hypnobirthing thuisbevalling
geboortefotograaf Drenthe
geboortefotograaf keizersnede umcg
geboortefotografie ozg

Geboortefotografie

Persoonlijk vinden wij de geboortes van onze kinderen de mooiste momenten in ons leven. Vanaf het moment dat onze kindjes in onze armen lagen konden wij ons geen leven meer indenken zonder dit prachtige wonder. Een prachtig kindje met kleine vingertjes en teentjes, plooien en rimpeltjes en van die prachtige ogen die je laten weten dat jij de wereld voor hen bent.Geboortefotografie is voor ons veel meer dan foto’s maken tijdens de geboorte. Het is het gevoel van het moment vastleggen. Hoe jullie elkaar steunen, de emoties en details, de verwondering over jullie kindje en jullie nieuwe gezin, de eerste blik, de overweldigende liefde en nog zoveel meer. Die pure intense sfeer leggen wij op een integere chique wijze voor jullie vast in jullie unieke geboorteverhaal. Jullie geboortereportage vertelt de emotionele achtbaan van het meest bijzondere moment in je leven, het moment dat alle andere momenten overtreft.

Plan gelijk een kennismakingsgesprek in
Geboortefotograaf Assen

Geboortefoto´s

Uit ervaring weten wij hoe waardevol het is om belangrijke gebeurtenissen in je leven vast te leggen en hoe fijn het is om die momenten te kunnen herbeleven terwijl je door een prachtig album bladert. Een album dat je koestert en weer tevoorschijn haalt om samen de waardevolle herinneringen aan jullie bijzondere liefdevolle geboorteverhaal te bekijken en later als je eigen kind een kindje mag krijgen opnieuw samen beleeft. Het album laat de onvergetelijke dag zien dat jullie ouder(s) werden, de dag die het leven van jullie kindje viert.

Foto’s van de geboorte
Het grote voordeel is dat jullie totaal niet hoeven te denken aan het maken van foto’s en deze momenten samen kunnen beleven. Zo kan de partner er zijn om te steunen en om die eerste momenten te genieten zonder met trillende handen foto’s te maken. De foto’s helpen naderhand ook om een tijdlijn te herinneren en kunnen heel waardevol zijn voor de verwerking.

Filmen
Tijdens jullie geboortereportage kunnen wij ook korte momentjes filmen, dat eerste huiltje,  het sabbelen op een knuistje, etc. Deze filmfragmentjes zullen jullie terug vinden in het filmpje van jullie prachtige geboortereportage. Voor het laten maken van een prachtige geboortefilm met al die mooie emotionele momenten in beeld kun je terecht op onze geboortefilm pagina.

Download de informatiebrochure

Hoe werkt een geboortereportage?

Informatie brochure
Je bent vast nieuwsgierig naar meer foto’s en extra informatie over de werkwijze van Verwonder Fotografie. Wij hebben voor jou een prachtige informatie gids gemaakt. Hierin delen wij naast de praktische informatie ook een aantal tips voor jouw bevalling, overdenkingen waarom geboortefotografie zo belangrijk is en ervaringen van andere ouders. 
Download hem hier.

Kennis maken
Ik begin graag met het drinken van een kopje thee of koffie met jou / jullie aan mijn keukentafel in Assen. Fijn om elkaar een beetje beter te leren kennen en alles te vertellen over geboortefotografie. Ik creëer graag een rustig moment om jullie vragen, ideeën en wensen te bespreken zodat we weten wat voor jullie belangrijk is en waar jullie je goed bij voelen.
Plan jouw kennismakingsgesprek direct in

Stand-by vanaf moment van boeking
Vanaf het moment van boeking staan wij  24/7 stand-by voor jullie. Wij vinden het ontzettend belangrijk om ook onze aanwezigheid te garanderen wanneer jullie kindje voor de 37e zwangerschapsweek wordt geboren. Via een gezamenlijke groeps-app houden we elkaar op de hoogte van alle ontwikkelingen. 

De bevalling kondigt zich aan
Het moment om ons te bellen! Via de groeps-app communiceren wij welke geboortefotograaf stand-by staat. Jullie geboortereportage wordt gemaakt van de actieve weeën fase tot ongeveer 2 uur na de geboorte. Zodra er rond de 4/6 cm ontsluiting is komt een van ons naar jullie toe. Na de bevalling zullen we de controles, de eventuele eerste ontmoeting met de dierbaren en vooral het genieten vastleggen.

Aanwezig maar toch afwezig
Als geboortefotograaf voelen wij aan dat wij aanwezig zijn tijdens een ontzettend intieme gebeurtenis, daarom stellen wij ons op de achtergrond en zoveel mogelijk onzichtbaar op. Op de achtergrond leggen wij de eerste waardevolle herinneringen van jullie gezin vast.

Het was voor mij eerder storend geweest als de geboortefotograaf er niet was geweest. Ik zou me dan druk hebben gemaakt of er mooie foto’s gemaakt zouden worden. Nu kon ik me echt focussen op mezelf en de bevalling. Wat een aanrader! 

Geboortefotograaf Delfzijl

Lieve woorden van anderen

geboortefotograaf Groningen

Marjolein

Ik dacht dat de stap naar iemand bij de bevalling hebben heel groot was. Je gaat toch geen onbekende foto’s laten maken op dát moment?Super lang getwijfeld, maar uiteindelijk besloten om toch in gesprek te gaan.Wat een fijn gesprek en toen de dag van de bevalling er eenmaal was, heb ik totaal geen last gehad van de aanwezigheid van een geboortefotograaf. Eerlijk, dit zijn volgens mij de beste foto’s die er ooit van mij gemaakt zijn. Wat een geweldige herinnering naar dit bijzondere moment! Nog elke keer kijk ik vol trots en liefde naar ons fotoboek. Onbeschrijfelijk hoe waanzinnig die foto’s zijn geworden!

verloskundigenpraktijk de Parel Assen

Yvanka Bron – verloskundigenpraktijk de Parel Assen

Mijn ervaring met Verwonder fotografie als geboortefotograaf bij een bevalling is zeer prettig. Ze zijn rustig, op de achtergrond, aanwezig. Hierdoor belemmeren ze de barende niet in haar proces en kan ik, als verloskundige, gewoon rustig mijn werk doen. Het resultaat van de foto’s is een kostbare herinnering aan de eerste momenten met je kindje en Verwonder fotografie kan daarin echt een verschil maken. 

Bert

Nog steeds onwerkelijk en tegen de principes in. “een bevalling hoor je met z’n tweeen te doen”. Dat waren letterlijk mijn woorden. Maar wat heb ik mij vergist. Prachtige foto’s en dat filmpje! Dat filmpje bezorgt kippenvel en tranen zo mooi. Voortaan raad ik dit iedereen aan. Het was een hele mooie avond, en Marjolein bedankt dat je alles zo aanpakte zoals je die avond gedaan hebt.Prachtige herinneringen zijn dit.

Investering

Voor alle reportages werken wij met volledige collecties inclusief een album en digitale bestanden. De volledige collecties kun je bij ons opvragen, de basis collectie begint bij €1299,- Een geboortereportage wordt in meerdere termijnen voldaan.Inbegrepen voor het basis collectie geboortereportage:

  • overleg over de wensen en mogelijkheden voor de reportage (kennismakingsgesprek aan onze keukentafel)
  • 24 uur per dag stand-by vanaf het moment van boeking
  • geboortereportage vanaf actieve weeën fase tot ongeveer 2 uur na de geboorte
  • professioneel nabewerkte selectie van beelden in hoge resolutie
  • waardevol album met een selectie aan beelden van de geboortereportage
  • reistijd
  • adviesgesprek waarin we jullie wensen voor het fotoalbum omzetten naar een persoonlijk voor jullie ontwikkelt eindproduct.

Geplande keizersnede

Soms weet je al dat je middels een geplande keizersnede / sectio gaat bevallen. Één van ons komt bij jullie in het ziekenhuis voordat je naar de operatie kamer gaat en fotografeert de voorbereidingen, de spannende momenten voordat jullie een gezin worden. Als we toestemming hebben van de artsen gaat de fotograaf met jullie mee naar de operatiekamer en legt de bevalling vast, alle details, de waardevolle momenten en de controles. Ook als de kleine met de partner mee gaat worden deze momenten vastgelegd zodat mama later aan de hand van de foto’s ook mee kan genieten. Zodra jullie weer op de afdeling zijn maken we foto’s van jullie samen, eventuele familie en vooral het genieten. in Het Ommelander Ziekenhuis Groningen en het Martini Ziekenhuis hebben wij een contract afgesloten met het ziekenhuis dat wij mee mogen om ook de keizersende te vast leggen voor jullie. In de overige ziekenhuizen in het noorden zijn wij ook meerdere keren mee geweest voor een geboortereportage als de kleine middels een sectio wordt geboren. Vraag dus vooral naar de mogelijkheden.

keizersnede geboortefotograaf

De fotografen die geboortereportages verzorgen

geboortefotograaf assen


Marjolein Roossien

Marjolein is een mooie, gedreven, gevoelige en betrokken vrouw. Marjolein verloor haar eerste zoontje die extreem prematuur werd geboren. Hierdoor zal ze alles voor jullie doen om voor prachtige herinneringen te maken. Als Marjolein jullie geboortefotograaf wordt dan val je in een warm bad, ze is betrokken, lief, zorgzaam en zal altijd een speciaal plekje in haar hart voor jullie hebben.


Bianca van den Berg

Bianca is een warme, zorgzame en betrokken vrouw met enorm veel liefde. Ze geniet van haar dochter Noor en maakt in haar fotostudio in Hasselt de mooiste en puurste portretten. Bianca vind het heerlijk om voor jullie een waardevolle geboortereportage te maken. Ze is een gevoelige zorgzame moeder die graag aandacht geeft aan jou en jouw gezin.

Geboortefotograaf Assen


Laura de Jong

Laura haar persoonlijke ervaring met Verwonder Fotografie en de geboortereportage van haar jongste zoon heeft haar gemotiveerd om zichzelf te ontwikkelen als geboortefotograaf. Laura is ontzettend gedreven om de mooiste herinneringen voor jou vast te leggen. Ze werkt ook als doktersassistente en neemt mooie eigenschappen mee; betrokken, zorgzaam, warm en liefdevol. 

Informatiegids Geboortefotografie

* indicates required/
/

( mm / dd / yyyy )Heb jij een vraag voor ons?

Via onderstaand formulier kun je contact met ons opnemen. 


    Wanneer kunnen we je het beste bereiken?