Newbornfotograaf groningen
Newborn fotoshoot drenthe
borstvoeding fotoshoot

Newbornlifestyle

Newborn Lifestyle; is er een tijd waarin je meer foto’s maakt van je pasgeboren kindje dan de eerste weken na de geboorte? Hoe fantastisch is het om de prachtige momenten van de kraamperiode ook echt mooi vastgelegd te hebben. En juist die liefdevolle momenten tussen ouder(s) en de kleine zijn zo waardevol om op terug te kunnen blikken. Na (veelal) negen maanden in de buik is het eindelijk tijd om jullie kindje te bewonderen. Een prachtig wondertje, zo uniek en zo eigen. Nu al met zo’n eigen karaktertje en gezichtje. Als er één cliché waar is dan is het wel dat je kindje zo snel veranderd die eerste weken, de tijd vliegt voorbij. Dat hele kleine dat kun je je al snel niet meer voorstellen. Je baby die heerlijk op je borst ligt te slapen en dat kleine handje dat jouw vinger stevig vast pakt.
Een newbornfotoshoot die jullie kersverse gezin laat zien, de liefde die er onderling is en de prachtige details van jullie kindje die zo snel veranderd. Je partner die geniet van zijn zoon of dochter en een ouder die heerlijk knuffelt met de kleine. De details in jullie woning en het kamertje van jullie kindje. Foto’s op een ongedwongen manier waarin we een paar uurtjes meegenieten van jullie geluk en de emoties.

Kosten newborn fotoreportage

Voor alle reportages werk ik met een volledige collectie inclusief een album en digitale bestanden. Een newbornlifestyle of kraamreportage kun je in je zwangerschap alvast reserveren op basis van je uitgerekende datum. Ben je al bevallen? Neem vooral contact op om te informeren naar de ruimte in mijn agenda.  Na de geboorte van jullie kindje plannen we samen de newborn fotoshoot in.

Basiscollectie á 295,-

  • Overleg over de wensen en mogelijkheden voor de reportage
  • Newborn reportage in de eerste weken / periode na de geboorte waarin ik de tijd voor jullie neem.  
  • Professioneel nabewerkte selectie van beelden in een online galerij
  • Een prachtig album van 20x 20cm met ruimte voor 10 foto’s en deze 10 foto’s ook als digitaal bestand
  • Adviesgesprek waarin we jullie wensen voor het eindresultaat omzetten naar een persoonlijk voor jullie ontwikkelt eindproduct

Heb je in je zwangerschap de newbornsessie reeds gereserveerd? Ik maak binnen 21 dagen na de geboorte ruimte in mijn agenda zodat we samen heerlijk uit kunnen kijken naar zo’n mooie en waardevolle fotoshoot. 

Lieve woorden van anderen

review maaike

Maaike

Prachtig! Wat een heerlijke foto’s. Wat een liefde straalt er van de foto’s af en prachtig die details van de kleine. Dankjewel voor het vastleggen van onze liefde binnen ons gezin! Wij genieten er enorm van! Wat een rijkdom!

Hester

Geweldig! Ontzettend bedankt! Wat een prachtige foto’s en geweldig filmpje! Enorm bedankt, heb hem al zeker 10x gezien!

Francien

Wauw wat geweldig!! Heerlijk al die mooie knuffelmomentjes en die foto van zijn grapje, heerlijk! Oooh en die foto van ons vieren,      GE WEL DIG!!!

newbornfotograaf Groningen
newborn lifestyle verwonder fotografie
newborn lifestyle verwonder fotografie
newbornfotoshoot drenthe

Interesse in newbornlifestyle?

Wil je een newbornshoot laten maken dan is het handig om ons dit op tijd te laten weten, boek de reportage tijdens je zwangerschap zodat je zeker bent van een plekje. Wij kunnen dan rondom je uitgerekende datum rekening houden met jullie reportage in onze agenda.  We bespreken jullie wensen zodat alles van te voren duidelijk en goed geregeld is.

    Wanneer kunnen we je het beste bereiken?