Newborn


Na (veelal) negen maanden in de buik is het eindelijk tijd om jullie kindje te bewonderen. Een prachtig wondertje, zo uniek en zo eigen. Nu al met zo’n eigen karaktertje en gezichtje. Als er één cliché waar is dan is het wel dat je kindje zo snel veranderd die eerste weken, de tijd vliegt voorbij. Dat hele kleine dat kun je je al snel niet meer voorstellen. Je baby die heerlijk op je borst ligt te slapen en dat kleine handje dat jouw vinger stevig vast pakt.

Wij bieden 2 verschillende newborn reportages aan:
Newborn Lifestyle; is er een tijd waarin je meer foto’s maakt van je kindje dan de eerste weken na de geboorte? Uit ervaring weten wij van niet. Hoe fantastisch is het om de prachtige momenten van de kraamperiode ook echt mooi vastgelegd te hebben. Prachtige details van jullie kindje die zo snel veranderd. En juist die liefdevolle momenten tussen ouder(s) en de kleine zijn zo waardevol om op terug te kunnen blikken.
Een reportage die jullie kersverse gezin laat zien en de liefde die er onderling is. Je partner die geniet van zijn zoon of dochter en een ouder die heerlijk knuffelt met de kleine. De details in jullie woning en het kamertje van jullie kindje. Foto’s op een ongedwongen manier waarin we een paar uurtjes meegenieten van jullie geluk en de emoties.

Newborn geposeerd: In onze daglichtstudio zetten we samen de tijd even stil. We leggen het unieke van jullie kindje vast. Foto’s van jullie baby die tijdloos en krachtig zijn door hun eenvoud. We zullen alle tijd nemen om de liefde binnen het gezin te laten zien. Foto’s van jullie nieuwe gezin die liefdevol en vol emotie zijn. Jullie trots en dankbaarheid samen met jullie pasgeboren wondertje.

Kom je verwonderen, laat je ontroeren en geniet van je pasgeboren baby!

Wil je een newbornreportage laten maken dan is het handig om ons dit op tijd te laten weten, boek de reportage tijdens je zwangerschap zodat je zeker bent van een plekje. Wij kunnen dan rondom je uitgerekende datum rekening houden met jullie reportage in onze agenda Je ontvangt van ons een uitgebreide welkom gids met alle informatie rondom de reportage en we bespreken jullie wensen zodat alles van te voren duidelijk en goed geregeld is.

Investering
Voor alle reportages werken wij met volledige collecties inclusief een album en digitale bestanden. De volledige collecties kun je bij ons opvragen, de basis collectie begint bij € 295,-
Inbegrepen voor de basis collectie:
* overleg over de wensen en mogelijkheden voor de reportage
* professioneel nabewerkte selectie van beelden in een online galerie
* een prachtig album van 20x 20cm met ruimte voor 6 foto’s en deze 6 foto’s ook als digitaal bestand
* bestelsessie waarin we jullie wensen voor het eindresultaat omzetten naar een persoonlijk voor jullie ontwikkelt eindproduct
* een reportage kan altijd in meerdere termijnen worden voldaan.
* Voor deze reportages maken we binnen 21 dagen na de geboorte ruimte in onze agenda

Voor het boeken van een geposeerde newbornreportage kun je ons hier bereikenWat een onbetaalbare herinnering aan deze bijzondere periode!


Ohhhh wauw!!! wat super mooi, die kleine voetjes ook. Wat hebben jullie hem mooi natuurlijk vast gelegd, echt prachtig!


Wauw! Dit is echt prachtig! Wat een mooie foto’s en bedankt dat we al zo snel wat foto’s te zien krijgen.