mini-sessie gezinsfotografie
fotoshoot Drenthe
gezinsfotograaf groningen

Mini-sessies: gezinsfotografie

Een fotoshoot met je gezin als waardevolle herinnering van jullie liefde en jullie onderlinge band. Samen even de tijd stil zetten, het gewone waarderen en samen even genieten met als resultaat een prachtige foto van jullie gezin.
Zo’n cliché maar de tijd gaat zo snel met kinderen en wanneer staan jullie als gezin nou echt mooi spontaan op de foto? Ik geloof in een fotoshoot waarin we in een ongedwongen sfeer echte gezinsfoto’s te maken. Foto’s waarvan je een lach op je gezicht krijgt en waarin je de liefde voor elkaar kunt voelen. Herinneringen, welke je door de foto’s keer op keer opnieuw beleeft. Jullie genieten van het moment en vooral van elkaar waardoor je het plezier en de onderlinge band terug kunt zien die er is binnen het gezin.

We spreken af op een mooie buiten locatie en gaan samen genieten. Door korte uitnodigingen (opdrachtjes of vragen) wordt het voor het hele gezin een fijn en gezellig moment. Voor de kinderen is het daardoor een feestje en ook voor de volwassenen blijkt het keer op keer echt een leuk en waardevol moment samen met de kinderen.

Investering

Voor alle minishoots werken wij met 3 collecties inclusief digitale bestanden.

 • Lovely, 30 minuten, alle foto’s uit de galerij als digitaal bestand – € 275,-
 • Happiness, 30 minuten, 10 foto’s als digitaal bestand – € 155,-
 • Joyfull, 20 minuten, 5 foto’s als digitaal bestand – € 95,-

Lieve woorden van anderen

review els

Els

Wauw dames van Verwonder fotografie. Bedankt voor de mooie foto’s en de leuke ervaring. Wat fotograferen jullie op een bijzondere manier. Super ontspannen en geweldig met onze kids.

review annemargreet

Annemargreet

Leuke foto’s met echte emotie! een stukje real life in a shot. We worden nog verliefder dan we al waren. Toch gelukt om een redelijk eerlijke selectie te maken (al winnen de kleintjes het altijd) Heel, heel ,heel erg bedankt dames!

review tjitske

Tjitske

Wauw!!! Wat zijn ze ontzettend gaaf geworden. Na flinke koehandel komen we uiteindelijk uit op 10 foto’s. Het was lastig kiezen tussen alle prachtige foto’s.

Data 2022

Enkele keren per jaar plannen wij een dag in voor de gezinsfoto’s. Veelal in het voorjaar en in het najaar op een mooie buitenlocatie. Of tijdens het gouden uurtje op de heide in Drenthe. Bij slecht weer maken we gebruik van de back-up datum zodat we altijd direct een uitwijk mogelijkheid hebben.

Gezinsfoto’s

 • Data 2022:
  Zaterdag 14 mei (Tip! cadeau om te geven voor moederdag of vaderdag)
  Zaterdag 15 oktober (Lekker in de herfstvakantie)
 • Last-minute sessie; Soms geeft de agenda ruimte voor een extra minisessie ochtend. Hou hiervoor de socials in de gaten.

Gouden uurtje

 • Op voorinschrijving, stuur mij een mailtje bij interesse dan plannen we samen een moment als de weersvoorspellingen goed zijn!
gezin fotoshoot
mini-sessie gezinsfotografie
mini-sessie gezinsfotografie
mini-sessie gezinsfotografie

Interesse in een mini-sessie?

Via het formulier kun je contact met mij opnemen.


  Vrijdag 22 oktober 2021Overig