Lieve woorden van trotse ouders

Caroline Bethlehem-van Der Woude

Mama van Jelle en verloskundige van Laif

“Marjolein heeft mijn bevalling vastgelegd. Dit deed ze op een hele zorgvuldige en professionele manier. Zowel in de voorbereiding en op het moment zelf zorgt ze ervoor dat je je helemaal op je gemak voelt. Mede hierdoor heb je niet het gevoel te worden vastgelegd en worden het mooie natuurlijke foto’s. Wat zijn we ongelooflijk blij met het resultaat en dankbaar voor deze mooie herinnering!”

geboorte martini ziekenhuis

Marcella

Geboortefotografie

Het is vrijwel niet onder woorden te brengen hoe waardevol de geboortefoto’s van onze zoon voor ons zijn. Wat zijn we blij dat we onze twijfel over de aanwezigheid van een derde bij de bevalling hebben besproken en toch hebben gekozen voor geboortefotografie! We werden direct op ons gemak gesteld door het fijne kennismakingsgesprek. Door de concrete antwoorden op vragen en de warme begripvolle persoonlijkheden wisten we dat we er geen spijt van zouden krijgen. En dat is gebleken! Tijdens de bevalling hebben we vrijwel niets van de aanwezigheid van Marjolein gemerkt. De contactmomenten die er waren waren goed getimed en fijn. De bevalling duurde lang, maar Marjolein was erg geduldig. En wat zijn de foto’s prachtig geworden. Onze zoon is inmiddels 7 maanden en de foto’s worden alleen maar waardevoller. Het brengt de bijzondere momenten van de bevalling terug. Elke keer bekijken we ze weer met tranen in onze ogen. En dat geldt eigenlijk voor een ieder die we ze laten zien! Wij hadden de foto’s voor geen goud willen missen.

Trea

Geboortefotografie

“Een echte aanrader verwonderfotografie. Bij onze beide kinderen hebben we ze gehad en er zijn geen woorden te vinden die beschrijven hoe prachtig en waardevol deze foto’s/ filmpjes zijn. Niet alleen het resultaat mag er zijn maar marjolein en annemiek zijn beide ook echt geweldige mensen. Wat hebben wij veel steun gehad aan jullie liefdevolle woorden en tips. zowel voor als tijdens als na de bevalling. Nogmaals ontzettend bedankt voor al het moois wat jullie hebben vastgelegd. Veel liefs trea en marc”

geboortefotografie martini ziekenhuis Groningen

Marleen

Geboortefotografie

Ruim een jaar geleden liep ik over de kraammarkt in het WZA en zag daar Verwonderfotografie met hun stand staan. Er stond een grote poster met prachtige foto’s rondom verschillende geboortes. Ik kreeg de gelegenheid om in zo’n mooi boek te mogen kijken. Het zag er super mooi uit en wat waardevol leek mij dit.
Eenmaal thuis gekomen heb ik dit met mijn man besproken, hij was net als ik in eerste instantie wat sceptisch. Een ‘vreemde’ bij zo’n bijzonder en intiem moment als een bevalling. Maar we dachten zo iets moois maak je niet vaak mee.. We besloten dat een informatief gesprek van wat precies te verwachten nooit kwaad kon en ons ook tot niets zou verplichten.
De afspraak stond en we zijn op een doordeweekse avond op bezoek geweest. Er was alle tijd om vragen te stellen en we mochten nog meer werk zien rondom geboortefotografie. Het voelde eigenlijk gelijk goed.
Uiteindelijk besloten we om akkoord te gaan en ook bij onze bevalling een geboortefotograaf te doen. En wat zijn wij blij dat we dit hebben gedaan! Wat hebben we mooie foto’s gekregen. Als vrouw had ik sommige delen van de bevalling toch wat als een roes beleefd en door de foto’s kan ik dingen weer terug halen. Wat we ook erg mooi vonden is dat we een aantal dagen na de bevalling een compilatie kregen van een aantal foto’s die waren gemaakt, we waren allebei met tranen geroerd zo mooi vonden we het. Wanneer we nu in het fotoboek kijken, neemt je dit weer mee terug naar die bijzondere dag voor ons. Op de foto’s is zoveel liefde en emotie vastgelegd, dit had je zelf nooit kunnen vast leggen.
Wat ik erg prettig vond is dat er van te voren is afgesproken wat voor soort foto’s je wilt en van welke posities bijvoorbeeld niet. Ook wanneer je moet kiezen welke foto’s je wilt hebben en welke foto’s in het boek komen, is er alle tijd en wordt je hierin goed geadviseerd. En even terug komen op een ‘vreemde’ bij de bevalling, je merkt helemaal niet dat ze er is! Onze geboortefotograaf was echt op de achtergrond en liet ons in ‘ons’ moment.
Als wij ooit nog een kindje mogen krijgen, zullen we zonder twijfel direct weer kiezen voor verwonderfotografie!

Sheranie Lamein

Mama van Hidde

” Wat hebben we een prachtige fotoreportage gekregen! Ze hebben er wat voor over moeten hebben met zo’n lange bevalling, een dag en nacht, plus geen bevrijdingsdag. De fotoreportage, Echt te wauw! Geen moment spijt gehad dat verwonder fotografie bij de geboorte van onze zoon was.”

geboortefotograaf bij keizersnede OZG

Marjolein

Geboortefotografie

“Wij hebben gekozen voor de geboortefotografie met een fantastisch resultaat! De foto’s zijn waanzinnig mooi.
Ik kan het iedereen aanraden, al die eerste momenten liggen vast, die krijg je nooit meer terug! Ik kijk regelmatig in ons prachtige album. Deze foto’s zijn voor ons heel waardevol.”

Bianca

Dag uit het leven van…

“Wij hebben een day in the life reportage laten maken door Annemiek! En gisteren hebben we het album ontvangen! Ik vindt dit zo waardevol en we zijn zo ontzettend blij met de prachtige beelden!!! Annemiek is een super lieve vrouw! Wij hebben amper haar aanwezigheid ervaren en zien dat ook terug in de fotos!
Bedankt voor deze mooie herinneringen in een prachtig album!!!! “

gezinsfotograaf Hasselt Overijssel
Foetushouding

Jitske

Newbornlifestyle

Met de newborn lifestyle sessie heeft Marjolein van ons gezin en met name onze twee dochters mooie foto’s gemaakt. Ze staan er echt op zoals ze zijn. Beide dames van Verwonder fotografie zijn open en toegankelijk en kunnen goed met kinderen omgaan. Aanpassingen aan foto’s doen ze snel en ook antwoord op mails gaat snel. Wij zijn erg tevreden met het resultaat.

Leonie

Geboortefotografie

“Wij zijn de dames achter verwonder fotografie voor altijd dankbaar. Wat hebben zij een prachtige fotoreportage gemaakt van onze bevalling. Op elke foto kun je de kracht en de emotie zien. Echt prachtig!”

geboortefotograaf martini Groningen

Petra

Geboortefotografie

“Wij hebben op 26 maart 2015 ons eerste kindje gekregen. Wij hadden een newbornshoot besproken. Maar daar kwam halverwege de zwangerschap geboortefotografie bij!
Wat zijn wij onwijs blij met alle foto’s! Zowel van de geboorte en newborn!
Geboortefotografie is zo intens mooi en puur! Je partner kan zich richten op zijn barende vrouw/vriendin. En hoeft zich niet druk te maken om het maken van foto’s. Als vrouw zijnde ontbreken er vaak stukjes van de puzzel na je bevalling. Veel dingen ontgaan je of vergeet je. Maar dankzij de foto’s kan je elk moment van de meest bijzondere dag weer beleven de geboorte van je kindje ! Dat maken foto’s zo waardevol!”

Janneke

Geboortefotografie

“Tijdens de zwangerschap van ons tweede kindje hebben wij enorm getwijfeld over geboortefotografie. Een fotograaf tijdens zo’n intiem moment, zaten we daar wel op te wachten? Onze verloskundige, zelf net bevallen met Verwonder fotografie erbij, gaf tijdens het geboortegesprek aan dat we het echt moesten doen als we twijfelden! Dat je totaal geen hinder hebt van een extra persoon (met camera) bij de bevalling.
Wat heeft ze gelijk gehad! Wat zijn wij ongelofelijk dankbaar voor alle prachtige foto’s! Zo waardevol om dit intieme moment te kunnen herbeleven en erover na te kunnen praten..”

geboortefotograaf meerstad
Geboortefotografie OZG

Esmé

Geboortefotografie

“Al gauw waren we er over uit om de zwangerschap, geboorte en newborn vast te laten leggen door een fotograaf. Een dierbare herinnering van een heel bijzondere gebeurtenis in ons leven. We kwamen uit bij Verwonder Fotografie. Hun website sprak ons al erg aan en tijdens het kennismakingsgesprek werd het nogmaals bevestigd. Zij kwam erg professioneel over en hadden hele mooie voorbeelden, precies zo als wij het in gedachten hadden.
Wij zijn ontzettend blij dat we foto’s hebben laten maken. Een foto zegt meer dan duizend woorden…. en dat is écht zo!”

Carla Bos

Mama van Nick

“Wat zijn wij enorm blij met onze geboortereportage! prachtige foto’s om voor altijd te koesteren in een schitterend album! Wij hebben de aanwezigheid van Marjolein enorm op prijs gesteld! Soms alsof ze er niet was en soms met lieve bemoedigende woorden! Ook het contact voor en na de bevalling was erg professioneel, maar ook zeker gezellig! Wij zouden het zo weer doen!”

geboortefotograaf martini ziekenhuis

Esther

Geboortefotografie

”  Oooh wat blijft het prachtig om naar te kijken en ik ben zo zo blij dat we jou erbij hadden! En dat Marjolein bij ons thuis is geweest, mega waardevol❤️!  Als ik mensen spreek die nu ook zwanger zijn, raad ik hun echt aan om een geboortefotograaf in overweging te nemen!

Anita

Dag uit het leven van…

“De foto’s zijn echt geweldig! Wordt er helemaal blij van als ik ze zie en weer terug denk aan die super leuke dag. Wij vonden het leuk jou een dagje in huis te hebben en nu na te genieten van de super leuke, vooral niet standaard foto’s, die we er aan over hebben gehouden. “

gezinsfoto
keizersnede tjongerschans

Tessa

Geboortefotografie

“Wij hebben dankzij de dames van Verwonder Fotografie een prachtig aandenken van de geboorte van onze tweede zoon! De geboorte reportage is prachtig geworden. Kundige fotografen met het hart op de juiste plek, waarbij je je heel snel op je gemak voelt. Ze zijn zorgvuldig in hun werk, prettige communicatie en korte lijntjes. Ze denken met je mee en zetten zich voor de volle 100% in. De passie voor het vak spat van de foto’s af, wij zijn er heel erg blij mee.”

Wil jij ook een prachtige fotoshoot?