Je hoeft geen goede fotograaf te zijn, nee echt niet!

Je hoeft geen ‘goede’ fotograaf te zijn om jouw waardevolle momenten in jouw leven vast te leggen!!!
Het breekt ons hart als we horen: ‘Ja, maar ik kan geen goede foto’s maken.’ Houd daar mee op! Niemand beoordeelt jouw foto’s, niemand hoeft ze te zien. Je maakt de foto’s voor JEZELF! Foto’s maak je om zo momenten opnieuw te kunnen beleven en dan het liefst ook nog met je dierbaren.

Hoe tof is het als je van Facebook een herinnering van 2 jaar geleden krijgt. Je ziet je schattige kleine kindjes, voelt warmte en liefde bij die foto en denkt even terug aan dat heerlijke moment. Echt even genieten toch? Dat is waarom we foto’s maken. Om herinneringen te maken en samen vol liefde terug te kunnen kijken op die waardevolle momenten.

Wij nemen jullie graag mee in onze waardevolle herinneringen van 2018. Stuk voor stuk bijzondere herinneringen, genietmomentjes, samen lachen, samen plezier maken… Gewoon samen genieten. En ja, er zit ook een hele slechte telefoonfoto tussen. Slechte kwaliteit maar zeker geen prullenbakfoto, want die foto brengt ons terug naar die bijzondere avond en dat warme gevoel. Geniet mee met een paar persoonlijke waardevolle foto’s van vorig jaar.

Janneke

Portretfoto

Deze foto maakte ik tijdens een heerlijke zomerwandeling in Zeegse op mijn lievelingsplekje! De kindjes waren heerlijk vrolijk en ik had mijn camera mee om een nieuwe lens uit te proberen. Ik ben zo gek op deze foto van Ruben! In deze foto is zijn blije pretbekkie precies gevangen! De foto op zich is verre van perfect en zelfs niet eens scherp, maar dat maakt de foto juist extra leuk, vind ik! Hij geeft zo dat beetje beweging mee aan de foto. Ruben is echt onze kleine grapjas en lachebekkie en ik ben zo dol op dit koppie!  

kinderfotograaf

Bruiloft

Deze foto is gemaakt door Muruelle Oldenburger tijdens de bruiloft van mijn beste vriendinnetje en haar man. We hadden hier geen idee dat de camera op ons was gericht en we zaten samen wat te ouwehoeren. Ik hou zo van deze foto omdat Pieter er zo enthousiast op staat! Zoveel liefde en plezier is er in zijn gezicht te zien. Precies dit gezicht is het gezicht dat ik zo goed ken en waar ik smoorverliefd op ben!
familiefoto

 

Papa en dochter

Tijdens een gezellig dagje WILDLANDS hadden Julia en ik allebei onze camera meegenomen. Zo leuk dat mijn kleine meid het ook leuk begint te vinden om foto’s te maken! Op deze foto liet ze net vol trots aan papa zien dat ze een mooie foto van Ruben had gemaakt. Deze blik, dit onderonsje tussen hun, ik smelt er zo van! Haar super blije en trotse gezicht, wat een genietmomentje!!
familiefotograaf

 

Marjolein

Liefde en geluk

Op ons favoriete eiland Ameland en voor het eerst samen op vakantie. Wat hebben we fijne herinneringen gemaakt en wat was het gaaf dat Annemiek een dagje met ons mee ging voor een ‘dag uit het leven’-reportage tijdens onze vakantie. Dat kan ik echt iedereen aanraden, want je staat eindelijk eens allemaal op de foto, ongedwongen. En wat voel ik een liefde en geluk als ik naar alle foto’s kijk.

familiefotograaf

Annemiek

Vakantiefoto’s

In juni stonden wij een lang weekend op camping de Roggeberg in Appelscha. Wat hebben wij een plezier gehad! Echt heerlijk ontspannen, warmte, kids in het zwembad, boeken lezen, bonusfamilie op bezoek, spelletjes doen, midgetgolfen, klimmen en ook die gewone dagelijkse dingen zoals de afwas doen. De afwas doen is óf het rustmoment in de dag (heerlijk in mijn eentje, afwassen drogen en weer klaar), óf het loopt uit op een schuimgevecht zoals in deze foto. Deze foto is gemaakt door ‘Bianca van Bianca van der Berg Fotografie’ tijdens een Day in the life reportage. Bianca heeft dat heerlijke moment van pret gevangen in deze foto. Niet alleen het grote plezier van de kinderen, maar ook dat wij als – volgens de kinderen -‘bejaarde’ ouders ook nog steeds samen enorm veel lol kunnen hebben. Deze foto zegt alles over ons heerlijk ontspannen weekend met heel veel plezier.

Selfie

En dan de twee slechtste foto’s die op mijn telefoon staan van 2018 😛 Slechte kwaliteit, veel ruis, niet helemaal scherp en ook nog eens geposeerd. Maar wat is die foto waardevol! Ons hele gezin staat er op, ons eigen gezin samen met ons bonusgezin. En ja, lach maar 🙂 Wij doen het ook hoor. We zien er niet uit met al die prachtige idiote mutsen en verkleedspullen. Jammer dan, want wat hebben wij een lol gehad. Het was de beste oudjaarsavond ever en die gaan we zeker nog eens dunnetjes over doen. Oh, en als je een unicorn rond hebt zien lopen met de jaarwisseling dan was dat mijn bestie 🙂

dag uit het leven van
dag uit het leven van

Zoals we al zeiden: je hoeft geen goede fotograaf te zijn om voor jou waardevolle momentjes vast te leggen. Geniet van je gezin, van jouw leven, maak mooie herinneringen en leg die waardevolle momenten op jouw manier vast, zodat je er later nog eens van kan genieten.

Liefs,
Marjolein, Annemiek en Janneke

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *