Portfolio oproep geboortefilm
Als geboortefotograaf worden we keer op keer geraakt door de prachtige emoties rondom de geboorte van een kindje.
Na onze algemene filmworkshop werden we erg geraakt door de prachtige geboortefilms van Monet Nicole. In 2017 hebben wij de workshop ‘The birth film workshop’ succesvol afgerond, speciaal gericht op het maken van zulke krachtige geboortefilms.

Wat raken we keer op keer geraakt van de krachtige momenten als bewegend beeld. Denk bijvoorbeeld aan het wiegen bij het opvangen van de weeën, de steun van je partner, de geboorte zelf en de verwondering op jullie gezichten, dat eerste huiltje, het zoeken naar de borst of het sabbelen op een handje. Momenten die je op je netvlies wilt houden en wat vinden wij het waardevol om deze prachtige beelden voor jullie te maken.

Als afstudeeropdracht hebben wij een prachtige geboortefilm gemaakt van de geboorte van Rogier. Wat een bijzondere dag was dit en beelden om te koesteren aldus de ouders van Rogier.

Dit smaakt alleen naar ZOVEEL meer en daar hebben wij jou bij nodig! 

Wat verwachten we van jou?

 • Je bent uitgerekend in de periode Januari 2018, Februari 2018 of Maart 2018
 • Je bent van plan om thuis te bevallen en bij voorkeur een badbevalling (na een prachtige ziekenhuisbevalling voegen wij dit graag aan ons portfolio toe)
 • Je zou de momenten rondom de geboorte van jullie kindje graag voor altijd willen koesteren op beeld
 • Jij en je eventuele partner staan achter onze portfoliovoorwaarden* (overleg dit dus voordat jij je aanmeld!)

Wat kun jij verwachten van ons?

 • Wij staan voor jullie 24/7 oproepbaar om naar jullie toe te komen wanneer de bevalling is begonnen (gemiddeld zal dit rond 5cm ontsluiting zijn)
 • Door onze kennis en ervaring zullen wij discrete videobeelden maken die jullie geboorteverhaal vertellen, je hoeft dus niet te poseren
 • Tijdens de geboorte zullen we ons rustig om jullie heen bewegen, we krijgen altijd terug van de ouders dat ze ons amper hebben gemerkt.
 • Wij maken een prachtige selectie van de filmbeelden en zullen de beelden monteren zodat er een krachtige film ontstaat (18 uur werk gemiddeld)
 • De prachtige videobeelden ontvang je in een persoonlijke en uitgebreide geboortefilm.

Investering

 • Een financiële vergoeding voor de onkosten van € 100,- om o.a. onze oppas voor de kindjes in het zonnetje te zetten.
 • Reis- en parkeerkosten
  De investering voor een geboortefilm in de toekomst zal zeker € 875,- zijn

Wij kijken er enorm naar uit om de geboorte van jullie kindje als herinnering vast te leggen om voor altijd te koesteren.

Portfoliovoorwaarden*; Verwonder Fotografie mag de gemaakte videobeelden vrij gebruiken voor haar portfolio, social media en andere reclame doeleinden. De beelden zullen wij zorgvuldig uitkiezen en we zullen enkel discrete videobeelden opnemen in onze selectie. Je tepel en/of vagina zullen dus niet zichtbaar zijn in de geboortefilm.
Mocht je hierover twijfels hebben of graag wat meer informatie willen ontvangen stuur ons even een berichtje via info@verwonderfotografie.nl

-> Wij zoeken 1 gezin en zullen jou z.s.m. laten weten of wij een prachtige geboortefilm komen maken

Opgave portfolio geboortefilm

Onderstaand de waardevolle geboortefilm van Rogier en één van de prachtige geboortefilms van Monet Nicole