Geboortefotograaf

 

Wie zijn nou die geboortefotografen, hoe zien ze er uit? Maken ze echt foto’s bij de bevalling? Zijn ze echt bij de geboorte? Wat doen ze nog meer behalve fotograferen, zijn ze zelf ook zwanger geweest en hebben ze zelf kinderen?
Wij proberen ieder op onze eigen wijze een beeld te schetsen van wie wij zijn. Kom, lees verder en laten we kennis maken.

Wij geloven heel sterk in het bundelen van krachten en daarnaast is samen natuurlijk ook gewoon veel leuker. Wij gaan ons samen met jou verwonderen en maken de prachtigste pure herinneringen. Herinneringen waarmee we de tijd even stil zetten en die jij kunt delen met je dierbaren.

 

Annemiek Kinneging

geboortefotograaf Groningen

Ik ben een gevoelsmens en sta dus ook rustig met jullie mee te huilen bij de geboorte van jullie kindje (en ja dan kan ik gelukkig nog wel fotograferen), ik leef mee als er dingen anders lopen dan je gehoopt had maar ook als er euforie is. Ik geloof dat fotograferen meer is dan een foto maken, het is je verwonderen en genieten van elk uniek moment! Het bijzondere in de mooie kleine dagelijkse dingen zien en die op een unieke wijze vastleggen, pure eerlijke en emotionele foto’s dat is wat fotograferen voor mij is.

Nou denk je vast ja ‘leuk dat je uitlegt wat fotograferen betekend maar wat ga je over jezelf vertellen?’ Nou (bijna) alles maar dan in een hele beknopte versie en wil je meer weten stel dan vooral je vraag hieronder aan het blog zodat ik die alsnog kan beantwoorden.
Ik kan genieten van mensen, van de kleine dingen, van een fleecedeken met armsgaten waar je lekker in weg kunt kruipen (dankjewel zoon voor het warme cadeau), van mooie quotés die mijn dochter op ons krijtbord schrijft ” Volg de weg van JOUW Dromen, niet de snelweg van andermans verwachtingen” is wel een hele mooie die ze recent heeft opgeschreven. Ik geniet van het leven, van alle ups en alle downs. De downs leren je nieuwe inzichten, nieuwe wegen en laten je nog meer genieten van de mooie momenten. Doorzetten en geduld zijn wel aan mij besteed. Als ik iets wil bereiken geef ik niet op en ga ik net zolang door totdat het gelukt is. Tijdens geboortereportages kan ik ook eindeloos geduld hebben om die ene foto te maken die ik in mijn hoofd heb.

Wie ben ik in een paar korte termen?
Moeder: stampen in de plassen met mijn prachtige vent en mooie meisje
Hoogsensitief: pure emoties
Gezelligheid: geniet momentjes
Koud: als echte koukleum onder mijn eigen gehaakte granny square deken in mijn favoriete stoel met een chai thee
Guilty pleasure: Black Eyed Peas – I gotta feeling en ooit (lang geleden) jarenlang ATWT kijken

“Verwonder je over de gewone dingen want juist die gewone dingen zijn zo bijzonder”

Annemiek is een warme, lieve en zorgzame vrouw. Ze knokt hard voor haar kindjes en haar gezin en haalt daarnaast ontzettend veel energie uit het fotograferen en het vastleggen van de echte momenten. Want juist die echte momenten tellen voor Annemiek. Wanneer Annemiek de geboorte van jullie kindje zal vastleggen dan zal ze een oase van rust met zich meebrengen, veel liefde en betrokkenheid. Ze zal afstand nemen maar er toch ook zijn als het wenselijk is. Als gevoelsmens voelt Annemiek dat haarfijn aan. Zo kan ze uren niks zeggen of de juiste bemoedigende woorden uitspreken voor moeder of partner. Annemiek is een vastbijter en zal daardoor net zolang wachten tot alles samen komt zodat ze het perfecte plaatje kan vastleggen. 

Annemiek heb ik leren kennen als een heel sterke vrouw die heel goed weet wat ze wil en haar zaken heel goed op orde heeft. (Om jaloers van te worden zeg maar..;) ) Tegelijkertijd is ze ook enorm lief en open. Ik voelde me direct heel erg bij haar op mijn gemak en daardoor was er direct een klik. Ik geloof niet dat er ooit een stilte is gevallen tussen ons omdat er altijd zoveel te kletsen is! Over geboortefotografie, over mama zijn en over alles wat daarbij komt kijken. Ze heeft zoveel toewijding voor haar gezin, dat vind ik prachtig om te zien. In haar contact met haar klanten is ze heel betrokken. Ze is enorm toegewijd om jullie de mooiste herinnering te geven die er mogelijk is. Ze heeft zoveel passie, kennis en talent voor geboortefotografie!

 

Marjolein Roossien

geboortefotograaf uithuizen

Na de vroeggeboorte en het overlijden van mijn eerste zoontje Ruben*, realiseerde ik me hoe kostbaar foto‘s zijn. Ik koester de weinige foto’s die zijn gemaakt rondom zijn geboorte. Na zijn geboorte besloot ik dat dromen er zijn om te realiseren en niet om uit te stellen. “Volg je hart, in alles”. Ruben* is zo’n belangrijke drijfveer in alles wat ik nu voor jullie doe.
Fotograferen is voor mij het vastleggen van een moment. Een moment die je opnieuw kunt voelen en beleven wanneer je naar een foto kijkt. Mijn hart maakt een sprongetje wanneer ik emoties kan fotograferen of een liefdevol moment binnen een gezin. Soms groots, soms klein maar altijd dierbaar. Ik ervaar zelf hoe belangrijk de foto’s van Ruben* zijn maar ook foto’s van de dagelijkse momenten van mijn twee andere kinderen zijn bijzonder waardevol. Om die reden wordt ik keer op keer enorm gelukkig van mijn werk als fotograaf.

In 2012 is mijn dochter Tess geboren en in 2016 mijn zoon Finn. Wat glipt de tijd enorm hard door je vingers! De foto‘s die nu wél zijn gemaakt laten me even weer terug gaan in de tijd en laten me weer voelen hoe bijzonder die momenten rondom hun geboortes waren. In 2013 heb ik samen met 2 collega’s Stichting Earlybirds Fotografie opgericht. Een stichting die zich belangeloos in zet om ouders met een prematuur geboren kindje een lichtpuntje te schenken in het ziekenhuis. Een liefdevolle fotoreportage waarbij het zo fijn is om je expertise als fotograaf te kunnen inzetten om deze gezinnen even een momentje te kunnen laten ontspannen.

Marjolein in een notendop
Als moeder probeer ik samen relaxed het leven door te gaan en kleine geluksmomentjes te vinden of te maken. Dankbaar met mijn lieve vriendin naast me die het beste uit me probeert te halen, zeker ook voor Verwonder Fotografie. Ik kan enorm genieten van de kleurenpracht bij een zonsopkomst of zonsondergang. Tot rust kom ik op het strand. Ik drink graag een kopje thee of warme chocolademelk met slagroom. Als ik niet op wacht sta vind ik een klein glaasje sambuca echt een verwen momentje. Ontspanning vind ik in het lezen van een tijdschrift, het luisteren naar een motiverende podcast en vooral in leuke dingen doen met mijn gezin. Ik hou niet van de kou (al vind ik een winterse omgeving echt prachtig) en heel erg van de warmte en de zon. Van 30 graden wordt ik dus heel gelukkig. Ook ga ik graag naar de sauna (sjah weer die warmte). Ik probeer vol dankbaarheid in het leven te staan.

“Verwonder jezelf eens wat vaker”

Marjolein is een mooie, gevoelige en betrokken vrouw. Ze doet graag alles voor je en zal ook bij een geboortereportage alles doen om voor jullie die prachtige geboortefoto’s te maken. Marjolein is een betrokken en lieve moeder die haar 3 kinderen op de eerste plek zet. Het is voor haar best een puzzel om geboortefotografie met haar kindjes te combineren maar elke keer vecht ze hard voor haar kindjes en haar passie (de geboortes van jullie kindjes vast leggen) en dan valt elk puzzelstukje altijd precies weer op zijn plekje. Als Marjolein jullie geboortefotograaf wordt dan val je in een warm bad, ze is betrokken, lief, zorgzaam en zal altijd een speciaal plekje in haar hart voor jullie hebben.

Marjolein heb ik leren kennen als een super gedreven en getalenteerde vrouw. Ze is heel lief en betrokken en heeft iets over zich waardoor je je direct op je gemak voelt. Dat ze dit ook uitstraalt tijdens een geboorte kan ik uit eigen ervaring zeggen. Ik wist dat ze er was, maar op zo’n prettige manier dat ik er rustig van werd. Ook op evt. broertjes en zusjes heeft ze deze uitwerking altijd, dat vind ik echt iets magisch! Bij de eerste ontmoeting heeft ze hun hartjes altijd direct gewonnen. Ik heb zoveel bewondering voor Marjolein, hoe ze van haar passie haar werk heeft weten te maken. Met haar Ruben* als haar grootste drijfveer. Heel mooi hoe ze de herinnering aan hem zo uitdraagt. Ik ben haar enorm dankbaar voor de prachtige geboorte foto’s die ze voor ons heeft gemaakt. En natuurlijk ook voor alle andere herinneringen die ze in de loop der jaren voor ons gezin heeft vastgelegd!

Geboortefotografie

Wil jij ook zo’n prachtige fotoshoot?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *