Het is zo’n cadeautje voor jezelf, je gezin en de kinderen later om zo’n mooie gezinsreportage te plannen. Foto’s die de liefde, de verwondering en het plezier in jullie gezin laten zien. 

Afgelopen jaren mocht ik dit warme gezin al een aantal keer vaker fotograferen. Ik heb beide jongens geboren zien worden en ik heb eerder zo’n fijne gezinsreportage voor hen gemaakt tijdens één van de minisessie dagen. Via social media volgen we elkaar maar het is toch wel het allerleukste om elkaar te ontmoeten en even bij te kletsen samen en te zien en horen hoe het nu gaat met de kids en natuurlijk de ouders zelf. 

Ik hou van die ongedwongen fotosessies waarbij plezier en knuffelmomentjes voorop staan. Een fotosessie die voor iedereen ontspannen en gezellig is. 

Wil jij erbij zijn in 2022? 
De nieuwe data voor 2022 staan online (klik hier) maar stuur me vooral ook een mailtje wanneer je op een ander moment graag zo’n fijne sessie wilt plannen! 

gezinsfoto groningengezinsfoto assen fotograaf drenthefotoshoot Drenthe gezinsfotograaf assen minishoot Drenthegezinsfoto groningen      fotograaf drenthe  fotograaf drenthegezinsfotograaf assengezinsfoto assen

Ja, ik wil ook zo'n mooie herinnering laten vastleggen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *