Help jij ons een mooi nieuw idee te realiseren?

Wordt jij ook zo blij van nieuwe dingen, heb jij ook feeling met de momenten rondom de geboorte en de geboortezorg én heb je energie en tijd om te investeren?

Voor een onwijs leuk nieuw product zijn wij opzoek naar jou!

Natuurlijk blijft het product nog even ‘geheim’ maar we hopen via deze weg iemand te vinden die ons kan ondersteunen tijdens de ontwikkeling en de lancering.

Ontwikkeling van het product
We verwachten dat de ontwikkeling van het product maximaal 6 maanden in beslag neemt. Dit is van een eerste brainstorm samen (het aanvullen van onze ideeën) tot de daadwerkelijke lancering. Het aantal uren is flexibel in te vullen waardoor de lancering wellicht ook eerder kan zijn. Jouw uren stemmen we samen met jou af en we maken hierover graag concrete afspraken.

Jouw kenmerken
Pro-actief
Houdt van netwerken en contacten leggen
Taalkundig sterk

Onze investering
Jouw tijd voor onze tijd en onze expertise. We vinden jouw tijd waardevol en geven je daarom ook graag iets waardevols terug, bijvoorbeeld in de vorm van een mooie herinnering. Prachtige foto’s van jouw gezin, de geboorte of je bedrijf. Ook kun je denken aan je eigen ontwikkeling en groei in de vorm van het delen van onze kennis / workshops.

Samenwerken
In Assen kun je samen met ons werken aan het product, immers is samenwerken zoveel leuker. Wat dacht je bijvoorbeeld van af en toe een ochtend samen aan het product werken. Wij zorgen uiteraard voor de inwendige mens 🙂
De mogelijkheid is er ook om vanuit huis te werken. Wel skypen we dan graag regelmatig even.

Ben jij degene die ons gaat helpen om dit toffe product te lanceren? 
Wij ontvangen graag jouw enthousiasme via info@verwonderfotografie of via onderstaand contact formulier. 
vacature
    Wanneer kan ik jou het beste bereiken?


    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *