gezinsfotoshoot minisessie familiefoto gezinsfoto drenthe

Minisessie 2023

‘dat moeten we binnenkort echt inplannen hoor!’  Tot er ineens meerdere jaren voorbij zijn en die laatste gezinsfoto’s alweer een (te) lange tijd geleden zijn. 
Ik maakte me er zelf ook ‘schuldig’ aan. Ik zag Tess (mijn dochter) ineens op onze laatste foto’s met nog wisselende tanden, een tijd die gevoelsmatig alweer even achter ons ligt. Natuurlijk maak ik zelf ook foto’s maar echt foto’s met z’n allen… dat lukt zelf toch wat minder makkelijk (en helemaal niet de spontane knuffel momentjes die ik zo mooi vind om terug te zien). Ik ontving de foto’s al snel in mijn mailbox en het raakte me, wat is het heerlijk om ons gezin terug te zien op de foto’s! De liefde voor elkaar en de geniet momentjes. 

Misschien herken je jezelf in bovenstaande? Ik gun jou zo hetzelfde gevoel als je je mailbox opent met de foto’s waarop je de liefde en verwonder momentjes terug zien van jouw gezin. Niet langer uitgesteld maar gedaan.

Laat het invullen van de vragenlijst hiernaast het eerste stapje zijn! Ik sluit heel graag aan bij jouw wensen en inventariseer a.d.v. dit formulier graag waar de voorkeuren liggen voor het inplannen van zo’n heerlijke minisessie dag. Je wordt als eerste op de hoogte gehouden van de minisessie(s) van jouw voorkeur. 

Wie weet zien we elkaar binnenkort voor die waardevolle herinneringen van jouw gezin! 

Wie van zijn herinneringen kan genieten, leeft tweemaal!

Marjolein Roossien
Libelkleuven 17
9403 ZD Assen
T: 06 – 575 83 272
gezinsfotoshoot assen
Zwangerschaps fotoshoot drenthe
Familie fotograaf Assen
fotoshoot Drenthe
Gezinsfoto drenthe

Minisessie van jouw voorkeur

Let op: Door dit formulier in te vullen meld je je nog niet direct aan maar zal je al eerste op de hoogte worden gebracht van mogelijk nieuwe data.