Vakantiefoto’s

Op een gewone doordeweekse vakantiedag mochten wij meegenieten van dit heerlijke gezin. Even een paar uurtjes meelopen en heel veel verwondermomentjes vast leggen. Dagelijkse momentjes die gewoon lijken maar ook zo bijzonder zijn. De liefde tussen broer en zus, de troost momentjes, de kleine bengelende beentjes van het kleine mannetje.

Samen spelen

Nadat we naar de supermarkt zijn geweest voor wat kleine boodschappen spelen we even in de speeltuin waar we langs komen. Samen spelen in de tuin is wel favoriet. Samen voetballen, bellenblazen, trampoline springen, met de loopauto rondlopen, plantjes onderzoeken, vliegen en nog zo veel meer.

Kinderen worden snel groot

Zo mooi om de liefde en betrokkenheid van papa en mama te zien. Samen zijn ze er voor de kinderen, troosten ze ze en spelen ze met ze. Heerlijk om die liefdevolle momenten voor hun vast te leggen. Die mooie momentjes vastleggen en terug zien maakt het besef dat je gezin uniek is en de kinderen enorm snel groot worden alleen maar sterker. Emotioneel en heel waardevol om dat in foto’s terug te zien.

Foto van de eerste keer zelf staan

Na een bijensteek (beetje jammer) maak ik nog heerlijke foto’s van een klein mannetje dat voor het eerst zelf los gaat staan! Wat bijzonder is dit moment toch altijd. Zo’n klein mannetje dat ineens stevig en zelfverzekerd staat en blijft staan. Zijn grote zus nog achter hem maar wat is hij stoer en wat zijn zijn ouders trots op hem. Zo gaaf om dit moment vast te kunnen leggen zodat ze er altijd van kunnen genieten!

Foto aan de muur

Deze fotoshoot is enorm waardevol omdat de foto’s zo mooi het gezin weergeven en eigenlijk ook laten zien dat de kinderen zo enorm snel groeien. En hoe mooi is het dat deze foto (die ook onze persoonlijke favoriet is) groot aan de muur hangt om zo elke dag te bewonderen.

 

gezinsfotografie

Wil jij ook ongedwongen heerlijke foto’s van jouw gezin waar jullie allemaal op staan?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *