hypnobirthing thuisbevalling
geboortefotograaf Drenthe
geboortefotograaf keizersnede umcg
geboortefotografie ozg

Geboortefotografie geboortefotograaf Groningen Drenthe Friesland

Uit onze persoonlijke ervaring en ons werk als (geboorte)fotograaf weten wij dat zwanger worden, een gezond kindje op de wereld zetten en je kindje zien opgroeien geen vanzelfsprekendheid is. Wanneer je zwanger bent en nadenkt over een geboortefotograaf voelt het misschien heel spannend iemand die je niet kent, aanwezig bij zo’n intiem moment. Weet dat wij er voor jou zijn, in alles wat je voelt en dat wij vanaf het allereerste moment betrokken met jou meelopen.

Download de informatiegids Plan gelijk een kennismakingsgesprek in
Geboortefotograaf Assen

Geboortefoto’s

De geboortefoto’s geven jou een herinnering aan die unieke dag, de geboortedag van je kindje(s). Beeld je maar eens in dat jouw zoon of dochter ooit zelf ouder mag worden. Hoe waardevol en bijzonder is het om dan samen door het geboortealbum heen te bladeren en herinneringen op te halen samen. Foto’s zullen door de jaren heen alleen maar waardevoller worden. Je ontvangt van ons mooie en krachtige foto’s die het verhaal vertellen van de geboorte van jouw kindje.

“Ik dacht dat de stap naar iemand bij de bevalling hebben heel groot was,
Je gaat toch geen onbekende foto’s laten maken op dát moment?”

Door onze betrokkenheid  zijn wij zeker geen onbekende meer wanneer één van ons binnenstapt tijdens jouw bevalling. Na een uitgebreid kennismakingsgesprek met Marjolein houden we via een gezamenlijke groepsapp contact met elkaar. Je mag bij ons laten zien hoe je je echt voelt. Op de mooie dagen maar ook tijdens de pittige dagen. Met onze jarenlange ervaring kunnen we er ook dan voor je zijn met tips, het delen van ervaringsverhalen of gewoon met een luisterend oor.
Wij zijn (één) van de eersten die jullie bellen als de bevalling is begonnen en dat maakt dat wij zo fijn met je meeleven in de laatste fase van de zwangerschap.

Foto’s van de geboorte

Samen deze dag beleven, er voor elkaar zijn en echt focussen het geboorteproces. De afgelopen jaren besef ik me steeds meer hoe belangrijk de aanwezigheid van een geboortefotograaf is. Hoe geboortefoto’s kunnen helpen om een bevallingsverhaal in de juiste tijdslijn terug te zien maar ook hoe betekenisvol foto’s kunnen zijn. Foto’s kunnen helend zijn bij het verwerken van een super mooie maar intense bevalling. Het kunnen delen van je bevalling met foto’s is ontzettend waardevol en biedt soms juist steun of motivatie voor een dierbaar familielid of vriendin.

Geboortefilm

Foto’s aangevuld met bewegend beeld geeft een extra dimensie aan de terugblik op de bevalling. Je ziet bijvoorbeeld niet alleen hoe je op de bedrand leunt maar in de filmbeelden zie je ook hoe je heen en weer wiegt. Een eerste huiltje, de verwondering, het sabbelen op een knuistje of hoe je de weeën opvangt. Filmbeelden zijn een fijne aanvulling op jouw geboortefoto’s.

Kies je voor deze toevoeging dan zie je de korte filmfragmenten terug in jullie persoonlijke slideshow.

Download de informatiebrochure Bekijk portfolio
informatiegids geboortefotografie

♥ Download
Informatiegids geboortefotografie

Alles over geboortefotografie, onze werkwijze, tarieven en tips voor jouw bevalling. 
  Hoe werkt een geboortereportage?

  Wij horen van onze gezinnen vaak terug dat onze aanwezigheid zo vertrouwd en veilig voelde. Hoe goed we hebben aangevoeld wat ze nodig hadden tijdens de bevalling maar ook in de tijd ervoor en erna. Wij zorgen voor dit veilige gevoel doordat we er echt voor jullie zijn. Dit start bij het downloaden van de informatiebrochure en eindigt soms bij het ophalen van het fotoalbum. Nog veel vaker zien we gezinnen terug tijdens een andere fotosessie of houden we contact met af en toe een berichtje over en weer.

  1. Informatie brochure geboortefotografie

  Wij hebben voor jou een prachtige informatie brochure gemaakt. Hierin delen wij naast de praktische informatie ook een aantal tips voor jouw bevalling, overdenkingen waarom geboortefotografie zo belangrijk is en ervaringen van andere ouders.
  Download hem hier.

  Het was voor mij eerder storend geweest als de geboortefotograaf er niet was geweest. Ik zou me dan druk hebben gemaakt of er mooie foto’s gemaakt zouden worden. Nu kon ik me echt focussen op mezelf en de bevalling. Wat een aanrader! 

  geboortefotograaf groningen
  Geboortefotograaf groningen

  2. Een persoonlijke ontmoeting

  Van de gezinnen horen we vaak terug dat ze zich al zo snel op hun gemak voelen om hun hele verhaal met ons te delen. We hebben oog voor jou en jouw verhaal. Er is ruimte voor de mooie momenten maar ook zeker voor de uitdagingen en moeilijke momenten die bijna iedereen ervaart. Ik heb een brede kennis rondom zwangerschap/geboorte en neem mijn persoonlijke ervaring hierin ook mee. Ik voel intuïtief aan wat jij nodig hebt. Hier ben ik me zelf vaak niet bewust van maar binnen no time duiken we vaak al de diepte in. Ik vertel alles over onze werkwijze, wie wij zijn en zo maken we samen een fijne start in het opbouwen van een vertrouwensband richting de bevalling.
  Plan jouw kennismakingsgesprek direct in

  3. Stand-by vanaf moment van boeking

  Door mijn persoonlijke ervaring met (extreme) vroeggeboorte weet ik hoe belangrijk het is om juist dan terug te kunnen kijken op de geboortedag van je kindje. Om die reden staan wij vanaf het moment van boeking 24/7 stand-by voor jullie. Een unieke service die echt is ontstaan vanuit het persoonlijk missen van foto’s van die onverwachts vroege geboortedag. Wij vinden het ontzettend belangrijk om ook onze aanwezigheid te garanderen wanneer jullie kindje voor de 38e zwangerschapsweek wordt geboren. Via een gezamenlijke groeps-app houden we elkaar op de hoogte van alle ontwikkelingen.

  4. De bevalling kondigt zich aan

  Soms onverwachts maar nog veel vaker al dagen (of weken) naar uitgekeken. Dit is gelijk het moment om ons te bellen! Via de groeps-app communiceren wij welke geboortefotograaf stand-by staat en wie jullie dus mogen bellen. Op dat momenten springen we vaak nog niet direct in de auto maar stemmen we af of en wanneer we jullie kant op komen. Wanneer je voelt dat je je geboortefotograaf graag aanwezig wilt hebben of je blijft je afvragen ‘Wanneer moet ik nou bellen? Straks is ze te laat’ dan komen we ook graag al jouw kant op.

  5. Aanwezig maar toch afwezig

  Als geboortefotograaf voelen wij aan dat wij aanwezig zijn tijdens een ontzettend intieme gebeurtenis. Wij zijn allen gevoelsmensen die echt vanuit onze intuïtie aanwezig zijn en aanvoelen wat jij en jouw eventuele partner nodig hebben. Soms zijn we urenlang stil aanwezig en soms zijn wij er juist met steunende woorden, een ervaringsverhaal of tips. Het is zo persoonlijk wat ieder gezin nodig heeft en als helpend ervaart. Voor ons staat het geboorteproces altijd op één!

  Download de informatiegids

  Lieve woorden van anderen

  geboortefotograaf Groningen

  Marjolein

  Ik dacht dat de stap naar iemand bij de bevalling hebben heel groot was. Je gaat toch geen onbekende foto’s laten maken op dát moment?Super lang getwijfeld, maar uiteindelijk besloten om toch in gesprek te gaan.Wat een fijn gesprek en toen de dag van de bevalling er eenmaal was, heb ik totaal geen last gehad van de aanwezigheid van een geboortefotograaf. Eerlijk, dit zijn volgens mij de beste foto’s die er ooit van mij gemaakt zijn. Wat een geweldige herinnering naar dit bijzondere moment! Nog elke keer kijk ik vol trots en liefde naar ons fotoboek. Onbeschrijfelijk hoe waanzinnig die foto’s zijn geworden!

  verloskundigenpraktijk de Parel Assen

  Yvanka Bron – verloskundigenpraktijk de Parel Assen

  Mijn ervaring met Verwonder fotografie als geboortefotograaf bij een bevalling is zeer prettig. Ze zijn rustig, op de achtergrond, aanwezig. Hierdoor belemmeren ze de barende niet in haar proces en kan ik, als verloskundige, gewoon rustig mijn werk doen. Het resultaat van de foto’s is een kostbare herinnering aan de eerste momenten met je kindje en Verwonder fotografie kan daarin echt een verschil maken. 

  Bert

  Nog steeds onwerkelijk en tegen de principes in. “een bevalling hoor je met z’n tweeen te doen”. Dat waren letterlijk mijn woorden. Maar wat heb ik mij vergist. Prachtige foto’s en dat filmpje! Dat filmpje bezorgt kippenvel en tranen zo mooi. Voortaan raad ik dit iedereen aan. Het was een hele mooie avond, en Marjolein bedankt dat je alles zo aanpakte zoals je die avond gedaan hebt.Prachtige herinneringen zijn dit.

  Tarieven

  Bladerend door het album ga je terug naar dat bijzondere moment, de geboortedag van jullie kindje. Ik weet zelf nog hoe ontzettend hard de weken voorbijvlogen en hoe weinig tijd ik had voor het maken van o.a. een fotoboek. Een tastbaar eindresultaat is waar wij voor staan en samen gaan wij aan de slag met het samenstellen van een prachtig eindproduct.
   

  Onze basiscollectie begint bij 1299 euro en veelal maken wij een persoonlijke offerte op maat. De betalingen worden vaak in termijnen voldaan. Om een beeld te geven van de te verwachten kosten schetsen wij in de informatie brochure drie mogelijke collecties.

  Download de informatiegids

  Geplande keizersnede

  Mijn eerste zoontje is gehaald met een keizersnede en ik weet nog goed hoe deze dag in een waas aan me voorbijschoot én precies dat is wat wij vaak terug horen van de gezinnen; ‘ik kan echt terugblikken op de hele dag’.

  Eén van ons komt bij jullie in het ziekenhuis voordat je je moet melden op de afdeling. We fotograferen de voorbereidingen en de spannende momenten voordat jullie een gezin worden. Als we toestemming* hebben van de artsen gaat de fotograaf met jullie mee naar de operatiekamer en legt de bevalling vast, alle details, de waardevolle momenten en de controles. Ook als de kleine met de partner mee gaat worden deze momenten vastgelegd zodat jij later aan de hand van de foto’s ook terug kan blikken op die momenten.

  *Met Het Ommelander Ziekenhuis Groningen en het Martini Ziekenhuis hebben wij een contract afgesloten en mogen wij sowieso mee naar de operatiekamer. In de meeste overige ziekenhuizen in het noorden zijn wij ook meerdere keren mee geweest voor een geboortereportage. Vraag dus vooral naar de mogelijkheden.

  fotografie wedstrijden

  De fotografes van Verwonder Fotografie die jouw geboortereportage kunnen verzorgen ♥

  Binnen het team van Verwonder Fotografie werken wij samen om zo voor jou 24/7 stand-by te kunnen staan vanaf het moment van boeking. 
  Zo hebben we elkaar altijd als back-up mocht er onverhoopt inval nodig zijn en heb je een uitgeslapen fotograaf 😉 

  geboortefotograaf assen


  Marjolein Roossien

  Marjolein is een mooie, gedreven, gevoelige en betrokken vrouw. Marjolein verloor haar eerste zoontje die extreem prematuur werd geboren. Hierdoor zal ze alles voor jullie doen om voor prachtige herinneringen te maken. Als Marjolein jullie geboortefotograaf wordt dan val je in een warm bad, ze is betrokken, lief, zorgzaam en zal altijd een speciaal plekje in haar hart voor jullie hebben.

  Geboortefotograaf Assen


  Laura de Jong

  Laura haar persoonlijke ervaring met Verwonder Fotografie en de geboortereportage van haar jongste zoon heeft haar gemotiveerd om zichzelf te ontwikkelen als geboortefotograaf. Laura is ontzettend gedreven om de mooiste herinneringen voor jou vast te leggen. Ze werkt ook als doktersassistente en neemt mooie eigenschappen mee; betrokken, zorgzaam, warm en liefdevol.

  Heb jij nog een vraag?

  Via onderstaand formulier hoor ik graag van je


   Wanneer kunnen we je het beste bereiken?


   Verwonder Magazine

   Verwonder Magazine

   Hèt magazine voor jou als (aanstaande) ouder. Zonder oordeel maar wel met het letterlijk op tafel leggen van de verschillende opties rondom je zwangerschap, bevalling en de tijd daarna. Waardoor je weet dat er altijd keuzes zijn en of je nu linksom of rechtsom gaat, alles is goed!

   Lees het magazine online