Geboortefotografie

Voor dit heerlijke gezin mochten wij ook de geboorte van hun eerste kindje vast leggen en nu ze in verwachting zijn van hun tweede kindje willen ze ook deze geboorte weer vast laten leggen door Verwonder Fotografie. Zo mooi en bijzonder als we terugkomen voor een nieuwe geboorte en een gezin mogen zien groeien.

De vorige bevalling had een lange en onzekere aanloop, veel controles, twijfels en zorgen. Deze zwangerschap en de aanloop naar de bevalling verlopen eigenlijk prima. Zo bijzonder dat zwangerschappen zo verschillend kan zijn.

Weeën

En dan beginnen de weeën, na contact met het ziekenhuis mogen Dennis en Martine die kant op. Onderweg naar het UMCG worden de weeën steeds heftiger en komen ze sneller op elkaar. In de lift denkt Martine dit gaat wel heel snel. Ze zegt tegen Dennis dat hij NU de geboortefotograaf moet bellen. Aan papa zijn stem en de korte uitleg begrijp ik dat ik direct mijn bed uit kan en snel de auto in moet op naar het UMCG. Gelukkig kun je ’s nachts altijd lekker doorrijden en zo’n 25 minuten later sta ik in de verloskamer in het UMCG. Martine heeft het zwaar en ik heb zo’n vermoeden dat ze niet zo heel lang meer hoeven te wachten op de geboorte van hun kleintje.
geboortefotograaf umcggeboortefotograaf umcg

De mooie samenwerking tussen Martine en Dennis tijdens het opvangen van de weeën leg ik vast en een klein uurtje later heeft Martine volledige ontsluiting en mag ze persen.

bevallen in umcg
bevallen in umcg

Geboorte

Er wordt een prachtig jongetje geboren. Papa is zo enorm trots op zijn vrouw en zijn tweede zoon. Terwijl ze bekomen van de snelle bevalling wordt Jop uitgebreid bekeken en vergeleken met zijn grote broer. Een heerlijk mannetje met een iets lager geboortegewicht dan zijn broer.

geboorte umcg
geboorte umcg
geboorte umcg
geboorte umcg
geboorte umcg
jongetje geboren umcg
jongetje geboren umcg
bevallen in het umcg
geboorte jongetje in het umcg
geboortefotograaf umcg
foetushouding umcg
pasgeborene umcg

Controles

Nadat alle controles gedaan zijn kleed papa zijn zoon aan en genieten ze samen van hun heerlijke mannetje.

pasgeboren jongetje umcg geboortefotograaf umcg

Heel veel geluk

Wij wensen jullie meer dan geluk en zijn heel benieuwd of de mannetjes elkaar achterna fietsen door de woonkamer.

geboortereportage umcg

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *