Geboortefotograaf Delfzijl
verwonder fotografie een dag uit het leven van

Verwonder Fotografie

Verwonder jij je ook over het leven; die kleine rimpeltjes van baby’s, die intense blikken van papa en mama, die alles overweldigende liefde voor een pasgeboren kindje en die mooie eerste indrukken die een baby achterlaat tijdens die eerste dagen op de wereld? 

Kom en kijk vol verwondering naar die mooie momenten rondom de geboorte. Wij leggen graag jullie persoonlijke verhaal vast op een uiterst zorgvuldige en integere manier. Samen maken we een tastbare herinnering die met de jaren alleen maar waardevoller wordt.

Liefde voor het fotograferen
van échte momenten

Geboortefotografie

geboortefotograaf umcg Groningen
geboortefotograaf Martini Ziekenhuis Groningen
geboortefotograaf Groningen

Uit ervaring weten wij hoe waardevol het is om belangrijke gebeurtenissen in je leven vast te leggen en hoe fijn het is om die momenten te kunnen herbeleven terwijl je door een prachtig album bladert.

Geboortefotografie is voor ons veel meer dan foto’s maken tijdens de geboorte. Het is het gevoel van het moment vastleggen. Hoe jullie elkaar steunen, de emoties en details, de verwondering over jullie kindje en jullie nieuwe gezin, de eerste blik, de overweldigende liefde en nog zoveel meer.

Die pure intense sfeer leggen wij op een integere chique wijze voor jullie vast in jullie unieke geboorteverhaal. Jullie geboortereportage vertelt de emotionele achtbaan van het meest bijzondere moment in je leven, het moment dat alle andere momenten overtreft.

Meer informatie bekijk portfolio

MARCELLA

Het is vrijwel niet onder woorden te brengen hoe waardevol de geboortefoto’s van onze zoon voor ons zijn.
Wat zijn we blij dat we onze twijfel over de aanwezigheid van een derde bij de bevalling hebben besproken en toch hebben gekozen voor geboortefotografie! We werden direct op ons gemak gesteld tijdens het fijne kennismakingsgesprek. Door de concrete antwoorden op vragen en de warme begripvolle persoonlijkheden wisten we dat we er geen spijt van zouden krijgen. En dat is gebleken! Tijdens de bevalling hebben we vrijwel niets van de aanwezigheid van Marjolein gemerkt. De contactmomenten die er waren waren goed getimed en fijn. De bevalling duurde lang, maar Marjolein was erg geduldig. En wat zijn de foto’s prachtig geworden. Onze zoon is inmiddels 7 maanden en de foto’s worden alleen maar waardevoller. Het brengt de bijzondere momenten van de bevalling terug. Elke keer bekijken we ze weer met tranen in onze ogen. En dat geldt eigenlijk voor een ieder die we ze laten zien! Wij hadden de foto’s voor geen goud willen missen.

Lees hier meer lieve woorden van ouders

VOOR FOTOGRAFEN

Workshop geboortefotografie

geboortefotografie umcg

Ben jij opzoek naar een workshop geboortefotografie om alles te leren over geboortefotografie? Dan zit je goed! Leer alles in deze geboortefotografie masterclass om de ouders een chique, integere en waardevolle geboortereportage te geven die voor hen van onschatbare waarde zal zijn.

LEES SNEL VERDER

1 op 1 coaching

Heb jij ook duizend vragen, wil je meer weten van geboorte of documentaire fotografie? Heb je allerlei vragen over hoe je je bedrijf het beste kunt runnen. Heb je een wereld aan wensen en prachtige dromen maar geen idee hoe je dat voor elkaar krijgt? Wil je wat hulp, het niet allemaal alleen hoeven uit te vinden? Dat kan! Wij gaan graag met je aan de slag en geven jou graag dat steuntje in de rug!

LEES SNEL VERDER

Blijf je verwonderen, laat je overdonderen,
Zie in het dagelijkse, het bijzondere

Huub van der Lubbe