Starten als geboortefotograaf

Voel jij enthousiasme als je denkt aan het vastleggen van een geboorte? I feel you! én toch zie ik veel fotografen die beginnen met geboortefotografie en binnen no-time weer stoppen. Ik denk dat dit anders kan! 

Ik geloof dat wanneer jij van jezelf een prioriteit maakt al in de eerste stappen binnen het vakgebied als geboortefotograaf je én die passie mag voelen én gedragenheid mag voelen. Ik leg graag een stukje bewustzijn op de balans tussen het stand-by staan en je (gezins-)leven. Bewustzijn op het belang van rust na een nachtelijke bevalling en zelfliefde wanneer je aanwezig was bij intense momenten.

Dit gun ik iedere startende geboortefotograaf!

Wat ga je leren?

♡ Hoe zorg je voor jezelf?
♡ Welke signalen herken je?
♡ Waar krijg jij energie van?
♡ Het belang van een support team
♡ Hoe regel je het stand-by staan als geboortefotograaf

Jezelf verder ontwikkelen als geboortefotograaf?
Cursus geboortefotografie