Workshop newbornfotografie | Noord Nederland

 

Wat was het vandaag een onwijs leuke en leerzame dag! Ik wil jullie bedanken voor alle informatie en deze ervaring ik heb er van genoten en ben zeker 10 stappen verder in de goede richting gekomen!

De tijd even stilzetten met een newbornreportage en alle details vangen van zo’n pasgeboren wondertje. Wij genieten hier elke sessie weer enorm van. Voor de gezinnen worden de foto’s gekoesterd en aangevuld wanneer er een broertje of zusje geboren wordt. Word jij van een newbornshoot ook zo gelukkig maar zou je je newbornfotografie naar een volgend level willen tillen? Dan ben je bij onze newborn workshop op de juiste plek. Wij gaan je alles, maar dan ook echt alles vertellen wat je moet weten om prachtige newbornshoots te verzorgen. We gaan het hebben over poseren, licht, wakkere baby’s, wat als het niet zo loopt als jij wilt, wat heb je nodig, hoe maak je nou die ene gave foto en nog zoveel meer. Je kan al je vragen stellen en we helpen je graag verder op vlakken waar jij meer van wilt weten.

Door wie:

Wij (Marjolein & Annemiek) hebben jarenlange ervaring in het vak en hebben honderden newbornsessies verzorgt. Zelf zijn wij tot ons niveau gekomen door workshops van nationale en internationale collega’s te volgen en heel veel newbornshoots te verzorgen. Wij vinden het heerlijk om onze passie te delen om zo onze kennis over te dragen en de groei te zien van de cursisten. Wij hebben geen geheimen en je kan ons alles vragen. Wij helpen je graag op een positieve manier verder met jouw fotografie.

Planning:

We beginnen de dag met een fijn welkom en beginnen met de basis waarin we een antwoord zullen vinden op onderstaande vragen
* Hoe begin je met newbornfotografie en wat heb je nodig voor een newbornshoot?
* Wat heeft een newborn baby nodig?
* Wat hebben de ouder(s) en eventuele broertjes/zusjes nodig?
* Hoe poseer ik een pasgeboren baby?
* Hoe maak ik efficient gebruik van het beschikbare licht?
* Wat als het kindje wakker is?
* Wat kan ik vragen voor mijn fotografie?
* Welke bewerking geef ik mijn foto?

Door te zien leer ik het meest!

Dit is een veel gehoorde uitspraak en dat geldt ook zeker voor ons zelf. Wij laten jullie tijdens de workshop zien hoe wij een newbornshoot verzorgen. Je zult de posing zien en hoe wij van de ene pose naar de andere pose overgaan. Het gebruik van wraps en vooral hoe je het aanwezig licht voor je kunt laten werken. Je kan tijdens deze sessie al je vragen stellen en zelf natuurlijk ook fotograferen!

Details op een rijtje

  • Vrijdag 10 mei in Peize
  • Inloop vanaf 09.45u en starten om 10.00u
  • Afronding rond 16.00u maar laten jou niet de deur uit gaan met onbeantwoorde vragen
  • Inclusief een heerlijke lunch
  • Meekijken tijdens een newbornshoot

Investering:

De investering voor de workshop bedraagt € 350,- Voor deze investering ontvang je de informatie om jouw newbornfotografie naar een hoger level te tillen. Nadien kun je altijd nog onze hulp inschakelen in de facebookgroep van deze workshop. Ook dan helpen we jou nog graag verder. Meld je aan via info@verwonderfotografie.nl Je ontvangt van ons een bevestiging en een korte vragenlijst zodat we de workshop zoveel mogelijk bij de cursisten kunnen laten aansluiten. Is er bijvoorbeeld specifiek behoefte aan informatie rondom posing dan zullen we hier extra tijd voor vrijmaken ook tijdens de newbornshoot. Wij gaan er vanuit dat je de basis van je camera begrijpt en beheerst. Je hoeft nog geen ervaring te hebben met newbornfotografie maar het helpt wel mee wanneer je al een keer een pasgeboren baby hebt gefotografeerd en weet welke aspecten jouw grootste uitdaging zijn.

 

Marjolein en Annemiek; echt ontzettend bedankt voor deze leerzame workshop. Ik heb gisteren zoveel geleerd van jullie verhalen en tips. En ik vond het geweldig om zelf ook foto’s te mogen maken van twee prachtige newborns. Dankzij jullie heb ik het gevoel dat ik nu beter weet waar ik heen wil met de fotografie en hoe ik het ga aanpakken. Bedankt daarvoor!

 
newborn workshop
newbornfotografie workshop

newbornfotografie workshop

*prijzen excl. btw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *