verwonder fotografie een dag uit het leven van
verwonder fotografie een dag uit het leven van
verwonder fotografie een dag uit het leven van
familiefotoshoot

Gezinsfotografie – Een dag uit het leven van…

Foto’s van die bijzondere gewone dagelijkse momenten; met z’n allen aan tafel ontbijten, op de fiets naar de sportclub, samen met lego spelen, stoeien met papa, blije snoetjes met pindakaas… Kortom een Dag uit het leven van… Wij koesteren die gewone dagelijkse dingen, dat samen genieten en huilen, het samen zijn. Laten we dit moment onvergetelijk maken en een klein stukje van jullie gezinsleven, gewoon precies zoals het is, vastleggen. Jullie dagelijkse leven is juist zo bijzonder!

Een dag uit het leven van jullie gezin vast leggen is een pure gezinsdocumentaire, er wordt niet geposeerd maar jullie gezin wordt op een eerlijke en ongedwongen manier gefotografeerd tijdens jullie dag. Je zult dingen zien die je normaal gesproken niet ziet omdat je je aandacht ergens anders bij hebt, je zult zien hoeveel mooie momenten jullie in een dag hebben, hoe hard je als ouders werkt voor je kinderen en hoe dat gewaardeerd wordt, hoe jullie omgaan met conflicten, hoe geliefd je bent en hoeveel jullie van elkaar houden. Het laat precies zien wie jullie als gezin zijn die ene dag in dat jaar. Jullie eigen persoonlijke dag, die mooie momenten binnen jullie gezin. Met deze manier gezinsfotografie vereeuwigen we het gewone dat juist zo bijzonder is in een prachtig album. Want zeg nou zelf welk verhaal wordt er nou niet in een album vertelt.

Tijdens jullie gezinsshoot kunnen wij ook korte momentjes filmen, die ene lach, het gieren van de pret, liedjes zingen tijdens het wandelen etc. Deze filmfragmentjes zullen jullie terug vinden in het filmpje van jullie dag.

Investering

Voor alle reportages werk ik met volledige collecties inclusief een album en digitale bestanden.

  • Hele dag uit het leven van (8 uur fotografie)  € 800,- incl. album van 20×20 cm met 8 foto’s en 80 digitale bestanden.
  • Halve dag uit het leven van (4 uur fotografie) € 550,- incl. album van 20×20 cm met 8 foto’s en 40 digitale bestanden.
  • Mini Dag uit het leven van (2 uur fotografie) € 359,- incl. een album van 15×15 cm met 6 foto’s 15 digitale bestanden.

Een reportage kan altijd in meerdere termijnen worden voldaan.

Lieve woorden van anderen

review anita

Anita

De foto’s zijn echt geweldig! Wordt er helemaal blij van als ik ze zie en weer terug denk aan die super leuke dag. Wij vonden het leuk jou een dagje in huis te hebben en nu na te genieten van de super leuke, vooral niet standaard foto’s, die we er aan over hebben gehouden.

Bianca

Wij hebben een dag uit het leven van reportage laten maken door Annemiek! En gisteren hebben we het album ontvangen! Ik vindt dit zo waardevol en we zijn zo ontzettend blij met de prachtige beelden!!! Annemiek is een super lieve vrouw! Wij hebben amper haar aanwezigheid ervaren en zien dat ook terug in de fotos!
Bedankt voor deze mooie herinneringen in een prachtig album!!!!

Anton

Wat een gaaf filmpje heb je gemaakt! Wow, we zijn er stil van en we hebben genoten van de mooie foto’s. Echt heel gaaf! En dan moet de rest nog komen… 😉

verwonder fotografie een dag uit het leven van

Interesse in ‘Dag uit het leven van…’ fotografie?

Via het formulier kun je contact met mij opnemen.

    Wanneer kan ik jou het beste bereiken?