Bij de allereerste ‘ontmoet de geboortefotograaf’ mogen wij een prachtig cadeau verloten. Namelijk een mooie 3d/4d echo. Soms had ik (Marjolein) wel een luikje willen hebben in mijn buik om zo eventjes naar binnen te kunnen kijken en misschien maakt dat een echo ook wel zo speciaal. Er zijn slechts een aantal momenten waarop je namelijk echt even je kindje kunt bewonderen en kunt zien groeien. Van klein mini mensje met de eerste echo tot steeds meer echt een kindje met alles erop en eraan. Kom langs bij de eerste ‘ontmoet de geboortefotograaf’ informatie avond en doe mee aan de verloting voor de gratis echo!
Maar niet zonder Angeliek van Mia Stella te laten vertellen over haar mooie werk. 

Mia Stella

Ik ben Angeliek Visser, bijna 16 jaar verloskundige en 8 jaar echoscopiste.
Ik heb de afgelopen 15 jaren zelf een verloskundigenpraktijk gehad met 3 andere maten, waarin ik prachtige leerzame jaren heb beleefd.
Naast de verloskundige zorg van spreekuren en diensten, trekken de echoscopie, het klieven van tongriempjes/lipbandjes, Centering Pregnancy en de anticonceptiezorg mij enorm aan.
Vanaf september 2018 heb ik de keuze gemaakt om te stoppen met de praktijk en een balans te zoeken in alles wat ik leuk vind om te doen.
Ik heb mijn Echopraktijk Mia Stella een boost gegeven en ben verder gegaan met “Mia Stella”.

Wat is je missie

Het geeft mij energie om de zwangere en haar partner, met eventuele andere kinderen, bij te mogen staan; tijdens een (pret)echo, op het spreekuur of tijdens een tongriempje klieven.
Ik wil graag in alle rust mijn zorg kunnen geven, in een huiselijke sfeer met aandacht & tijd voor de mensen. Een echo mag een feestje zijn en een consult op een fijne liefdevolle manier die bij de situatie past.
Mijn droom is dat ik met Mia Stella vele prachtige werkzame jaren mag beleven en dat mensen me weten te vinden als ze mijn hulp kunnen gebruiken.

 
Echo’s, tongriempje & anti-conceptie

* U kunt bij mij terecht voor echoscopie vanaf 6,5 week van de zwangerschap, ook de medische echo’s zoals termijn, bloedverlies, groei, ligging (vergoeding vanuit alle zorgverzekeraars). Bij ongerustheid, een geslachtsbepaling en/of 2/3/4D echoscopie sta ik ook graag voor u klaar.

* Mocht er sprake zijn van een te strak tongriempje/lipbandje bij u pasgeboren baby, kom ik voor een consult bij u thuis zodat moeder & kind geen extra prikkels hoeven te verwerken.

* Ook voor het plaatsen/verwijderen/vervangen van een spiraaltje of Implanon staafje kunt u bij mij terecht.

Geboortefotografie

Ik mocht tot nu toe één keer samenwerken met Verwonder Fotografie. Dit was tijdens een prachtige badbevalling.
De foto’s die ik heb gezien waren zo bijzonder mooi genomen dat ik gelijk een flashback naar de baring had qua gevoel. Schitterend!!

Als ik een baring mag begeleiden, maak ik graag veel detail foto’s.
Ik hou zelf erg van fotografie en waardevolle herinneringen vastleggen.
Dus als er geen fotograaf is, doe ik het met veel plezier.
Maar ik laat het graag over aan de geboortefotograaf zodat ik alle aandacht voor de baring kan hebben.

Speciaal voor jou

Wil jij graag weten of het een meisje of jongen wordt?
En mij helpen om de NUB-theorie bij 13 weken te leren?

Dan bied ik bij 13 weken én 16 weken een echo aan voor de prijs van 1, namelijk €35,-!

Weet me te vinden via www.miastella.nlof bel naar 06-28 87 03 05.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *