Newborn fotoshoot drieling

Na de geboortereportage kwamen we voor de newborn fotoshoot van de drieling bij hen thuis in Veendam (Groningen). Als je het mooie geboorteverhaal, waarin we ook vertellen dat de zwangerschap geen vanzelfsprekendheid was, nog niet hebt gelezen dan moet je hier echt even klikken! Toen de baby’s fijn thuis waren en iedereen weer fit was kwamen we samen langs voor de newborn fotoshoot van de drieling.

De drieling heeft eerst een aantal weekjes in het ziekenhuis in Emmen gelegen. Daar waren ze al snel van de extra ademondersteuning af, hebben ze leren drinken, zijn ze flink gegroeid en toen mochten ze fijn naar huis. Claudia is gek op haken en borduren en alles was helemaal klaar voor de thuiskomst van de drie kindjes. We maakten een afspraak voor het maken van newbornfoto’s van de drieling. Helaas werd Nora toen ziek en hebben we de fotoshoot nog even uitgesteld. De gezondheid van de kindjes gaat altijd voor.

Tijdens de newborn fotoshoot hebben we heerlijke geniet momentjes vastgelegd. We hebben de drieling op het grote bed bij elkaar gelegd. Nora tussen haar beide broers in. Een prachtig gezicht, dat wijze snoetje omringd door haar twee heerlijk slapende broers. Het was tijd voor de voeding en dat was echt teamwork. Achter elkaar aan verschonen, flesjes met nog afgekolfde melk warm maken en samen werd de drieling tegelijk gevoed. Wat een feestje deze newbornshoot!

newborn fotoshoot drielingnewborn fotoshoot drieling  Newborn fotoshoot Veendam Newborn fotoshoot groningen Newborn fotoshoot groningen Newborn fotoshoot Veendam Newborn drieling

Bedankt voor de mooie reportages die jullie van ons gemaakt hebben in 2019! Super blij mee. Daar gaan we in 2020 en de jaren die erop volgen zeker nog van nagenieten!

Newborn lifestyle fotoshoot

Wil jij ook zo’n prachtige fotoshoot?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *