Een geboortefotograaf bij de bevalling

Ik kan me heel goed voorstellen dat het best spannend is om een geboortefotograaf uit te nodigen bij de geboortedag van jouw kindje. Het is toch een intiem moment.  Tegelijk lijkt het jou misschien juist wel heel waardevol om terug te kunnen blikken. Een terugblik op alle emoties, alle gebeurtenissen en dat eerste moment als je je kindje ontmoet. Als geboortefotografes van Verwonder Fotografie willen wij er echt voor jou zijn en nemen we ook uitgebreid de tijd om kennis met elkaar te maken. 

Aanmelden voor ontmoet de geboortefotograaf
geboortefotograaf groningen
geboortefotograaf assen
geboortefotograaf delfzijl
Geboortefoto drieling Emmen

Kennismaken met geboortefotografie

Drie maal per jaar organiseren wij een fijne avond voor iedereen die laagdrempelig kennis wil maken met geboortefotografie én voor onze gezinnen die reeds een geboortereportage hebben geboekt. Een avond die in het teken staat van kennis maken met elkaar, meer horen over geboortefotografie én geïnspireerd raken.

Ons werkgebied qua geboortefotografie bestaat uit Groningen, Drenthe, Friesland en de kop van Overijssel. Zelf wonen we mooi centraal in deze regio in Assen en Bovensmilde. 

De avond wordt compleet verzorgt in de watertoren in Groningen. Een sfeervol monumentaal pand welke door Leonie WinkelMarijn van der Zwaard prachtig is ingericht. Leonie & Marijn zijn als zwangerschapscoach en geboortecoach werkzaam op deze locatie.  

De geboortefotografen

Als ervaren geboortefotograaf heb ik geleerd dat je niet zonder collega’s kunt in dit vak. 24 uur per dag kan zich een kindje aankondigen en heel soms zelfs twee kindjes op dezelfde dag. Samenwerken brengt jou als ouder ook veel; zo hebben we altijd een back-up bij ziekte, vakantie of meerdere bevallingen tegelijk. Tijdens het uitgebreide kennismakingsgesprek ontmoeten jullie Marjolein de eigenaar van Verwonder Fotografie en toch begrijpen wij ook dat het heel fijn voelt om ook Laura te ontmoeten. Wees daarom welkom om je aan te melden voor ‘ontmoet de geboortefotograaf’. 

geboortefotograaf assen


Marjolein Roossien

laura de jong


Laura de jong

Leonie winkel

Ontspanning voor jou!

Door de jaren heen heb ik van meerdere gezinnen enthousiasme gehoord over Leonie haar aanbod en ook diverse gezinnen met een hulpvraag kunnen doorverwijzen naar Leonie. Zo hebben we zelf al gezien hoe succesvol haar stuit consulten zijn en kwamen we al eens een bevalling binnen waarbij de affirmaties door de kamer klonken. Geweldig! Leonie heeft een uitgebreid aanbod en kan op diverse vlakken betekenisvol zijn voor jou. Ik vroeg haar daarom om aanwezig te zijn deze avond en ook iets te waardevols mee te geven aan de stellen. 

Als ik 1 ding mee mag geven aan zwangeren dan zijn het ontspanningsoefeningen.

Leonie Winkel zal tijdens ‘de ontmoet de geboortefotograaf’ een lezing verzorgen over ontspanning. Je krijgt van Leonie waardevolle tips, oefeningen en ze heeft een mooi cadeautje voor jou om thuis ontspanning te vinden.

Ik meld me aan voor deze avond

Sparkle sessie – verloting

Samen met José van Sparkle baby spa heb ik in 2022 het Verwonder Magazine gepubliceerd. Zo maakte ik uitgebreid kennis met de sparkle sessies en hoeveel positieve effecten een babyspa sessie kan hebben voor kleintjes en hun ouders. Het is zoveel meer dan je kindje zien ‘bubbelen’ in een warm bad. 

Tijdens de ontmoet de geboortefotograaf kun je je inschrijven voor de verloting van een ‘sparkle sessie’. De winkans is groot want er zullen maximaal 6 stellen aanwezig zijn. 

Ik meld me aan voor deze avond
sparkle baby spa

Meld je aan voor ‘ontmoet de geboortefotograaf’

Persoonlijke aandacht en ruimte om rustig kennis te maken met elkaar vinden wij belangrijk. Daarom is er iedere avond ruimte voor maximaal 6 gezinnen

Deze avond is voor iedereen die
– Laagdrempelig kennis wil maken met geboortefotografie
– Reeds een geboortereportage heeft geboekt, kennis wil maken met Laura en zin heeft een inspirerende en ontspannen avond.