Lieve woorden van trotse ouders

geboorte martini ziekenhuis

Rianne

Geboortefotografie

“Geweldige fotografe, met prachtige foto’s en veel geduld. Neemt goed de tijd voor je. Wij zijn blij dat ze bij de bevalling aanwezig was!”

Trea

Geboortefotografie

“Een echte aanrader verwonderfotografie. Bij onze beide kinderen hebben we ze gehad en er zijn geen woorden te vinden die beschrijven hoe prachtig en waardevol deze foto’s/ filmpjes zijn. Niet alleen het resultaat mag er zijn maar marjolein en annemiek zijn beide ook echt geweldige mensen. Wat hebben wij veel steun gehad aan jullie liefdevolle woorden en tips. zowel voor als tijdens als na de bevalling. Nogmaals ontzettend bedankt voor al het moois wat jullie hebben vastgelegd. Veel liefs trea en marc”

geboortefotografie martini ziekenhuis Groningen
geboortefotografie in het OZG

Linda

Geboortefilm

“Ik had op een Facebook bericht gereageerd om een geboortefilm te laten maken, wat ben ik daar blij mee. De eerste 5minuten dacht ik even: oja er is iemand extra. Maar later heb ik het niet meer gemerkt! Wat hebben wij een ontzettend waardevolle geboortefilm ontvangen.
Ik kan alleen maar zeggen DOEN!! Het is een investering maar zoiets moois krijg je nooit!!”

Sheranie Lamein

Mama van Hidde

“Annemiek was bij onze hele lange bevalling! Ze heeft er wat voor over moeten hebben zo’n dag en nacht plus geen bevrijdingsdag voor haar, maar wat hebben wij een prachtige fotoreportage gekregen! Echt te wauw! Geen moment spijt gehad dat verwonder fotografie bij de geboorte van onze zoon was.”

geboortefotograaf bij keizersnede OZG

Marjolein

Geboortefotografie

“Wij hebben gekozen voor de geboortefotografie met een fantastisch resultaat! De foto’s zijn waanzinnig mooi.
Ik kan het iedereen aanraden, al die eerste momenten liggen vast, die krijg je nooit meer terug! Ik kijk regelmatig in ons prachtige album. Deze foto’s zijn voor ons heel waardevol.”

Bianca

Dag uit het leven van…

“Wij hebben een day in the life reportage laten maken door Annemiek! En gisteren hebben we het album ontvangen! Ik vindt dit zo waardevol en we zijn zo ontzettend blij met de prachtige beelden!!! Annemiek is een super lieve vrouw! Wij hebben amper haar aanwezigheid ervaren en zien dat ook terug in de fotos!
Bedankt voor deze mooie herinneringen in een prachtig album!!!! “

gezinsfotograaf Hasselt Overijssel
gezinsfoto's groningen

Janneke

Gezinsfotografie – mini-sessie

“Super bedankt voor de prachtige foto’s!! We zijn er ontzettend blij mee! Zo trots op ons mooie gezin, prachtig om foto’s van ons 4 samen te hebben! De foto’s zijn zo mooi en liefdevol!”

Caroline Bethlehem-van Der Woude

Mama van Jelle en verloskundige van Laif

“Marjolein heeft mijn bevalling vastgelegd. Dit deed ze op een hele zorgvuldige en professionele manier. Zowel in de voorbereiding en op het moment zelf zorgt ze ervoor dat je je helemaal op je gemak voelt. Mede hierdoor heb je niet het gevoel te worden vastgelegd en worden het mooie natuurlijke foto’s. Wat zijn we ongelooflijk blij met het resultaat en dankbaar voor deze mooie herinnering!”

geboortefotograaf martini Groningen

Camilla

Geboortefilm

“Tranen, tranen, tranen… wauw wat mooi! zo bijzonder sommige dingen kan ik mij niet eens herinneren. Echt een super mooi waardevol beeld zo! Dat hebben we samen mooi gedaan.”

Petra

Geboortefotografie

“Wij hebben op 26 maart 2015 ons eerste kindje gekregen. Wij hadden een newbornshoot besproken. Maar daar kwam halverwege de zwangerschap geboortefotografie bij!
Wat zijn wij onwijs blij met alle foto’s! Zowel van de geboorte en newborn!
Geboortefotografie is zo intens mooi en puur! Je partner kan zich richten op zijn barende vrouw/vriendin. En hoeft zich niet druk te maken om het maken van foto’s. Als vrouw zijnde ontbreken er vaak stukjes van de puzzel na je bevalling. Veel dingen ontgaan je of vergeet je. Maar dankzij de foto’s kan je elk moment van de meest bijzondere dag weer beleven de geboorte van je kindje ! Dat maken foto’s zo waardevol!”

geboortefotograaf Ommelander Ziekenhuis Groningen
Geboortefotografie OZG

Esmé

Geboortefotografie

“Al gauw waren we er over uit om de zwangerschap, geboorte en newborn vast te laten leggen door een fotograaf. Een dierbare herinnering van een heel bijzondere gebeurtenis in ons leven. We kwamen uit bij Verwonder Fotografie. Hun website sprak ons al erg aan en tijdens het kennismakingsgesprek werd het nogmaals bevestigd. Zij kwam erg professioneel over en hadden hele mooie voorbeelden, precies zo als wij het in gedachten hadden.
Annemiek is een super gezellig en leuk mens. Een fotografe naar ons hart.”
Wij zijn ontzettend blij dat we foto’s hebben laten maken door jou. Een foto zegt meer dan duizend woorden…. en dat is écht zo!
Bedankt voor alles!”

Carla Bos

Mama van Nick

“Wat zijn wij enorm blij met onze geboortereportage! prachtige foto’s om voor altijd te koesteren in een schitterend album! Wij hebben de aanwezigheid van Marjolein enorm op prijs gesteld! Soms alsof ze er niet was en soms met lieve bemoedigende woorden! Ook het contact voor en na de bevalling was erg professioneel, maar ook zeker gezellig! Wij zouden het zo weer doen!”

geboortefotograaf martini ziekenhuis

Esther

Geboortefotografie

”  Oooh wat blijft het prachtig om naar te kijken en ik ben zo zo blij dat we jou erbij hadden! En dat Marjolein bij ons thuis is geweest, mega waardevol❤️!  Als ik mensen spreek die nu ook zwanger zijn, raad ik hun echt aan om een geboortefotograaf in overweging te nemen!

Anita

Dag uit het leven van…

“De foto’s zijn echt geweldig! Wordt er helemaal blij van als ik ze zie en weer terug denk aan die super leuke dag. Wij vonden het leuk jou een dagje in huis te hebben en nu na te genieten van de super leuke, vooral niet standaard foto’s, die we er aan over hebben gehouden. “

gezinsfoto
geboortefotografie umcg

Bianca

Geboortefotografie

“Wij hebben verwonder fotografie gevraagd om de geboorte van ons derde kindje vast te leggen. En wat ben ik daar dankbaar voor. Zo mooi, zo puur. Kijk ze nog geregeld. Zo’n trots gevoel krijg ik dan weer. toppers zijn het! x”

Wil jij ook zo’n prachtige fotoshoot?