Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Geboortefotograaf

geboortefotografen-Noord-Nederland

 

Wie zijn nou die geboortefotografen, hoe zien ze er uit? Maken ze echt foto’s bij de bevalling? Zijn ze echt bij de geboorte? Wat doen ze nog meer behalve fotograferen, zijn ze zelf ook zwanger geweest en hebben ze zelf kinderen?
Wij proberen ieder op onze eigen wijze een beeld te schetsen van wie wij zijn. Kom, lees verder en laten we kennis maken.

Wij geloven heel sterk in het bundelen van krachten en daarnaast is samen natuurlijk ook gewoon veel leuker. Wij gaan ons samen met jou verwonderen en maken de prachtigste pure herinneringen. Herinneringen waarmee we de tijd even stil zetten en die jij kunt delen met je dierbaren.

 

Annemiek Kinneging

geboortefotograaf Groningen

Ik ben een gevoelsmens en sta dus ook rustig met jullie mee te huilen bij de geboorte van jullie kindje (en ja dan kan ik gelukkig nog wel fotograferen), ik leef mee als er dingen anders lopen dan je gehoopt had maar ook als er euforie is. Ik geloof dat fotograferen meer is dan een foto maken, het is je verwonderen en genieten van elk uniek moment! Het bijzondere in de mooie kleine dagelijkse dingen zien en die op een unieke wijze vastleggen, pure eerlijke en emotionele foto’s dat is wat fotograferen voor mij is.

Nou denk je vast ja ‘leuk dat je uitlegt wat fotograferen betekend maar wat ga je over jezelf vertellen?’ Nou (bijna) alles maar dan in een hele beknopte versie en wil je meer weten stel dan vooral je vraag hieronder aan het blog zodat ik die alsnog kan beantwoorden.
Ik kan genieten van mensen, van de kleine dingen, van een fleecedeken met armsgaten waar je lekker in weg kunt kruipen (dankjewel zoon voor het warme cadeau), van mooie quotés die mijn dochter op ons krijtbord schrijft ” Volg de weg van JOUW Dromen, niet de snelweg van andermans verwachtingen” is wel een hele mooie die ze recent heeft opgeschreven. Ik geniet van het leven, van alle ups en alle downs. De downs leren je nieuwe inzichten, nieuwe wegen en laten je nog meer genieten van de mooie momenten. Doorzetten en geduld zijn wel aan mij besteed. Als ik iets wil bereiken geef ik niet op en ga ik net zolang door totdat het gelukt is. Tijdens geboortereportages kan ik ook eindeloos geduld hebben om die ene foto te maken die ik in mijn hoofd heb.

Wie ben ik in een paar korte termen?
Moeder: stampen in de plassen met mijn prachtige vent en mooie meisje
Hoogsensitief: pure emoties
Gezelligheid: geniet momentjes
Koud: als echte koukleum onder mijn eigen gehaakte granny square deken in mijn favoriete stoel met een chai thee
Guilty pleasure: Black Eyed Peas – I gotta feeling en ooit (lang geleden) jarenlang ATWT kijken

“Verwonder je over de gewone dingen want juist die gewone dingen zijn zo bijzonder”

Annemiek is een warme, lieve en zorgzame vrouw. Ze knokt hard voor haar kindjes en haar gezin en haalt daarnaast ontzettend veel energie uit het fotograferen en het vastleggen van de echte momenten. Want juist die echte momenten tellen voor Annemiek. Wanneer Annemiek de geboorte van jullie kindje zal vastleggen dan zal ze een oase van rust met zich meebrengen, veel liefde en betrokkenheid. Ze zal afstand nemen maar er toch ook zijn als het wenselijk is. Als gevoelsmens voelt Annemiek dat haarfijn aan. Zo kan ze uren niks zeggen of de juiste bemoedigende woorden uitspreken voor moeder of partner. Annemiek is een vastbijter en zal daardoor net zolang wachten tot alles samen komt zodat ze het perfecte plaatje kan vastleggen. 

Annemiek heb ik leren kennen als een heel sterke vrouw die heel goed weet wat ze wil en haar zaken heel goed op orde heeft. (Om jaloers van te worden zeg maar..;) ) Tegelijkertijd is ze ook enorm lief en open. Ik voelde me direct heel erg bij haar op mijn gemak en daardoor was er direct een klik. Ik geloof niet dat er ooit een stilte is gevallen tussen ons omdat er altijd zoveel te kletsen is! Over geboortefotografie, over mama zijn en over alles wat daarbij komt kijken. Ze heeft zoveel toewijding voor haar gezin, dat vind ik prachtig om te zien. In haar contact met haar klanten is ze heel betrokken. Ze is enorm toegewijd om jullie de mooiste herinnering te geven die er mogelijk is. Ze heeft zoveel passie, kennis en talent voor geboortefotografie!

 

Marjolein Roossien

geboortefotograaf uithuizen

Na de vroeggeboorte en het overlijden van mijn eerste zoontje Ruben*, realiseerde ik me hoe kostbaar foto‘s zijn. Ik koester de weinige foto’s die zijn gemaakt rondom zijn geboorte. Na zijn geboorte besloot ik dat dromen er zijn om te realiseren en niet om uit te stellen. “Volg je hart, in alles”. Ruben* is zo’n belangrijke drijfveer in alles wat ik nu voor jullie doe.
Fotograferen is voor mij het vastleggen van een moment. Een moment die je opnieuw kunt voelen en beleven wanneer je naar een foto kijkt. Mijn hart maakt een sprongetje wanneer ik emoties kan fotograferen of een liefdevol moment binnen een gezin. Soms groots, soms klein maar altijd dierbaar. Ik ervaar zelf hoe belangrijk de foto’s van Ruben* zijn maar ook foto’s van de dagelijkse momenten van mijn twee andere kinderen zijn bijzonder waardevol. Om die reden wordt ik keer op keer enorm gelukkig van mijn werk als fotograaf.

In 2012 is mijn dochter Tess geboren en in 2016 mijn zoon Finn. Wat glipt de tijd enorm hard door je vingers! De foto‘s die nu wél zijn gemaakt laten me even weer terug gaan in de tijd en laten me weer voelen hoe bijzonder die momenten rondom hun geboortes waren. In 2013 heb ik samen met 2 collega’s Stichting Earlybirds Fotografie opgericht. Een stichting die zich belangeloos in zet om ouders met een prematuur geboren kindje een lichtpuntje te schenken in het ziekenhuis. Een liefdevolle fotoreportage waarbij het zo fijn is om je expertise als fotograaf te kunnen inzetten om deze gezinnen even een momentje te kunnen laten ontspannen.

Marjolein in een notendop
Als moeder probeer ik samen relaxed het leven door te gaan en kleine geluksmomentjes te vinden of te maken. Dankbaar met mijn lieve vriendin naast me die het beste uit me probeert te halen, zeker ook voor Verwonder Fotografie. Ik kan enorm genieten van de kleurenpracht bij een zonsopkomst of zonsondergang. Tot rust kom ik op het strand. Ik drink graag een kopje thee of warme chocolademelk met slagroom. Als ik niet op wacht sta vind ik een klein glaasje sambuca echt een verwen momentje. Ontspanning vind ik in het lezen van een tijdschrift, het luisteren naar een motiverende podcast en vooral in leuke dingen doen met mijn gezin. Ik hou niet van de kou (al vind ik een winterse omgeving echt prachtig) en heel erg van de warmte en de zon. Van 30 graden wordt ik dus heel gelukkig. Ook ga ik graag naar de sauna (sjah weer die warmte). Ik probeer vol dankbaarheid in het leven te staan.

“Verwonder jezelf eens wat vaker”

Marjolein is een mooie, gevoelige en betrokken vrouw. Ze doet graag alles voor je en zal ook bij een geboortereportage alles doen om voor jullie die prachtige geboortefoto’s te maken. Marjolein is een betrokken en lieve moeder die haar 3 kinderen op de eerste plek zet. Het is voor haar best een puzzel om geboortefotografie met haar kindjes te combineren maar elke keer vecht ze hard voor haar kindjes en haar passie (de geboortes van jullie kindjes vast leggen) en dan valt elk puzzelstukje altijd precies weer op zijn plekje. Als Marjolein jullie geboortefotograaf wordt dan val je in een warm bad, ze is betrokken, lief, zorgzaam en zal altijd een speciaal plekje in haar hart voor jullie hebben.

Marjolein heb ik leren kennen als een super gedreven en getalenteerde vrouw. Ze is heel lief en betrokken en heeft iets over zich waardoor je je direct op je gemak voelt. Dat ze dit ook uitstraalt tijdens een geboorte kan ik uit eigen ervaring zeggen. Ik wist dat ze er was, maar op zo’n prettige manier dat ik er rustig van werd. Ook op evt. broertjes en zusjes heeft ze deze uitwerking altijd, dat vind ik echt iets magisch! Bij de eerste ontmoeting heeft ze hun hartjes altijd direct gewonnen. Ik heb zoveel bewondering voor Marjolein, hoe ze van haar passie haar werk heeft weten te maken. Met haar Ruben* als haar grootste drijfveer. Heel mooi hoe ze de herinnering aan hem zo uitdraagt. Ik ben haar enorm dankbaar voor de prachtige geboorte foto’s die ze voor ons heeft gemaakt. En natuurlijk ook voor alle andere herinneringen die ze in de loop der jaren voor ons gezin heeft vastgelegd!

 

Janneke Majoor

geboortefotograaf meerstad

Foto’s hebben mij altijd geïntrigeerd. Zoveel gevoel als een foto bij je teweeg kan brengen, dat een foto je echt in je ziel kan raken, dat vind ik zo bijzonder. Ik heb jaren als verpleegkundige gewerkt en vond het heel fijn om voor de mensen te zorgen, naar ze te luisteren en om met ze in contact te zijn. Toch had ik altijd het gevoel dat ik niet helemaal op mijn plek was. Fotografie heb ik echter nooit als carrière optie gezien. Na de geboorte van ons dochtertje Julia realiseerde ik me dat ik werk wilde doen waar ik echt energie van kreeg. Iets voor mijzelf, waar ik echt blij van werd. Ik heb toen besloten om naar de fotovakschool in Amsterdam te gaan. Ik was acuut verkocht! De echte pure momentjes en prachtige details; daar smelt ik van! Die weten te vangen en vast te leggen is waar ik super gelukkig van word en zoveel energie van krijg!

Verwonder fotografie ken ik al jaren persoonlijk omdat we sinds de geboorte van ons dochtertje elk jaar foto’s laten maken van ons gezinnetje. Marjolein heeft de geboorte van ons zoontje Ruben ook gefotografeerd, die foto’s zijn me zo ontzettend dierbaar. Geboorte fotografie heeft echt een speciaal plekje in mijn hart gekregen sindsdien! Zelf beleef je een bevalling vaak in een roes. Het is zo ontzettend waardevol om aan de hand van de foto’s de bevalling opnieuw te kunnen beleven, en alle details te zien die je zelf niet hebt meegekregen. De bevalling, je pasgeboren kindje, de liefde en steun van je partner, een bevalling is zo’n groot wonder! Met heel veel liefde wil ik dan ook graag dit prachtige en pure moment voor jullie vastleggen.

Goed, nu heb ik naast mijn overduidelijke passie voor (geboorte)fotografie nog steeds niet echt wat over mijzelf als persoon verteld. 😉 Ik heb dus twee fantastische kindjes Julia en Ruben, en ben getrouwd met mijn grote liefde Pieter. Als persoon ben ik rustig, geduldig, empathisch en enthousiast. Oja, en een beetje perfectionistisch. Quality-time met ons gezinnetje is mijn lievelingstijd. We proberen hier dan ook zoveel mogelijk tijd voor vrij te maken. We gaan heel graag samen met onze kindjes op pad en op reis. Even helemaal tot elkaar komen, en ons verwonderen over alle nieuwe dingen tijdens onze avonturen. Praten en eten zijn naast fotograferen ook mijn grote passie! Heerlijk lang tafelen en kletsen met een goed glas wijn erbij is wat ik het liefste doe! Gezellig met Pieter of met mijn vriendinnetjes. En dat hoeft niet perse heel culinair te zijn, ik heb (helaas) ook een grote liefde voor fastfood, chocola en chips…;)

Ik heb Janneke leren kennen als een lieve zachte vrouw die doet waar ze van houdt. Ze smelt als haar kindjes in beeld komen en geniet volop van haar gezin. Janneke is open, eerlijk en zorgzaam. Ze is gedreven op een mooie zachte manier en zal alles doen om voor jullie een prachtige geboortereportage te maken. Ze is dankbaar dat ze aanwezig mag zijn bij jullie waardevolle moment en dit met zorg voor jullie vast mag leggen. Janneke zal zorg voor dragen en met jullie meeleven. Ze is echt een zachtaardige lieverd die een kei is in haar vak.

Janneke is een betrokken en lieve vrouw die zich voor de volle 100% ergens voor inzet. Ze heeft enorm veel talent als fotograaf en weet de juiste momenten niet alleen te zien maar ook te vangen in een foto. Janneke is leergierig, eerlijk en open. In aanwezigheid is het een lieve en zachte vrouw waardoor haar aanwezigheid bij de geboorte als erg fijn zal worden ervaren. Ze heeft veel mensenkennis en door haar werk als verpleegkundige weet ze hoe ze er op een juiste manier voor jullie kan zijn. Op afstand of juist een kort moment van support. 

 

Geboortefotografie

Wil jij ook zo’n prachtige fotoshoot?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *