Gezinsfoto’s – Een huis vol kinderen in Veendam

Het mailtje van dit gezin dat ze een gezinsshoot wilden in de vorm van ‘een dag uit het leven van…’ was al zo’n cadeautje! Elk kind werd op zijn eigen wijze omschreven; van mini-mama, eigenzinnige dromer, dwars prinsesje tot jongensdraakje. Dat beloofde wat voor de fotoshoot. Onze interesse was in ieder geval gewekt en de voorpret was al begonnen.

Fotoshoot

Voor de gezinsfoto’s kozen we voor een vrijdagmiddag, een middag waarop iedereen thuis zou zijn. We spraken af dat we foto’s zouden maken vanaf het moment dat de meiden thuis zouden zijn tot en met de bedtijd van de jongste drie. De oudste dame ging namelijk nog duiken ‘s avonds. Zo konden wij mooie beelden maken van de gewone dagelijkse dingen die dit gezin beleefd op een vrijdagmiddag.

Kinder portretten

Wat hebben wij genoten van dit gezin! Van de meiden, de jongste man in huis, de ouders, alle unieke momenten, de prachtige dansmoves, de eigenwijsheid, de ruzies. Voor de meiden voerde dansen wel de boventoon. Er werd gedanst en musically was favoriet. Het is fantastisch hoe de rollen worden verdeeld bij Vadertje en moedertje spelen en wat er dan aan onderwerpen voorbij komen. Je moet als moeder natuurlijk wel aan het werk. Maar dan doet 1 van je kinderen vervelend en gaat op de grond liggen jengelen terwijl jij hard aan het werk bent achter de computer. Boekjes voorlezen en knuffelen horen er natuurlijk ook bij. Zo leuk om die gewone momentjes door de ogen van deze kinderen te zien.

En wat zijn wij jaloers op het bed van de meiden! Hoe heerlijk is het als je gewoon lekker met z’n 3-en in een bedstee mag slapen? Beter kan toch niet! Na een halve dag van dit mooie gezin te hebben genoten, en alle mooie dagelijkse dingen en momentjes te hebben vast gelegd, kunnen wij niet anders zeggen dat alle omschrijvingen precies kloppen. Geniet vooral mee van dit prachtige gezin.

Denk je nou ‘ik wil ook van die heerlijke ongedwongen gezinsfoto’s?
Neem dan contact met ons op.

gezinsfotograaf gezinsfotograaf Groningen  portretfoto spontane familiefoto familiefoto familiefotograaf veendam portet fotograaf familieshoot familie fotoshoot fotoshoot van het gezin dagelijkse portretten gezinsfoto  fotoshoot familie fotograaf Groningen gezinsfotograaf Groningen familiefotograaf veendam Groningen

Ben je nog niet uitgekeken? bekijk dan de zaterdagochtend van dit prachtige gezin

Dag uit het leven van

Wil jij ook zo’n prachtige fotoshoot?