Marjolein & Annemiek

In 2013 kruisten onze wegen elkaar tijdens een workshop kinderfotografie. Na de workshop raakten we niet uitgepraat over ons bijzondere vak. We zijn beide gevoelsmensen die fotograferen vanuit een diepgewortelde motivatie om herinneringen te maken met mensen en deze momenten voor altijd vast te leggen. Voor ons beide wakkert dit vuurtje door onze persoonlijke ervaringen met verlies en daarnaast het (te) snel opgroeien van onze kinderen. Door de jaren heen raakten onze beide ondernemingen steeds meer in elkaar verweven en matchen onze fotografie en dromen compleet met elkaar.

We geloven beide heel sterk in het bundelen van krachten en daarnaast is samen natuurlijk ook gewoon veel leuker. Vanaf 2017 zijn we ons samen gaan verwonderen en maken we prachtige pure herinneringen voor gezinnen. Herinneringen waarmee we de tijd even stil zetten.

Annemiek Kinneging

Annemiek Kinneging

Ik geloof dat fotograferen meer is dan een foto maken, het is genieten van elkaar, een uniek moment, jullie moment! Pure eerlijke en emotionele foto’s, Gewoon mooi zoals je bent. Je kan aan de hand van foto’s zoveel mooie herinneringen ophalen, samen genieten en samen delen.

"Verwonder je over de gewone dingen want juist die gewone dingen zijn zo bijzonder"

Moeder: stampen in de plassen met mijn prachtige vent en mooie meisje
Hoogsensitief: pure emoties
Gezelligheid: geniet momentjes
Koud: als echte koukleum onder mijn eigen gehaakte granny square deken in mijn favoriete stoel met een kop thee
Guilty pleasure: Black Eyed Peas - I gotta feeling en ooit jarenlang ATWT kijken

Marjolein Roossien

Marjolein Roossien

Na de vroeggeboorte en het overlijden van mijn eerste zoontje realiseerde ik me hoe kostbaar foto‘s zijn. Ik koester de weinige foto’s die zijn gemaakt rondom zijn geboorte. Na de geboorte van Ruben* besloot ik dat dromen er zijn om te realiseren en niet om uit te stellen. Daarvoor is het leven te kwetsbaar. Marjowsfotografie werd geboren en door de jaren heen heb ik prachtige liefdevolle gezinnen mogen ontmoeten. In 2012 is mijn dochter Tess geboren en in 2016 mijn zoontje Finn. Wat glipt de tijd enorm hard door je vingers! De foto‘s die nu wel zijn gemaakt laten me even weer terug gaan in de tijd en laten me weer voelen hoe bijzonder die momenten rondom hun geboorte waren. In 2013 heb ik samen met 2 collega’s Stichting Earlybirds Fotografie opgericht. Een stichting die zich belangeloos in zet om ouders met een prematuur geboren kindje een lichtpuntje te schenken in het ziekenhuis. Een liefdevolle fotoreportage. Op dit moment ben ik actief binnen de stichting als voorzitter en fotograaf. Dankbaar en liefdevol om dit belangeloos voor deze gezinnen te doen.

Opleiding