Newborn fotoshoot van Gijs in Peize -Newborn fotograaf Drenthe

Even heerlijk thuis meegenieten van die eerste bijzondere weken na de geboorte van hun derde zoontje.

Na de fijne newborn fotoshoot kwamen we een paar dagen later in Peize voor de newborn lifestyle fotoshoot. We kwamen met z’n tweeën omdat we een paar behind the scenes filmpjes hebben opgenomen om jullie een kijkje te geven hoe we werken tijdens een lifestyle fotoshoot.

Broers samen op de foto

Bij binnenkomst was mama Gijs nog even aan het voeden en konden Joep en Sepp rustig aan ons wennen. Twee vrouwen met een grote camera dat moest wel even onderzocht worden. En zo mooi om te zien hoe uniek kindjes zijn. Hoe Joep en Sepp beide hun eigen manier hiervoor hadden. Joep maakte heel stilletjes met duplo zijn eigen fotocamera. Maar wij mochten vooral geen aandacht aan hem besteden want dan kroop hij snel achter zijn speelgoed. Sepp ging juist op onderzoek uit en was lekker aan het kijken hoe hij onze aandacht kon vangen. Met duplo blokjes gooien en daarmee lawaai maken leek hem wel een goede optie maar rond racen door de kamer op zijn loopauto was toch de beste optie.

Newborn fotoshoot

We begonnen de sessie na de eerste kennismaking met Gijs in de box waarna we met elkaar naar de grote slaapkamer verhuisden. Speelgoed mee en met z’n allen op het grote bed. En ja dan kan je als fotograaf heel veel wensen hebben om de drie jongens samen vast te leggen. Stiekem vinden wij de foto’s waarbij Gijs lekker op het grote bed ligt en zowel Joep als Sepp met hun speelgoed in de achtergrond aan het spelen zijn heel gaaf worden. Gewoon lekker allen zichzelf en in hun eigen fantasie wereld.
Gijs had een prachtige wieg en al snel vielen zijn oogjes dicht en lag hij heerlijk tevreden in zijn mooie wieg te slapen. Joep & Sepp kwamen nieuwsgierig even kijken.

Gezinsfoto’s

Daarna nog met het hele gezin op de foto en een paar prachtige foto’s van Gijs zijn mooie snoetje. Ingepakt in een mooie doek.
Het is zo mooi om vervolgens te zien hoe kindjes zich uitrekken wanneer ze weer alle vrijheid hebben. De meest leuke snoetjes komen dan voorbij.
We ronden de sessie beneden op de bank af waar Joep vol trots met zijn pasgeboren broertje op schoot zit. Dat trotse snoetje zegt genoeg 🙂

Judith, Jeroen, Joep, Sepp & Gijs het was een fijne week waarin we prachtige herinneringen hebben vastgelegd.
Zowel tijdens de newborn fotoshoot als de lifestyle fotoshoot. Het was genieten om de eigenheid van de kindjes vast te leggen.
Wij wensen jullie meer dan geluk!

Heb jij ook interesse in een newborn lifestyle fotshoot bij jullie thuis?
Reserveer al in je zwangerschap om zeker te zijn van een plekje via info@verwonderfotografie.nl

 

Newborn lifestyle 

Wil jij ook zo’n prachtige fotoshoot?