hypnobirthing thuisbevalling
Geboortefotograaf Leek groningen bevallings fotograaf
Geboortefotograaf Leek groningen bevallings fotograaf

Geboortefotografie geboortefotograaf Groningen Drenthe Friesland

Uit mijn persoonlijke ervaring en mijn werk als (geboorte)fotograaf weet ik dat zwanger worden, een gezond kindje op de wereld zetten en je kindje zien opgroeien geen vanzelfsprekendheid is. Wanneer je zwanger bent en nadenkt over een geboortefotograaf voelt het misschien heel spannend iemand die je niet kent, aanwezig bij zo’n intiem moment. Weet dat ik er voor jou ben, in alles wat je voelt en dat ik vanaf het allereerste moment betrokken met jou meeloop.

Neem contact op Plan gelijk een kennismakingsgesprek in
Geboortefotograaf Leek groningen bevallings fotograaf

Geboortefoto’s

Een herinnering aan die unieke dag, de geboortedag van je kindje(s). Beeld je maar eens in dat jouw zoon of dochter ooit zelf ouder mag worden. Hoe waardevol en bijzonder is het om dan samen door het geboortealbum heen te bladeren en herinneringen op te halen. Foto’s zullen door de jaren heen alleen maar waardevoller worden. Je ontvangt in jouw geboortereportage mooie en krachtige foto’s die het verhaal vertellen van de geboorte van jouw kindje.

“Ik dacht dat de stap naar iemand bij de bevalling hebben heel groot was,
Je gaat toch geen onbekende foto’s laten maken op dát moment?”

Door mijn betrokkenheid ben ik zeker geen onbekende meer wanneer ik binnenstap tijdens jouw bevalling. Na een uitgebreid kennismakingsgesprek houden we via een gezamenlijke groepsapp contact met elkaar. Je mag bij mij laten zien hoe je je echt voelt. Op de mooie dagen maar ook tijdens de pittige dagen. Met mijn jarenlange ervaring kan ik er ook dan voor je zijn met tips, het delen van ervaringsverhalen of gewoon met een luisterend oor.
Ik ben (één) van de eersten die jullie bellen als de bevalling is begonnen en dat maakt dat ik zo fijn met je meeleef in de laatste fase van de zwangerschap.

Foto’s van de geboorte

Samen deze dag beleven, er voor elkaar zijn en echt focussen het geboorteproces. De afgelopen jaren besef ik me steeds meer hoe belangrijk de aanwezigheid van een geboortefotograaf is. Hoe geboortefoto’s kunnen helpen om een bevallingsverhaal in de juiste tijdslijn terug te zien maar ook hoe betekenisvol foto’s kunnen zijn. Foto’s kunnen helend zijn bij het verwerken van een super mooie maar intense bevalling. Het kunnen delen van je bevalling met foto’s is ontzettend waardevol.

Geboortefilm

Foto’s aangevuld met bewegend beeld geeft een extra dimensie aan de terugblik op de bevalling. Je ziet bijvoorbeeld niet alleen hoe je op de bedrand leunt maar in de filmbeelden zie je ook hoe je heen en weer wiegt. Een eerste huiltje, de verwondering, het sabbelen op een knuistje of hoe je de weeën opvangt. Filmbeelden zijn een fijne aanvulling op jouw geboortefoto’s.

Kies je voor deze toevoeging dan zie je de korte filmfragmenten terug in jullie persoonlijke slideshow.

Ik neem contact op Bekijk portfolio

Hoe werkt een geboortereportage?

Van mijn gezinnen hoor ik vaak terug dat mijn aanwezigheid zo vertrouwd en veilig voelde. Hoe goed ik heb aangevoeld wat ze nodig hadden tijdens de bevalling maar ook in de tijd ervoor en erna. Ik zorg voor dit veilige gevoel doordat ik er echt voor jullie ben. Dit start bij het eerste contact moment en eindigt soms bij het ophalen van het fotoalbum. Nog veel vaker zie ik gezinnen terug tijdens een andere fotosessie of houden we contact met af en toe een berichtje over en weer.

1. Het eerste contact moment

Je hebt na het lezen van deze pagina en het bewonderen van alle liefdevolle en krachtige geboortefoto’s ongetwijfeld nog een aantal vragen. Misschien ben je nieuwsgierig naar de tarieven of zou je je twijfels even willen delen. Via het contactformulier of direct een belletje/appje (06-57583272) hoor ik graag van je.

Neem contact op

Het was voor mij eerder storend geweest als de geboortefotograaf er niet was geweest. Ik zou me dan druk hebben gemaakt of er mooie foto’s gemaakt zouden worden. Nu kon ik me echt focussen op mezelf en de bevalling. Wat een aanrader! 

Geboortefotograaf groningen

2. Een persoonlijke ontmoeting

Van de gezinnen hoor ik vaak terug dat ze zich al zo snel op hun gemak voelen om hun hele verhaal met mij te delen. Ik heb oog voor jou en jouw verhaal. Er is ruimte voor de mooie momenten maar ook zeker voor de uitdagingen en moeilijke momenten die bijna iedereen ervaart. Ik heb een brede kennis rondom zwangerschap/geboorte en neem mijn persoonlijke ervaring hierin ook mee. Ik voel intuïtief aan wat jij nodig hebt. Hier ben ik me zelf vaak niet bewust van maar binnen no time duiken we vaak al de diepte in. Ik vertel alles over mijn werkwijze, wie ik ben en zo maken we samen een fijne start in het opbouwen van een vertrouwensband richting de bevalling.
Plan jouw kennismakingsgesprek direct in

3. Stand-by vanaf moment van boeking

Door mijn persoonlijke ervaring met (extreme) vroeggeboorte weet ik hoe belangrijk het is om juist dan terug te kunnen kijken op de geboortedag van je kindje. Om die reden sta ik vanaf het moment van boeking 24/7 stand-by voor jullie. Een unieke service die echt is ontstaan vanuit het persoonlijk missen van foto’s van die onverwachts vroege geboortedag. Ik vind het ontzettend belangrijk om ook mijn aanwezigheid te garanderen wanneer jullie kindje voor de 38e zwangerschapsweek wordt geboren. Via een gezamenlijke groeps-app houden we elkaar op de hoogte van alle ontwikkelingen.

4. De bevalling kondigt zich aan

Soms onverwachts maar nog veel vaker al dagen (of weken) naar uitgekeken kondigt de bevalling zich aan. Dit is gelijk het moment om mij te bellen! Op dat momenten spring ik vaak nog niet direct in de auto maar stemmen we samen af of en wanneer ik jullie kant op kom. Wanneer je voelt dat je mij graag aanwezig wilt hebben of je blijft je afvragen ‘Wanneer moet ik nou bellen? Straks is ze te laat’ dan kom ik ook graag jouw kant op.

5. Aanwezig maar toch afwezig

Als geboortefotograaf voel ik aan dat ik aanwezig ben tijdens een ontzettend intieme gebeurtenis. Ik ben een gevoelsmens en ben echt vanuit mijn intuïtie aanwezig. Hierdoor voel ik goed aan hoe ik kan aansluiten bij jou/jullie. Soms ben ik urenlang stil aanwezig en soms ben ik er juist met steunende woorden, een ervaringsverhaal of tips. Het is zo persoonlijk wat ieder gezin nodig heeft en als helpend ervaart. Voor mij staat het geboorteproces altijd op één!

Tarieven

Geboortefotografie is een terugblik aan die bijzondere dag in foto’s, eventueel aangevuld met videobeelden. Mijn tarieven voor geboortefotografie gaan vanaf 1499,-

Ik werk met complete collecties gevuld met geboortefoto’s, een mooie slideshow, foto-app en een prachtig album. In het kennismakingsgesprek zijn ouders vaak verrast door de mooie albums en hoe je meegenomen wordt in het geboorteverhaal door te bladeren door een album. De geboortereportage brengt je op meerdere manieren echt weer terug naar dat bijzondere moment, de geboortedag van jouw kindje. 
 
Betalingen worden veelal in termijnen voldaan. 
 
Meer informatie
Geboortefotograaf geboortefotografie bevallingsfotograaf bevallingsfotografie

Jouw geboortefotograaf ♥

 

Hoe gezinnen mij omschrijven als (geboorte) fotograaf

Persoonlijk – meelevend – rustig – integer – bekwaam – gevoelsmens – onzichtbaar aanwezig – kalm – professioneel – vertrouwen – inschattingsvermogen – betrokken – lief – puur – vriendelijk – kundig – voelsprieten – warm – gefocust – empathie – liefdevol – verbindend

Een cadeautje om deze woorden te mogen lezen en ze sluiten zo aan bij wie ik ben als persoon en waarom ik fotografeer. Benieuwd naar mijn persoonlijke verhaal? 
Ik stel me graag aan je voor.

Meer over mij
Marjolein Roossien Verwonder fotografie

Geplande keizersnede

Mijn eerste zoontje is gehaald met een keizersnede en ik weet nog goed hoe deze dag in een waas aan me voorbijschoot én precies dat is wat wij vaak terug horen van de gezinnen; ‘ik kan echt terugblikken op de hele dag’.

Ik kom bij jullie in het ziekenhuis voordat je je moet melden op de afdeling. Ik fotografeer de voorbereidingen en de spannende momenten voordat jullie een gezin worden. Als ik toestemming* heb van de artsen ga ik met jullie mee naar de operatiekamer en leg ik de bevalling vast, alle details, de waardevolle momenten en de controles. Ook als de kleine met de partner mee gaat worden deze momenten vastgelegd zodat jij later aan de hand van de foto’s ook terug kan blikken op die momenten.

*Met het Ommelander Ziekenhuis Groningen, het Martini Ziekenhuis en het Isala in Zwolle heb ik een contract afgesloten en mag ik sowieso mee naar de operatiekamer. In de meeste overige ziekenhuizen in het noorden ben ik ook meerdere keren mee geweest voor een geboortereportage. Vraag dus vooral naar de mogelijkheden.

fotografie wedstrijden

– Awards –

Met mijn geboortefoto’s heb ik meerdere internationale awards gewonnen.
Een prachtig compliment ♥

fotowedstrijd geboortefotograaf
geboortefotograaf van het jaar
geboortefotografie award
this is reportage award
geboortefotografie fotowedstrijd
fotografie wedstrijden

Lieve woorden van anderen

geboortefotograaf Groningen

Marjolein

Ik dacht dat de stap naar iemand bij de bevalling hebben heel groot was. Je gaat toch geen onbekende foto’s laten maken op dát moment?Super lang getwijfeld, maar uiteindelijk besloten om toch in gesprek te gaan.Wat een fijn gesprek en toen de dag van de bevalling er eenmaal was, heb ik totaal geen last gehad van de aanwezigheid van een geboortefotograaf. Eerlijk, dit zijn volgens mij de beste foto’s die er ooit van mij gemaakt zijn. Wat een geweldige herinnering naar dit bijzondere moment! Nog elke keer kijk ik vol trots en liefde naar ons fotoboek. Onbeschrijfelijk hoe waanzinnig die foto’s zijn geworden!

verloskundigenpraktijk de Parel Assen

Yvanka Bron – verloskundigenpraktijk de Parel Assen

Mijn ervaring met Verwonder fotografie als geboortefotograaf bij een bevalling is zeer prettig. Ze zijn rustig, op de achtergrond, aanwezig. Hierdoor belemmeren ze de barende niet in haar proces en kan ik, als verloskundige, gewoon rustig mijn werk doen. Het resultaat van de foto’s is een kostbare herinnering aan de eerste momenten met je kindje en Verwonder fotografie kan daarin echt een verschil maken. 

Bert

Nog steeds onwerkelijk en tegen de principes in. “een bevalling hoor je met z’n tweeen te doen”. Dat waren letterlijk mijn woorden. Maar wat heb ik mij vergist. Prachtige foto’s en dat filmpje! Dat filmpje bezorgt kippenvel en tranen zo mooi. Voortaan raad ik dit iedereen aan. Het was een hele mooie avond, en Marjolein bedankt dat je alles zo aanpakte zoals je die avond gedaan hebt.Prachtige herinneringen zijn dit.

Heb jij interesse in geboorte fotografie of heb je nog een vraag voor mij?

Via onderstaand formulier hoor ik graag van je


    Wanneer kan ik jou het beste bereiken?


    Verwonder Magazine

    Verwonder Magazine

    Hèt magazine voor jou als (aanstaande) ouder. Zonder oordeel maar wel met het letterlijk op tafel leggen van de verschillende opties rondom je zwangerschap, bevalling en de tijd daarna. Waardoor je weet dat er altijd keuzes zijn en of je nu linksom of rechtsom gaat, alles is goed!

    Lees het magazine online