geboortefilm ontvangen.
Ik kan alleen maar zeggen DOEN!! Het is een investering maar zoiets moois krijg je nooit!!

Linda

Tranen, tranen, tranen… wauw wat mooi! zo bijzonder sommige dingen kan ik mij niet eens herinneren. Echt een super mooi waardevol beeld zo! Dat hebben we samen mooi gedaan.

Camila en Peter