workshop kinderfotografie voor ouders
workshop kinderfotografie voor ouders
fotografie workshop

Workshop kinderfotografie voor ouders

De documentaire workshop voor ouders waarin je leert je eigen kinderen zo mooi mogelijk vast te leggen in hun dagelijkse leven

Worstel jij ook met je camera en de foto’s die je van je gezin maakt? Zijn je foto’s niet zoals je bedacht had, zijn ze te donker, bewogen, niet scherp? Had je een mooi plaatje in je hoofd maar wordt die foto lang niet zo gaaf?  Loop je te stoeien met je camera en besluit je toch maar weer snel je telefoon te pakken?  Baal je dan weer van het eindresultaat? Doe je vaak maar wat en hoop je op een mooie foto?

Wij gaan je helpen zodat jij jouw gezin zo mooi mogelijk kan fotograferen. Doe mee met de workshop ‘Kinderfotografie voor ouders’ waarin wij je als moeder uitleggen hoe je je eigen gezin zo mooi mogelijk vast kunt leggen. We halen die camera uit de kast en gaan echt de mooiste foto’s maken van jouw eigen gezin.  Spetterende foto’s van alle mooie waardevolle momentjes, de onderlinge band, de unieke karaktertrekjes, de verjaardagen, de details en nog zo veel meer… Gewoon alles wat jouw gezin uniek maakt. Maak er waardevolle foto’s van en deel die met elkaar zodat de herinneringen die je hebt vastgelegd nog waardevoller worden.

Documentairefotografie toont de kern van jullie gezin, gewoon mooi en bijzonder zoals jullie zijn.

Over de workshop

Je eigen kinderen fotograferen zonder een nepglimlach, maar juist mooi zoals ze zijn! Wil je alles weten over het fotograferen van kinderen in hun eigen bekende omgeving? Wij vertellen je alles, maar dan ook echt alles over het fotograferen van kinderen. We leren je wat het beste licht is, hoe je je snel rondrennende en bewegende kinderen mooi kunt fotograferen. Natuurlijk ga je ook zelf fotograferen, want leren doe je door veel te doen. Kom samen met ons genieten van alles rondom het fotograferen zodat je eindelijk ook van die gave foto’s van je eigen gezin kunt maken.

Na een fijn welkom komen de onderstaande onderwerpen aan bod:

  • Hoe je betere foto’s kunt maken zodat je heel blij wordt van je eigen foto’s
  • Waarde van de dagelijkse momenten
  • Wat heb je nodig?
  • Wat doe je wel en wat doe je niet?
  • Fotografietechnieken (licht, beweging, scherpte, compositie, etcetera)
  • Apparatuur

Lieve woorden van anderen

Lianne

Ik pak nu regelmatig mijn fototoestel om te ‘oefenen’. Maar als ik de foto’s zie, ben ik al erg trots dat de juiste instellingen steeds sneller gevonden worden.

Maaike

Leuk! lekker normaal, lekker praktisch. ben nu een stukje zekerder geworden over mijn kunnen met de camera. Ga zo door!

Chantal

Praktische voorbeelden, gemakkelijke en toepasbare uitleg, zelf laten denken “wat wil je en hoe bereik je dit?”, Leuke workshopruimte, ontspannen sfeer en fijn om daadwerkelijk te kunnen oefenen.

workshop fotografie
workshop basisfotografie groningen
workshop kinderfotografie voor ouders
workshop fotografie

Door te zien leer ik het meest!

Dit is een veel gehoorde uitspraak en dat geldt ook zeker voor onszelf. Wij laten jullie tijdens de workshop zien hoe wij de dagelijkse dingen fotograferen, waar wij op letten en waar je om moet denken. We geven je duidelijke informatie, bruikbare en persoonlijke tips en aan het einde van de workshop laten we je niet zwemmen maar geven we je een thuisopdracht mee die we na het uitvoeren gaan bespreken zodat je ook voor je eigen situatie praktische tips krijgt.

Wanneer
Zaterdag 26 juni 2021
We geven deze workshop maar 1x per jaar. Geef je alvast op! Zo ben je zeker van een plekje.

Locatie
Harkstede (naast Groningen)

Aantal deelnemers
Wij geloven in persoonlijke aandacht waardoor er maximaal 10 deelnemers per workshop mee zullen doen. Zit de workshop vol, informeer dan naar de volgende datum.

Door wie
Annemiek Kinneging en Marjolein Roossien van Verwonder Fotografie
Lees meer over ons

Voor wie
Voor alle ouders die mooie foto’s van hun kinderen willen maken tijdens al die prachtige momenten in hun leven. Prachtige foto’s van je kinderen op vakantie, in de speeltuin, thuis spelend met lego, op de trampoline, de eerste keer op de fiets, voetballend, heerlijk tijdens al die mooie dagelijkse momentjes.

Investering
De investering voor de workshop bedraagt 95,-
Nadien kun je altijd nog onze hulp inschakelen in de Facebookgroep van deze workshop. Ook dan helpen we jou namelijk nog graag verder.

Aanmelden workshop kinderfotografie voor ouders

Meld je aan via info@verwonderfotografie.nl of via het aanmeldformulier. Je ontvangt van ons dan een bevestiging en een korte vragenlijst zodat we de workshop zoveel mogelijk bij jou en de andere  cursisten kunnen laten aansluiten. Is er bijvoorbeeld specifiek behoefte aan informatie rondom een bepaald onderwerp, dan zullen we hier extra tijd voor vrijmaken.