Geboortereportage tweeling via een keizersnede

Voor dit gezin mochten wij al eens een prachtige geboorteportage maken van de geboorte van hun eerste kindje.
Afgelopen zomer werden hun kindjes verwacht en wat keken we uit naar de geboortedag. In de loop van de ochtend mochten we ons melden op de afdeling en werd alles voorbereid voor de keizersnede.
Wat een prachtige buik heeft mama opnieuw. Het blijft wonderlijk dat dit het plekje is waar twee kindjes heerlijk konden groeien en ontwikkelen de afgelopen maanden. Nu nog volop getrappel in je buik en straks gewoon je kindjes in je armen.
Wonderlijk hoe er twee kindjes in je buik kunnen groeien. Wat een rijkdom!

Geboorte tweeling keizersnede

De klok

Er wordt regelmatig op de klok gekeken en de minuten tikken stilletjes door. Vast herkenbaar voor iedereen die middels een geplande keizersnede haar kindje mag verwelkomen.
We zijn inmiddels helemaal klaar voor vertrek richting de OK.

De Geboorte van een tweeling

Dan is het moment daar, we gaan richting de OK. Alle laatste controles worden gedaan en kindje 1 wordt geboren en bij mama op haar borst gelegd.
De vliezen van kindje 2 komen al heel snel tevoorschijn en wat is het een wonderlijk gezicht om te zien dat de gynaecoloog hiervoor niets hoeft te doen. Daar verstopt in het vruchtwater zit het tweede kindje. Met de billetjes eerst wordt er opnieuw een prachtig kindje geboren.
Het is een prachtig gezicht; 1 kindje bij mama op de borst & 1 kindje bij papa in zijn armen. Er wordt op de OK regelmatig gewisseld zodat beide kindjes goed op temperatuur blijven.
Wat een cadeau dat wij opnieuw zo’n prachtige geboortereportage mochten verzorgen voor dit gezin.

Lieve ouders, prachtig gezin.

Wij wensen jullie meer dan geluk!

We zijn tot tranen geroerd met de eerste preview. Ontzettend waardevol!

 

Geboortefotografie

Wil jij ook zulke waardevolle foto’s?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *