Gezin

Die mooie momenten samen, samen even de tijd stil zetten, het gewone waarderen en zien dat gewoon juist heel bijzonder is. De persoonlijke onderlinge band binnen jullie gezin vast laten leggen in een bijzondere gezinsreportage of jullie eigen persoonlijke dag vereeuwigen het is allemaal mogelijk. Wij vertellen jullie persoonlijke verhaal, en welk verhaal is nou niet in een boek geschreven.

Wij geloven in een reportage waar alle tijd wordt genomen om in ongedwongen sfeer echte foto’s te maken. Mooie spontane foto’s die na jaren nog het verhaal van dat moment vertellen. Jullie genieten van het moment en vooral van elkaar waardoor je het plezier en de band terug kunt zien die er is binnen het gezin.
Foto’s waarvan je een lach op je gezicht krijgt of waarin je de liefde voor elkaar kunt voelen. Herinneringen, welke je door de foto’s keer op keer opnieuw beleeft en voelt wanneer je door het prachtig album heen bladert.

Voor alle reportages werken wij met een volledige collectie inclusief een album en digitale bestanden, de verschillende collectie prijzen kun je bij ons opvragen.

Investering
Voor alle reportages werken wij met volledige collecties inclusief een album en digitale bestanden. De volledige collecties kun je bij ons opvragen, de basis collectie begint bij € 295,-
Een reportage kan altijd in meerdere termijnen worden voldaan.
Inbegrepen voor de basis collectie:
* overleg over de wensen en mogelijkheden voor de reportage
* professioneel nabewerkte selectie van beelden in een online galerie
* een prachtig album van 20x 20cm met ruimte voor 6 foto’s en deze 6 foto’s ook als digitaal bestand
* bestelsessie waarin we jullie wensen voor het eindresultaat omzetten naar een persoonlijk voor jullie ontwikkelt eindproduct

Voor het boeken van een pasgeboren reportage kun je ons hier bereiken

Super bedankt voor de leuke foto ochtend! Wat kan jij het super leuk doen, de kinderen hebben er van genoten