mini-sessie gezinsfotografie
fotoshoot gezin drenthe
Borstvoedingsfoto groningen

Mini-sessies: gezinsfotografie

Een fotoshoot met je gezin als waardevolle herinnering van jullie liefde en jullie onderlinge band. Samen even de tijd stil zetten, het gewone waarderen en samen even genieten met als resultaat een prachtige foto van jullie gezin.
Zo’n cliché maar de tijd gaat zo snel met kinderen en wanneer staan jullie als gezin nou echt mooi spontaan op de foto? Ik geloof in een fotoshoot waarin we in een ongedwongen sfeer echte gezinsfoto’s te maken. Foto’s waarvan je een lach op je gezicht krijgt en waarin je de liefde voor elkaar kunt voelen. Herinneringen, welke je door de foto’s keer op keer opnieuw beleeft. Jullie genieten van het moment en vooral van elkaar waardoor je het plezier en de onderlinge band terug kunt zien die er is binnen het gezin.

We spreken af op een mooie buiten locatie en gaan samen genieten. Door korte uitnodigingen (opdrachtjes of vragen) wordt het voor het hele gezin een fijn en gezellig moment. Voor de kinderen is het daardoor een feestje en ook voor de volwassenen blijkt het keer op keer echt een leuk en waardevol moment samen met de kinderen.

Gezinsfotoshoot inplannen

 

Waarom gezinsfoto’s laten maken?

Om mijn kinderen later te kunnen laten zien hoe belangrijk het is om dingen vast te laten leggen. Zodat je terug kan kijken op de tijd die je gehad hebt als kind

 Anastasia

Laat je inspireren door de woorden van andere gezinnen
Fotograaf drenthe
Gezinsfotograaf Assen
Zwangerschapsfotoshoot drenthe

Kosten

Wat is het iedere keer weer genieten en plezier hebben met de gezinnen. 
Het half uurtje is zo voorbij en juist omdat we zoveel plezier hebben verrast het me iedere keer weer hoeveel toffe en waardevolle foto’s ik kan maken voor jullie. 
Onderstaande collecties zijn opgebouwd uit een fotoshoot van een half uur en daarbij inbegrepen een x-aantal digitale bestanden. 

  • Lovely, 30 minuten, alle foto’s uit de galerij als digitaal bestand – 275,-
  • Happiness, 30 minuten, 10 foto’s als digitaal bestand – 155,-

In de galerij plaats ik minimaal 25 foto’s.
Zou je nadien extra foto’s willen afnemen dan zijn de kosten voor een los fotobestand 15,- per stuk. 

Lieve woorden van anderen

review els

Els

Wauw dames van Verwonder fotografie. Bedankt voor de mooie foto’s en de leuke ervaring. Wat fotograferen jullie op een bijzondere manier. Super ontspannen en geweldig met onze kids.

review annemargreet

Annemargreet

Leuke foto’s met echte emotie! een stukje real life in a shot. We worden nog verliefder dan we al waren. Toch gelukt om een redelijk eerlijke selectie te maken (al winnen de kleintjes het altijd) Heel, heel ,heel erg bedankt dames!

review tjitske

Tjitske

Wauw!!! Wat zijn ze ontzettend gaaf geworden. Na flinke koehandel komen we uiteindelijk uit op 10 foto’s. Het was lastig kiezen tussen alle prachtige foto’s.

Laat jij je gezin vastleggen in 2024?

Enkele keren per jaar plan ik een dag in voor het laten vastleggen van jouw gezin, jouw zwangerschap of bijvoorbeeld je kinderen. 
Ik plan een moment in het voorjaar én in het najaar waar we op een mooie buitenlocatie in Drenthe prachtige herinneringen zullen vastleggen.

Minisessie 2024

  • Zaterdag 11 mei 2024

Ben jij erbij tijdens één van de minisessie dagen? Tof!! Super waardevol om jouw gezin vast te leggen. Meld je aan via het contact formulier hiernaast. 

Gouden uurtje

Daarnaast fotografeer ik heel graag tijdens het gouden uurtje op de heide in Drenthe. Je foto’s krijgen zo’n mooie gouden gloed mee en de avonden zijn altijd heerlijk ontspannen. Meld je hiervoor aan via onderstaand contact formulier én krijg een seintje wanneer er een mooie avond voorspeld wordt. 

  • Op voorinschrijving, stuur mij een mailtje bij interesse dan plannen we samen een moment als de weersvoorspellingen goed zijn!

 

Last-minute sessie

Soms geeft de agenda ruimte voor een extra minisessie moment.
Hou hiervoor mijn social media in de gaten.

Aanmelden minisessie 2024

gezin fotoshoot
Gezinsfotograaf assen
gezinsfotoshoot drenthe
zwangerschapsfotoshoot drenthe
gezinsfotoshoot assen

Interesse in een mini-sessie?

Via het formulier kun je contact met mij opnemen.